Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Śliczny czyściutki Kabiś :loveu: jak mokry to taki pyci jest No ja też byłam ciemna jak brała Bartleja :shake: Mój kochany teraz ciarpi mój następny psiak alboze schronu albo z rodowodem ;)[/quote] hehe:D dziekuje:) no cóż to bylo juz dawno.. ja miałam 12 lat o dogo wogóle nie wiedziała wiec ciemna byłam:eviltong: nie kapuje poczatku ostatniego zdania Mój kochany teraz ciarpi? cierpi mialo byc? ja na nastepnego psiaka sobie jeszcze troche poczekam bo dwóch napewno nie bede miec w domku ale na razie mi sie nie śpieszy:p Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='globalnydog193']Ale nie tu dawno nie było:oops::oops: Nie mam jeszce do konca nadorbionych fotek z wystawy, a duzo tego jest... w kazdym razie chce powiedziec, ze jak patrze na te yorki z wystawy do Kabi jest 100 razy ładniejszy, mimo, że ogolnie nie przepadam za małymi psami. Ale tamte yorki... normalnie masakra.. I mam nadzije, ze sa ONki:mad:[/quote] no strasznie dawno cie nie bylo ale ciesze sie ze jestes:) no dużo niestety.. przepraszam:roll::eviltong: onki jakies byly ale malutko w sumie za duzo nie widziałam onków...:shake: wiem ze ładniejszy te wystawowe yorki tez mi sie nie podobają i to bardzo.. juz wole mojego wyrośniętego wielkoluda:evil_lol: hehe:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no tak bo ma chore stawy :-( a to jest wada genetyczna No ja też wolę poczekać bo to nie warto Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']no tak bo ma chore stawy :-( a to jest wada genetyczna No ja też wolę poczekać bo to nie warto[/quote] a no czytalam bo pisałas w galerii..:-( ale pewnie jeszcz czeka go kilka pieknych lat:) w sumie to ile on ma?? mi sie nie spieszy na nastepnego psa ale jednak moim marzeniem sa dwa maludy w domu:):) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Oj mnie też się marzy miec trzeciego takiego większego dotowarzystwa Bartiemu :loveu: Bo ostatnio z Amisiam to im się trudno dogadać i wogule nie bawią się :shake: Jak idę z Bartim w pola to nie ma za bardzo co robić a tak to by się bawiły jednak troszku za małe mieszkanie :evil_lol: W grudniu skończy będzie mieć 2 lata a kabiś ile ma ? Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Oj mnie też się marzy miec trzeciego takiego większego dotowarzystwa Bartiemu :loveu: Bo ostatnio z Amisiam to im się trudno dogadać i wogule nie bawią się :shake: Jak idę z Bartim w pola to nie ma za bardzo co robić a tak to by się bawiły jednak troszku za małe mieszkanie :evil_lol: W grudniu skończy będzie mieć 2 lata a kabiś ile ma ?[/quote] hehe:) ja wole malutkie w domu po za tym nie mam warunków zeby trzymac duzego psiaka w domu:roll: wiec zadowalam sie małym zresztą z takim lepiej sobie poradzic:) hehe:) barti ma dopiero 2 latka?? Kabi ma juz 3 lata i 6 miesiecy:eviltong::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No nie całe :lol: Wiem wygląda na starszego większość też się dziwi :loveu: Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']No nie całe :lol: Wiem wygląda na starszego większość też się dziwi :loveu:[/quote] aha:) to młody jest:D ja sie dziwie bo mam taki uraz psychiczny ze to co duże to zawsze starsze:evil_lol: heh:) Bede moze później bo ide z tatusiem i siostrzyczką ogladac filma jakiegos:):evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [url]http://images45.fotosik.pl/22/87c0bd8c76258a00.jpg[/url] hahaha jaki szczur... Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Kinia'][URL]http://images45.fotosik.pl/22/87c0bd8c76258a00.jpg[/URL] hahaha jaki szczur...[/quote] hehe:) mój szczurek:D:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czika ma 3 lata 2 miesiące i 17 dni ;) Szczeniaczkiem już nie jest , ale stara też nie :razz: Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Domka_Czika']Czika ma 3 lata 2 miesiące i 17 dni ;) Szczeniaczkiem już nie jest , ale stara też nie :razz:[/quote] to kabi trochę starszy jest:) dobra bede potem bo ide troche filma obejrzec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) mój szczurek:D:eviltong::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Nie no przystojniak z niego:loveu: Quote
M&T Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [url]http://images44.fotosik.pl/23/23107f3638c8f45d.jpg[/url] jaki scuuuuuurek!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jej, współczuję Wam tej wycieczki.. :-o Haha w jakich Wy warunkach będziecie musieli tam 'wycieczkować'. :lol: EJ, może na wiosnę gdzies jeszcze pojedziecie? Bo zwykle się jedzie na zielone.. Może lepsze coś będzie, a nie coś takiego. :lol: Ja bym nie pojechała. W jednym pokoju, tyle pryszniców.. to nie dla mnie. :D No i fajnie musiał wyglądać ten Twój kolega. :) Cudne są te fotki ze spaceru, tacy Wy uroczy. :loveu: I fajny szczurek. Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Kinia']Nie no przystojniak z niego:loveu:[/quote] wiem:D hehe:eviltong::eviltong: [quote name='M&T'][URL]http://images44.fotosik.pl/23/23107f3638c8f45d.jpg[/URL] jaki scuuuuuurek!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] no:D:D:loveu: [quote name='Martunia']Jej, współczuję Wam tej wycieczki.. :-o Haha w jakich Wy warunkach będziecie musieli tam 'wycieczkować'. :lol: EJ, może na wiosnę gdzies jeszcze pojedziecie? Bo zwykle się jedzie na zielone.. Może lepsze coś będzie, a nie coś takiego. :lol: Ja bym nie pojechała. W jednym pokoju, tyle pryszniców.. to nie dla mnie. :D No i fajnie musiał wyglądać ten Twój kolega. :) Cudne są te fotki ze spaceru, tacy Wy uroczy. :loveu: I fajny szczurek.[/quote] ja sobie tez jeszcze nie wiem czy pojade... straszne ta wycieczka ma byc na wiosne u nas nigdy nie ma na jesien:evil_lol::evil_lol: z tym w pokoju moze byc fajnie bo bedzie smiesznie tyle ze z pania pewnie bedziemy tez.. wiec juz gorzej.. ale z chłopakami w pokoju:crazyeye: masakra;/ od kiedy mówisz na Dominika mój kolega?? przeciez to mój ukochany jak twierdziłas:evil_lol::evil_lol::diabloti: dziekuje:):) Quote
Martunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Aaa.. to chyba o tym nie napisałaś. Bo zrozumiałam, że jedziecie niedługo na tą wycieczkę, a nie na zieloną. :lol: No właśnie.. wszyscy w jednym.. Cała klasa + opiekunowie? :evil_lol: Haha nie powinno tak raczej być. Specjalnie tak napisałam i czekałam na Twoją reakcję. :evil_lol: Ha, sama się przyznałaś! ^^ Quote
Pusiakowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hejo :multi: [URL]http://images44.fotosik.pl/23/23107f3638c8f45d.jpg[/URL] scurosław :loveu: Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Martunia']Aaa.. to chyba o tym nie napisałaś. Bo zrozumiałam, że jedziecie niedługo na tą wycieczkę, a nie na zieloną. :lol: No właśnie.. wszyscy w jednym.. Cała klasa + opiekunowie? :evil_lol: Haha nie powinno tak raczej być. Specjalnie tak napisałam i czekałam na Twoją reakcję. :evil_lol: Ha, sama się przyznałaś! ^^[/quote] nie napisałam ze niedługo:evil_lol: co prawda ze to zielona szkoła tez nie napisałam:eviltong: hehe:) no nie wiem w sumie moze opiekunowie beda miec osobny pokój:eviltong: w kazdym razie cała klase najbardziej nurtuje pytanie co oznacza hasło "zabawy w lesie" napisałam ze tak jak ty twierdziłas:evil_lol::eviltong::diabloti: hehe:) ja nie potwierdziłam tego po za tym moim ukochanym jest tylko Piotruch:eviltong: A dominika tylko lubie:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hejo :multi: [URL]http://images44.fotosik.pl/23/23107f3638c8f45d.jpg[/URL] scurosław :loveu:[/quote] hejo:) kabisław:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No nie napisałaś.. właśnie dlatego zrozumiałam, że to nie będzie zielona szkoła. :eviltong: Hahaha, zabawy. :cool3: A ciekawe, jak wszycy będą się zachowywać w nocy.. każdy nawzajem sobie przeszkadza i nikt nie zaśnie. :evil_lol: Eeeehe, tak się tylko móóóówi. :cool3: Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jaki on fajny:loveu: Super fotki ze spacerku a mokry wygląda jeszcze lepiej:loveu: Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Martunia']No nie napisałaś.. właśnie dlatego zrozumiałam, że to nie będzie zielona szkoła. :eviltong: Hahaha, zabawy. :cool3: A ciekawe, jak wszycy będą się zachowywać w nocy.. każdy nawzajem sobie przeszkadza i nikt nie zaśnie. :evil_lol: Eeeehe, tak się tylko móóóówi. :cool3:[/quote] no dobra mój błąd:evil_lol: w zabawy a lesie to my mamy na codzien:eviltong: cała klasa z buszu pochodzi:evil_lol::evil_lol: wszyscy sie zachowują jak takie małpy:eviltong: albo na biologii bylo z kim jestesmy spokrewnieni to oczywiscie wszyscy małpy:eviltong: a pani ze z naszymi rodzicami dziadkami itp:evil_lol::evil_lol: no a potem dominik sie smieje z oficera za on podobny do małpy a dominik potem sam jak tarzan sie zachowywał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: w nocy to bedzie jeszcze gorzej:eviltong::eviltong: bedą sie gwałcic nazwajem:evil_lol::evil_lol: no nie tak sie mówi ale taka prawda:eviltong: Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='***Paulina***']Jaki on fajny:loveu: Super fotki ze spacerku a mokry wygląda jeszcze lepiej:loveu:[/quote] heh:) dziekuje:):) Quote
Martunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Haha. No wiadomo, u mnie też są wszyscy takimi małpami. :eviltong: Gdybyś Ty niektórych zobaczyła czy poznała... :lol: Lepiej nie myśleć, co będzie sie działo podczas tych nocy.. a co podczas zielonej nocy. :-o Nikt spać nie będzie chyba. Quote
Recommended Posts