Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweetaśna']a nie wiem ja na ostatnim ognisku sie dowiedziałam:eviltong: Bo Kuba do ciebie mówił ze mieszkasz w Bielsku Białej a ty że w porąbce:evil_lol::diabloti:
heh:) z kim??:razz: (wiem ciekawska jestem:eviltong:)[/quote]
aa Kali, murzyn głupi jeden :D on jest tępy, więc nie wiedzial,że w Porąbce:)
z kim? na pewno bez rodzicow:diabloti: z pewna dogomaniaczka..i moze z jeszcze kims;)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie też jakoś szczególnie nie zależy, ale nie należę do najlepszych i myśl, że mogę napisać ten egzamin z jednym z najniższych wyników jest przerażająca :evil_lol:.

Posted

[quote name='basia bonnie']aa Kali, murzyn głupi jeden :D on jest tępy, więc nie wiedzial,że w Porąbce:)
z kim? na pewno bez rodzicow:diabloti: z pewna dogomaniaczka..i moze z jeszcze kims;)[/quote]

he:eviltong: ja tez wczesniej nie wiedziałam:evil_lol::evil_lol:
aa.. moi rodzice by sie tak nie zgodzili zebym bez nich mieszkała i to jeszcze u kogos kogo nie znają ani nie:eviltong:
ale nawet bym nie chciała sie jeszcze wyprowadzac:eviltong:

[quote name='Kinia']Mi też nie zależy na próbnym zaraz sobie odpowiedzi sprawdze[/quote]

ja sprawdziłam ale pkt nie podliczylam bo aż sie boje co mi wyjdzie:evil_lol:

[quote name='RCookie']Mnie też jakoś szczególnie nie zależy, ale nie należę do najlepszych i myśl, że mogę napisać ten egzamin z jednym z najniższych wyników jest przerażająca :evil_lol:.[/quote]

heh:) ja sobie sprawdziłam i wole nie liczyc pkt bo aż wstyd:evil_lol:
ja za to naleze do jednych z lepszych uczniów i normalnie mam tyle błędów ze szok:crazyeye::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Kinia']Ja reż nie podliczam ale tak mniejwięcej około 45[/quote]

dobrze ci poszło:D
ja mam mniej ale nie mówie ile:evil_lol::evil_lol:
w kazdym razie mniej:)
ale ok. tego co mówiłam:eviltong:moze mniej moze wiecej:diabloti:

Posted

[quote name='Sweetaśna']he:eviltong: ja tez wczesniej nie wiedziałam:evil_lol::evil_lol:
aa.. moi rodzice by sie tak nie zgodzili zebym bez nich mieszkała i to jeszcze u kogos kogo nie znają ani nie:eviltong:
ale nawet bym nie chciała sie jeszcze wyprowadzac:eviltong:

[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
moi nie mają wyboru :cool3:
a ja chce sie wyprowadzac:eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
moi nie mają wyboru :cool3:
a ja chce sie wyprowadzac:eviltong:[/quote]

a wiedza juz o twoich planach??:eviltong:
mi tam sie podoba tu gdzie jestem i w najblizszej przyszłosci napewno sie nie wyprowadze:evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']Hejo Sweet ! :loveu:
Gratulacje 700 ;)[/quote]

hej martynko:)
dziekuje:):)

Jak cos to moze bede wieczorkiem bo zaraz lece na moje zajęcia dodatkowe a jak przyjde to nie pozostaje mi nic innego jak pouczyc sie troche na historie i chemie..:roll: a potem na rózaniac ide i znowu sie uczyc..
wiec nie obiecuje ze bede wieczorem i dam fotki:shake:
Buźka:*

PS. jak ktos by chciał wiedziec to z testu bede miała w w granicach 34-38pkt bo nie jestem pewna niektórych odpowiedzi ani jak ocenią zadanie gdzie mielismy odpowiedziec na pytania:eviltong:

Posted

[quote name='RCookie']A ja właściwie dopiero co wróciłam ze spaceru :eviltong:.[/quote]

hehe:)
fajnie:)
ja jestem:)
nie nauczona ale jestem:evil_lol:
bede sie uczc za godzinke;)
a potem YCD:D hehe:)
i zaraz dam fotki ale jakos nikogo nie ma tu:shake:

Posted

[quote name='Kinia']Właśnie dziś YCD:) musze ogladać;)
Mieliśmy wyniki z ang[/quote]

no ja tez musze:D
hehe:) zapowiada sie fajny odcinek:)
juz wam ocenili te testy czy z czego wyniki??:crazyeye:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']my tez mieliśmy wyniki dziś na angielskim i łoo :shake: nie zbyt mi to poszło ale to tylko probny (na szczeście )[/quote]

ło boże:crazyeye: u nas nic jeszcze nie wiadomo:eviltong: nigdy szybko nam nic nie oceniają:roll::shake:
ile miałas??:razz:
a wogóle to ile masz w szkole 3klas?? moze nam nie ocenili bo za duzo tego:evil_lol:

Posted

My to na lekcji sprawdziliśmy każdy sobie nawzajem:)
Bo tam przecież było a,b,c,d albo prawda czy fałsz te do napisania pani szybko sprawdziała i juz:)
Zgadnij ile mam

Posted

[quote name='Kinia']My to na lekcji sprawdziliśmy każdy sobie nawzajem:)
Bo tam przecież było a,b,c,d albo prawda czy fałsz te do napisania pani szybko sprawdziała i juz:)
Zgadnij ile mam[/quote]

aha..
no w sumie.. ja sama sobie sprawdzałam mniej wiecej:evil_lol:
nie wiem pewnie ze 47:eviltong: nie wiem:)

[quote name='anitaaa i bartis']nie nie oceniali nam jeszcze ale sprawdzalismy sobie z wynikami tak z pamięci i powiem że z tego co pamiętałam to niezbyt dobrze mi poszło :evil_lol:
ja stwaim że miałaś 48 :lol:[/quote]

aa:) u nas tak nie sprawdzalismy ale w sumie nie miałam anglika jeszcze:evil_lol:
a ile miałas mniej wiecej??

Posted

Zgadłaś;)
49 przez jeden głupi błąd.... ooo ja głupia jestem...
U nas w kalsie 4 osoby miały 50:) Najgorzej było 38. A srednia klasy 45,5 chyba bo to kolega liczył

Posted

[quote name='Kinia']Ani 47, ani 48
Ale jesteście blisko[/quote]

49:evil_lol:
nie no jak mogłas na tyle napisac:eviltong::mad: oddałabys mi z 3 pkt to moze ze 40 bym miała :eviltong::diabloti:

Posted

Bo my robimy rzeczy takie co sie zrobi w LO... takie coś co było na tym teście to w pierwszej klasie robiliśy jak robiliśmy powtórke z podstwówki...

Posted

[quote name='Kinia']Zgadłaś;)
49 przez jeden głupi błąd.... ooo ja głupia jestem...
U nas w kalsie 4 osoby miały 50:) Najgorzej było 38. A srednia klasy 45,5 chyba bo to kolega liczył[/quote]

jezu jak mogłas miec az tyle:crazyeye:
a gdzie zrobiłas błąd??
jej nie no normalnie.. u mnie to nikt chyba nie bedzie miał az tyle..
najgorzej to tyle ile ja moge najwiecej miec:eviltong::evil_lol: O lol:eviltong::evil_lol::evil_lol:
heh:)
a to ty do jakiejs z angielskim rozszerzonym chodzisz??

[quote name='anitaaa i bartis']nie wiem tak dokładnei ale mniej więcej może 25 bedzie :loveu: oby było chociaż tyle :oops: Kinga gratulacje :thumbs: To wasza klasa jest jakaś bardzo dobra z Anglika[/quote]

hehe:) to połowa to w miare:):)
hehe:)
kinga to jakas naprawde dobra jest:eviltong:

[quote name='Kinia']Bo my robimy rzeczy takie co sie zrobi w LO... takie coś co było na tym teście to w pierwszej klasie robiliśy jak robiliśmy powtórke z podstwówki...[/quote]

aha.. to masz tak jak moja siostra miała w gim podr dla liceum normalnie:eviltong:
heh:) u mnie to połowa klasy pewnie nie wiedziała wogóle o co biega tam w tych zadaniach:evil_lol:

Posted

Nie no błąd zrobiłam w tym ze słuchaniem gdzie chodziło o zupe, a ja zaznaczyłam, że jest za późno na przystawke, a miało być, że gościu gada do kelnera, że chce zupe czy coś takiego... podaj mi tą strone z tym testem to ci napisze które...
Ale to taki głupi błąd... ehh...

Nie no chodzie do gimnazjum z wysokim poziomem i robimy takie rzeczy no... które i tak będe potem powtarzać w LO...