basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']a nie wiem ja na ostatnim ognisku sie dowiedziałam:eviltong: Bo Kuba do ciebie mówił ze mieszkasz w Bielsku Białej a ty że w porąbce:evil_lol::diabloti: heh:) z kim??:razz: (wiem ciekawska jestem:eviltong:)[/quote] aa Kali, murzyn głupi jeden :D on jest tępy, więc nie wiedzial,że w Porąbce:) z kim? na pewno bez rodzicow:diabloti: z pewna dogomaniaczka..i moze z jeszcze kims;) Quote
Kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mi też nie zależy na próbnym zaraz sobie odpowiedzi sprawdze Quote
Illusion Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mnie też jakoś szczególnie nie zależy, ale nie należę do najlepszych i myśl, że mogę napisać ten egzamin z jednym z najniższych wyników jest przerażająca :evil_lol:. Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='basia bonnie']aa Kali, murzyn głupi jeden :D on jest tępy, więc nie wiedzial,że w Porąbce:) z kim? na pewno bez rodzicow:diabloti: z pewna dogomaniaczka..i moze z jeszcze kims;)[/quote] he:eviltong: ja tez wczesniej nie wiedziałam:evil_lol::evil_lol: aa.. moi rodzice by sie tak nie zgodzili zebym bez nich mieszkała i to jeszcze u kogos kogo nie znają ani nie:eviltong: ale nawet bym nie chciała sie jeszcze wyprowadzac:eviltong: [quote name='Kinia']Mi też nie zależy na próbnym zaraz sobie odpowiedzi sprawdze[/quote] ja sprawdziłam ale pkt nie podliczylam bo aż sie boje co mi wyjdzie:evil_lol: [quote name='RCookie']Mnie też jakoś szczególnie nie zależy, ale nie należę do najlepszych i myśl, że mogę napisać ten egzamin z jednym z najniższych wyników jest przerażająca :evil_lol:.[/quote] heh:) ja sobie sprawdziłam i wole nie liczyc pkt bo aż wstyd:evil_lol: ja za to naleze do jednych z lepszych uczniów i normalnie mam tyle błędów ze szok:crazyeye::evil_lol::diabloti: Quote
Kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja reż nie podliczam ale tak mniejwięcej około 45 Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Kinia']Ja reż nie podliczam ale tak mniejwięcej około 45[/quote] dobrze ci poszło:D ja mam mniej ale nie mówie ile:evil_lol::evil_lol: w kazdym razie mniej:) ale ok. tego co mówiłam:eviltong:moze mniej moze wiecej:diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']he:eviltong: ja tez wczesniej nie wiedziałam:evil_lol::evil_lol: aa.. moi rodzice by sie tak nie zgodzili zebym bez nich mieszkała i to jeszcze u kogos kogo nie znają ani nie:eviltong: ale nawet bym nie chciała sie jeszcze wyprowadzac:eviltong: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moi nie mają wyboru :cool3: a ja chce sie wyprowadzac:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hejo Sweet ! :loveu: Gratulacje 700 ;) Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moi nie mają wyboru :cool3: a ja chce sie wyprowadzac:eviltong:[/quote] a wiedza juz o twoich planach??:eviltong: mi tam sie podoba tu gdzie jestem i w najblizszej przyszłosci napewno sie nie wyprowadze:evil_lol: [quote name='Pusiakowa']Hejo Sweet ! :loveu: Gratulacje 700 ;)[/quote] hej martynko:) dziekuje:):) Jak cos to moze bede wieczorkiem bo zaraz lece na moje zajęcia dodatkowe a jak przyjde to nie pozostaje mi nic innego jak pouczyc sie troche na historie i chemie..:roll: a potem na rózaniac ide i znowu sie uczyc.. wiec nie obiecuje ze bede wieczorem i dam fotki:shake: Buźka:* PS. jak ktos by chciał wiedziec to z testu bede miała w w granicach 34-38pkt bo nie jestem pewna niektórych odpowiedzi ani jak ocenią zadanie gdzie mielismy odpowiedziec na pytania:eviltong: Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 A ja właściwie dopiero co wróciłam ze spaceru :eviltong:. Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='RCookie']A ja właściwie dopiero co wróciłam ze spaceru :eviltong:.[/quote] hehe:) fajnie:) ja jestem:) nie nauczona ale jestem:evil_lol: bede sie uczc za godzinke;) a potem YCD:D hehe:) i zaraz dam fotki ale jakos nikogo nie ma tu:shake: Quote
Kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Właśnie dziś YCD:) musze ogladać;) Mieliśmy wyniki z ang Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 my tez mieliśmy wyniki dziś na angielskim i łoo :shake: nie zbyt mi to poszło ale to tylko probny (na szczeście ) Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Kinia']Właśnie dziś YCD:) musze ogladać;) Mieliśmy wyniki z ang[/quote] no ja tez musze:D hehe:) zapowiada sie fajny odcinek:) juz wam ocenili te testy czy z czego wyniki??:crazyeye: Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']my tez mieliśmy wyniki dziś na angielskim i łoo :shake: nie zbyt mi to poszło ale to tylko probny (na szczeście )[/quote] ło boże:crazyeye: u nas nic jeszcze nie wiadomo:eviltong: nigdy szybko nam nic nie oceniają:roll::shake: ile miałas??:razz: a wogóle to ile masz w szkole 3klas?? moze nam nie ocenili bo za duzo tego:evil_lol: Quote
Kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 My to na lekcji sprawdziliśmy każdy sobie nawzajem:) Bo tam przecież było a,b,c,d albo prawda czy fałsz te do napisania pani szybko sprawdziała i juz:) Zgadnij ile mam Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 nie nie oceniali nam jeszcze ale sprawdzalismy sobie z wynikami tak z pamięci i powiem że z tego co pamiętałam to niezbyt dobrze mi poszło :evil_lol: ja stwaim że miałaś 48 :lol: Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Kinia']My to na lekcji sprawdziliśmy każdy sobie nawzajem:) Bo tam przecież było a,b,c,d albo prawda czy fałsz te do napisania pani szybko sprawdziała i juz:) Zgadnij ile mam[/quote] aha.. no w sumie.. ja sama sobie sprawdzałam mniej wiecej:evil_lol: nie wiem pewnie ze 47:eviltong: nie wiem:) [quote name='anitaaa i bartis']nie nie oceniali nam jeszcze ale sprawdzalismy sobie z wynikami tak z pamięci i powiem że z tego co pamiętałam to niezbyt dobrze mi poszło :evil_lol: ja stwaim że miałaś 48 :lol:[/quote] aa:) u nas tak nie sprawdzalismy ale w sumie nie miałam anglika jeszcze:evil_lol: a ile miałas mniej wiecej?? Quote
Kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Zgadłaś;) 49 przez jeden głupi błąd.... ooo ja głupia jestem... U nas w kalsie 4 osoby miały 50:) Najgorzej było 38. A srednia klasy 45,5 chyba bo to kolega liczył Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Kinia']Ani 47, ani 48 Ale jesteście blisko[/quote] 49:evil_lol: nie no jak mogłas na tyle napisac:eviltong::mad: oddałabys mi z 3 pkt to moze ze 40 bym miała :eviltong::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 nie wiem tak dokładnei ale mniej więcej może 25 bedzie :loveu: oby było chociaż tyle :oops: Kinga gratulacje :thumbs: To wasza klasa jest jakaś bardzo dobra z Anglika Quote
Kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bo my robimy rzeczy takie co sie zrobi w LO... takie coś co było na tym teście to w pierwszej klasie robiliśy jak robiliśmy powtórke z podstwówki... Quote
Sweet Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Kinia']Zgadłaś;) 49 przez jeden głupi błąd.... ooo ja głupia jestem... U nas w kalsie 4 osoby miały 50:) Najgorzej było 38. A srednia klasy 45,5 chyba bo to kolega liczył[/quote] jezu jak mogłas miec az tyle:crazyeye: a gdzie zrobiłas błąd?? jej nie no normalnie.. u mnie to nikt chyba nie bedzie miał az tyle.. najgorzej to tyle ile ja moge najwiecej miec:eviltong::evil_lol: O lol:eviltong::evil_lol::evil_lol: heh:) a to ty do jakiejs z angielskim rozszerzonym chodzisz?? [quote name='anitaaa i bartis']nie wiem tak dokładnei ale mniej więcej może 25 bedzie :loveu: oby było chociaż tyle :oops: Kinga gratulacje :thumbs: To wasza klasa jest jakaś bardzo dobra z Anglika[/quote] hehe:) to połowa to w miare:):) hehe:) kinga to jakas naprawde dobra jest:eviltong: [quote name='Kinia']Bo my robimy rzeczy takie co sie zrobi w LO... takie coś co było na tym teście to w pierwszej klasie robiliśy jak robiliśmy powtórke z podstwówki...[/quote] aha.. to masz tak jak moja siostra miała w gim podr dla liceum normalnie:eviltong: heh:) u mnie to połowa klasy pewnie nie wiedziała wogóle o co biega tam w tych zadaniach:evil_lol: Quote
Kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Nie no błąd zrobiłam w tym ze słuchaniem gdzie chodziło o zupe, a ja zaznaczyłam, że jest za późno na przystawke, a miało być, że gościu gada do kelnera, że chce zupe czy coś takiego... podaj mi tą strone z tym testem to ci napisze które... Ale to taki głupi błąd... ehh... Nie no chodzie do gimnazjum z wysokim poziomem i robimy takie rzeczy no... które i tak będe potem powtarzać w LO... Quote
Recommended Posts