łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']tak:):) heh:) a co u ciebie???:p[/QUOTE] a nicc niedawno lekcje skonczylammm;/ Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='łapeczek']a nicc niedawno lekcje skonczylammm;/[/quote] hehe:) u mnie nudno:evil_lol: dopiero lekcje?? ja nie miałam na szczescie nic zadane na jutro:) a co u maksia?? Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ciekawe, czy go jutro zobaczysz. :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna'] ja chce isc do liceum w poznaniu:) nr. 3 lub 10 lub jeszcze nie wiem jakiego innego:evil_lol: na profil mat-geo bądź mat-inf:eviltong::evil_lol: [/quote] Ty masz teraz 3 gim. ?:cool3: liceum nr 3 i 10 jest takie dobre czy co?:eviltong: może Ty sie orientujesz, które liceum w poznaniu jest w miare dobre i fajne? :P tzn. nie takie dla samych grzecznych kujonow:diabloti:ale nie tez takie co tam idzie sam plebs :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Martunia']Ciekawe, czy go jutro zobaczysz. :cool3:[/quote] ciekawe ale wątpie:eviltong::evil_lol: [quote name='basia bonnie']Ty masz teraz 3 gim. ?:cool3: liceum nr 3 i 10 jest takie dobre czy co?:eviltong: może Ty sie orientujesz, które liceum w poznaniu jest w miare dobre i fajne? :P tzn. nie takie dla samych grzecznych kujonow:diabloti:ale nie tez takie co tam idzie sam plebs :evil_lol:[/quote] tak ja teraz do 3 gim chodze:eviltong: no własnie jest jednym z lepszych a 10 tez dobra ale minimalnie gorsza:evil_lol: w sumie to od 1-10 to są takie lepsze licea:) hmm.. mysle ze np.17 albo właśnie 10 po za tym to chyba 15,chyba 19 tez i potem 20 któres:) nie wiem dokładnie:) a czemu o poznańskie licea sie pytasz? Quote
basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna'] tak ja teraz do 3 gim chodze:eviltong: no własnie jest jednym z lepszych a 10 tez dobra ale minimalnie gorsza:evil_lol: w sumie to od 1-10 to są takie lepsze licea:) hmm.. mysle ze np.17 albo właśnie 10 po za tym to chyba 15,chyba 19 tez i potem 20 któres:) nie wiem dokładnie:) a czemu o poznańskie licea sie pytasz?[/quote] yhm:cool3: dzieki ;) bo sie tam wybieram:eviltong: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='basia bonnie']yhm:cool3: dzieki ;) bo sie tam wybieram:eviltong:[/quote] masz zamiar isc do poznania do liecum??:crazyeye: troche daleko od porąbki...:) Quote
Kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A próbny z języka jak tam bo nie przeczytałam nic na ten temat? Quote
Illusion Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Cześć! :multi: Dawno mnie tu nie było, więc pisz co u Was słychać :cool3:. Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Kinia']A próbny z języka jak tam bo nie przeczytałam nic na ten temat?[/quote] a tak sobie:) nie najgorzej ale mogło byc lepiej:eviltong: pisałysmy o tym jakies 4-5 stron temu moze nawet wiecej:evil_lol: a ty tez pisałaś nie?? jak tobie poszedł?? Quote
basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']masz zamiar isc do poznania do liecum??:crazyeye: troche daleko od porąbki...:)[/quote] yhm:cool3: skąd Ty wiesz gdzie ja dokładnie mieszkam?:crazyeye: wyprowadzam sie z Porabki;) Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='basia bonnie']yhm:cool3: skąd Ty wiesz gdzie ja dokładnie mieszkam?:crazyeye: wyprowadzam sie z Porabki;)[/quote] aa:) wiem bo mam cie z znajomych na naszej klasie a po za tym to na zlocie mówiłas:evil_lol: i własnie do poznania sie wprowadzasz rozumiem??:D czy gdzies pod poznaniem?? Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='RCookie']Cześć! :multi: Dawno mnie tu nie było, więc pisz co u Was słychać :cool3:.[/quote] hej:) oj dawno dawno cie nie było:eviltong: a u nas nudy:) nic nowego:) kabiemu łapka sie zagoiła bo ostatnio biegał i sobie rozwalił:eviltong: ja jestem po testach próbnych z anglika:p ogólnie nic ciekawego:) a co u was?? Quote
basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']aa:) wiem bo mam cie z znajomych na naszej klasie a po za tym to na zlocie mówiłas:evil_lol: i własnie do poznania sie wprowadzasz rozumiem??:D czy gdzies pod poznaniem??[/quote] jezu az takie slawne to bylo na zlocie?:crazyeye: kurw:evil_lol::evil_lol: dooo poznania:loveu: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='basia bonnie']jezu az takie slawne to bylo na zlocie?:crazyeye: kurw:evil_lol::evil_lol: dooo poznania:loveu:[/quote] no wiesz:evil_lol::evil_lol::eviltong: heh:) aa:) poznań bardzo fajny jest:evil_lol::diabloti: a jesli mogę wiedzieć dlaczego akurat poznań?? Quote
M&T Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Hej kochana :loveu::loveu: Co tam u Ciebie? Jak tam testy? :cool3: [nie chce mi się przewijać kilka stron i patrzeć na odpowiedź, więc pytam xD] Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='M&T']Hej kochana :loveu::loveu: Co tam u Ciebie? Jak tam testy? :cool3: [nie chce mi się przewijać kilka stron i patrzeć na odpowiedź, więc pytam xD][/quote] hej kochanie:loveu::loveu: a u mnie po staremu:eviltong: straszne nudy:) testy tak średnio mogło byc lepiej ale na jakies 30pkt licze moze mi sie uda:) ale dobrze ze to tylko próbne:) hehe:) Quote
basia bonnie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']no wiesz:evil_lol::evil_lol::eviltong: heh:) aa:) poznań bardzo fajny jest:evil_lol::diabloti: a jesli mogę wiedzieć dlaczego akurat poznań??[/quote] no bylo czy nie? :cool3: i kiedy ja to mowilam Wam? :hmmmm: bo poznan fajny jest:diabloti:i mam tam z kim mieszkać:loveu: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='basia bonnie']no bylo czy nie? :cool3: i kiedy ja to mowilam Wam? :hmmmm: bo poznan fajny jest:diabloti:i mam tam z kim mieszkać:loveu:[/quote] a nie wiem ja na ostatnim ognisku sie dowiedziałam:eviltong: Bo Kuba do ciebie mówił ze mieszkasz w Bielsku Białej a ty że w porąbce:evil_lol::diabloti: heh:) z kim??:razz: (wiem ciekawska jestem:eviltong:) Quote
Kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']a tak sobie:) nie najgorzej ale mogło byc lepiej:eviltong: pisałysmy o tym jakies 4-5 stron temu moze nawet wiecej:evil_lol: a ty tez pisałaś nie?? jak tobie poszedł??[/QUOTE] No pisałam:) Angielski, a ty tez ang? Mi nawet fajnie. Strasznie banalny był. Jedno mam napewno, źle, a reszta to nie wiem licze, że minimum będe mieć 45. Quote
Illusion Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:) oj dawno dawno cie nie było:eviltong: a u nas nudy:) nic nowego:) kabiemu łapka sie zagoiła bo ostatnio biegał i sobie rozwalił:eviltong: ja jestem po testach próbnych z anglika:p ogólnie nic ciekawego:) a co u was??[/quote] Ja też po próbnym z angola :eviltong:. Są już odpowiedzi opublikowane, ale ja nie sprawdzam, żeby się nie stresować :lol:. Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Kinia']No pisałam:) Angielski, a ty tez ang? Mi nawet fajnie. Strasznie banalny był. Jedno mam napewno, źle, a reszta to nie wiem licze, że minimum będe mieć 45.[/quote] tak ja tez angielski:) ja licze na jakies 30 bo zrobiłam dużo głupich błedów:) moze bedzie wiecej ale mi na próbnym nie zależy:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='RCookie']Ja też po próbnym z angola :eviltong:. Są już odpowiedzi opublikowane, ale ja nie sprawdzam, żeby się nie stresować :lol:.[/quote] heh:) coraz wiecej osób pisało:D a masz stronke?? bo ja ciekawa jestem:D podaj:) Quote
Illusion Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']heh:) coraz wiecej osób pisało:D a masz stronke?? bo ja ciekawa jestem:D podaj:)[/quote] [url=http://sciaga.onet.pl/1513119,artykul.html]Pr Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='RCookie'][url=http://sciaga.onet.pl/1513119,artykul.html]Pr[/quote] dziekuje:):) Quote
Recommended Posts