Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łapeczek']a nicc
niedawno lekcje skonczylammm;/[/quote]

hehe:)
u mnie nudno:evil_lol:
dopiero lekcje??
ja nie miałam na szczescie nic zadane na jutro:)
a co u maksia??

Posted

[quote name='Sweetaśna']
ja chce isc do liceum w poznaniu:) nr. 3 lub 10 lub jeszcze nie wiem jakiego innego:evil_lol: na profil mat-geo bądź mat-inf:eviltong::evil_lol: [/quote]
Ty masz teraz 3 gim. ?:cool3: liceum nr 3 i 10 jest takie dobre czy co?:eviltong: może Ty sie orientujesz, które liceum w poznaniu jest w miare dobre i fajne? :P tzn. nie takie dla samych grzecznych kujonow:diabloti:ale nie tez takie co tam idzie sam plebs :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ciekawe, czy go jutro zobaczysz. :cool3:[/quote]

ciekawe ale wątpie:eviltong::evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Ty masz teraz 3 gim. ?:cool3: liceum nr 3 i 10 jest takie dobre czy co?:eviltong: może Ty sie orientujesz, które liceum w poznaniu jest w miare dobre i fajne? :P tzn. nie takie dla samych grzecznych kujonow:diabloti:ale nie tez takie co tam idzie sam plebs :evil_lol:[/quote]

tak ja teraz do 3 gim chodze:eviltong:
no własnie jest jednym z lepszych a 10 tez dobra ale minimalnie gorsza:evil_lol: w sumie to od 1-10 to są takie lepsze licea:)
hmm.. mysle ze np.17 albo właśnie 10 po za tym to chyba 15,chyba 19 tez i potem 20 któres:) nie wiem dokładnie:)
a czemu o poznańskie licea sie pytasz?

Posted

[quote name='Sweetaśna']

tak ja teraz do 3 gim chodze:eviltong:
no własnie jest jednym z lepszych a 10 tez dobra ale minimalnie gorsza:evil_lol: w sumie to od 1-10 to są takie lepsze licea:)
hmm.. mysle ze np.17 albo właśnie 10 po za tym to chyba 15,chyba 19 tez i potem 20 któres:) nie wiem dokładnie:)
a czemu o poznańskie licea sie pytasz?[/quote]
yhm:cool3: dzieki ;)
bo sie tam wybieram:eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']yhm:cool3: dzieki ;)
bo sie tam wybieram:eviltong:[/quote]

masz zamiar isc do poznania do liecum??:crazyeye: troche daleko od porąbki...:)

Posted

[quote name='Kinia']A próbny z języka jak tam bo nie przeczytałam nic na ten temat?[/quote]

a tak sobie:) nie najgorzej ale mogło byc lepiej:eviltong:
pisałysmy o tym jakies 4-5 stron temu moze nawet wiecej:evil_lol:
a ty tez pisałaś nie??
jak tobie poszedł??

Posted

[quote name='basia bonnie']yhm:cool3:
skąd Ty wiesz gdzie ja dokładnie mieszkam?:crazyeye:
wyprowadzam sie z Porabki;)[/quote]

aa:)
wiem bo mam cie z znajomych na naszej klasie a po za tym to na zlocie mówiłas:evil_lol:
i własnie do poznania sie wprowadzasz rozumiem??:D czy gdzies pod poznaniem??

Posted

[quote name='RCookie']Cześć! :multi:
Dawno mnie tu nie było, więc pisz co u Was słychać :cool3:.[/quote]

hej:)
oj dawno dawno cie nie było:eviltong:
a u nas nudy:)
nic nowego:) kabiemu łapka sie zagoiła bo ostatnio biegał i sobie rozwalił:eviltong: ja jestem po testach próbnych z anglika:p ogólnie nic ciekawego:)
a co u was??

Posted

[quote name='Sweetaśna']aa:)
wiem bo mam cie z znajomych na naszej klasie a po za tym to na zlocie mówiłas:evil_lol:
i własnie do poznania sie wprowadzasz rozumiem??:D czy gdzies pod poznaniem??[/quote]
jezu az takie slawne to bylo na zlocie?:crazyeye: kurw:evil_lol::evil_lol:
dooo poznania:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']jezu az takie slawne to bylo na zlocie?:crazyeye: kurw:evil_lol::evil_lol:
dooo poznania:loveu:[/quote]

no wiesz:evil_lol::evil_lol::eviltong:
heh:)
aa:) poznań bardzo fajny jest:evil_lol::diabloti: a jesli mogę wiedzieć dlaczego akurat poznań??

Posted

Hej kochana :loveu::loveu:

Co tam u Ciebie? Jak tam testy? :cool3: [nie chce mi się przewijać kilka stron i patrzeć na odpowiedź, więc pytam xD]

Posted

[quote name='M&T']Hej kochana :loveu::loveu:

Co tam u Ciebie? Jak tam testy? :cool3: [nie chce mi się przewijać kilka stron i patrzeć na odpowiedź, więc pytam xD][/quote]

hej kochanie:loveu::loveu:

a u mnie po staremu:eviltong: straszne nudy:)
testy tak średnio mogło byc lepiej ale na jakies 30pkt licze moze mi sie uda:) ale dobrze ze to tylko próbne:)
hehe:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']no wiesz:evil_lol::evil_lol::eviltong:
heh:)
aa:) poznań bardzo fajny jest:evil_lol::diabloti: a jesli mogę wiedzieć dlaczego akurat poznań??[/quote]
no bylo czy nie? :cool3: i kiedy ja to mowilam Wam? :hmmmm:
bo poznan fajny jest:diabloti:i mam tam z kim mieszkać:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']no bylo czy nie? :cool3: i kiedy ja to mowilam Wam? :hmmmm:
bo poznan fajny jest:diabloti:i mam tam z kim mieszkać:loveu:[/quote]

a nie wiem ja na ostatnim ognisku sie dowiedziałam:eviltong: Bo Kuba do ciebie mówił ze mieszkasz w Bielsku Białej a ty że w porąbce:evil_lol::diabloti:
heh:) z kim??:razz: (wiem ciekawska jestem:eviltong:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']a tak sobie:) nie najgorzej ale mogło byc lepiej:eviltong:
pisałysmy o tym jakies 4-5 stron temu moze nawet wiecej:evil_lol:
a ty tez pisałaś nie??
jak tobie poszedł??[/QUOTE]

No pisałam:) Angielski, a ty tez ang?
Mi nawet fajnie. Strasznie banalny był. Jedno mam napewno, źle, a reszta to nie wiem licze, że minimum będe mieć 45.

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej:)
oj dawno dawno cie nie było:eviltong:
a u nas nudy:)
nic nowego:) kabiemu łapka sie zagoiła bo ostatnio biegał i sobie rozwalił:eviltong: ja jestem po testach próbnych z anglika:p ogólnie nic ciekawego:)
a co u was??[/quote]

Ja też po próbnym z angola :eviltong:. Są już odpowiedzi opublikowane, ale ja nie sprawdzam, żeby się nie stresować :lol:.

Posted

[quote name='Kinia']No pisałam:) Angielski, a ty tez ang?
Mi nawet fajnie. Strasznie banalny był. Jedno mam napewno, źle, a reszta to nie wiem licze, że minimum będe mieć 45.[/quote]

tak ja tez angielski:)
ja licze na jakies 30 bo zrobiłam dużo głupich błedów:) moze bedzie wiecej ale mi na próbnym nie zależy:evil_lol:

Posted

[quote name='RCookie']Ja też po próbnym z angola :eviltong:. Są już odpowiedzi opublikowane, ale ja nie sprawdzam, żeby się nie stresować :lol:.[/quote]

heh:) coraz wiecej osób pisało:D
a masz stronke?? bo ja ciekawa jestem:D podaj:)