Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łapeczek']A co tam mi powiesz ada?[/quote]

a nic nudy:)

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Fakt dawno Nas nie było ale to niestety brak czasu robi swoje. [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Jesienny Kabiś uroczy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

wybaczamy i rozumiemy:)
dziekuje:)

[quote name='Martunia']Śliczne fotki ze spaceru. :)
Ahh i te emo fryzury! :evil_lol: :loveu:[/quote]

dziekuje:D
a mi teraz sie skojarzyło ze tą grzywke na emo ma podobną do błazeja z ycd:eviltong::diabloti::p

[quote name='Atkaaaa']pies emO:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe:D mój emo pies:eviltong::eviltong:

[quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://images28.fotosik.pl/284/35ccc164b13e6b27.jpg[/URL][B] [COLOR=DarkOrchid]Fajna mina tu :lol:
A emo grzywka rządzi :ylsuper:[/COLOR][/B][/CENTER]
[/quote]

dziekuje:D
wiadomo ze emo rządzi:diabloti::p

[quote name='efciq']hahaha niezła ta grzywka :evil_lol:[/quote]

ah wiem:D i dziekuje:)

[quote name='Izabela124.']Hej
Pasuje mu ta grzyweczka hihi[/quote]

hej:)
mi tez sie w niej podoba:eviltong::diabloti:

[quote name='łapeczek']czescc Adus ;][/quote]

hejo aniu:):)

Posted

[quote name='M&T'][URL]http://images32.fotosik.pl/379/496e8dc26379abf6.jpg[/URL]
emo Kabiś!! :roflt::roflt: boskie xD[/quote]

hehe:) uwielbiam go tak czesac:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:
dziekuje:)

Posted

[quote name='łapeczek']co tam u was slychac ?
bylas dzis w kosciele popatrzec na tego tam ....hm.... no jak sie nazywam piotrek ?[/quote]

hejo:)
a nudy..
cały dzien prawie mnie nie było w domu niedawno sie uczyłam i wreszcie troche wolnego:)
byłam ale go nie było.. ale mam tajnego informatora w kosciele i wiem ze miał byc ale wczoraj na zbiórce ministrantów tez go nie było i ksiadz był zły bo piotrek miał cos czytac i ksiądz musiał bo zandego innego lektora na było..

Posted

[quote name='Sweetaśna']hejo:)
a nudy..
cały dzien prawie mnie nie było w domu niedawno sie uczyłam i wreszcie troche wolnego:)
byłam ale go nie było.. ale mam tajnego informatora w kosciele i wiem ze miał byc ale wczoraj na zbiórce ministrantów tez go nie było i ksiadz był zły bo piotrek miał cos czytac i ksiądz musiał bo zandego innego lektora na było..[/QUOTE]

wow...:crazyeye: ....
no to Piotrek dostanie OPR od ksiedza :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']wow...:crazyeye: ....
no to Piotrek dostanie OPR od ksiedza :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

hehe:)
no mozliwe:eviltong::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Witamy wieczornie :loveu:
Kiedy bedą Rokusiowe albo Kabisiowe foty ?? :multi:[/quote]

witam:)
rokusiowych nie bedzie jednak w najblizszym czasie bo nie mam kiedy zrobic:placz: dzisiaj miałam isc porobic fotki ale albo mnie nie było w domu albo sie uczyłam albo cos innego robiłam a teraz juz ciemno:(
po za tym kabik sobie znowu łapke rozwalił o nie wiadomo co i sie teraz boi wszystkiego:(
eh..

Posted

[quote name='Sweetaśna']ja tez nie:diabloti::evil_lol:
hehe
a co u ciebie??[/QUOTE]

hehe
a u mnie wszystko
si jestem zadowolona z postepow mojego psa na torku agility ;]
moze i wy byscie poskakali?

Posted

[quote name='łapeczek']hehe
a u mnie wszystko
si jestem zadowolona z postepow mojego psa na torku agility ;]
moze i wy byscie poskakali?[/quote]

:)
to fajnie ze maksio robi postepy:)
a my to sie do tego nie nadajemy:eviltong: kabi nie słuchał by mnie sie bo nawet jak sama z nim jestem gdzies to sie nie słucha a co dopiero przy innych psach po za tym wydaje mi sie ze bał by sie tych wszystkich przeszkód moze hopek nie bo sam skacze przez murek codziennie po kilka razy ale to nie na zawolanie tylko tak sobie :eviltong: to raczej nie dla nas:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']:)
to fajnie ze maksio robi postepy:)
a my to sie do tego nie nadajemy:eviltong: kabi nie słuchał by mnie sie bo nawet jak sama z nim jestem gdzies to sie nie słucha a co dopiero przy innych psach po za tym wydaje mi sie ze bał by sie tych wszystkich przeszkód moze hopek nie bo sam skacze przez murek codziennie po kilka razy ale to nie na zawolanie tylko tak sobie :eviltong: to raczej nie dla nas:)[/QUOTE]

hehe ...
no prosze cie jak sie chce to wszystko mozna

Posted

[quote name='łapeczek']hehe ...
no prosze cie jak sie chce to wszystko mozna[/quote]

heh:)
ale mi by sie nie chciało:evil_lol:
nie no na serio to nie wyobrazam sobie kabiego w agility..
on bał by sie tego wszystkiego i uciekał do innych psów.. za bardzo go znam.. zresztą i tak nie bardzo mam czas w tygodniu wiec odpada..

Posted

[quote name='Sweetaśna']heh:)
ale mi by sie nie chciało:evil_lol:
nie no na serio to nie wyobrazam sobie kabiego w agility..
on bał by sie tego wszystkiego i uciekał do innych psów.. za bardzo go znam.. zresztą i tak nie bardzo mam czas w tygodniu wiec odpada..[/QUOTE]

no ladnie ...
to wyobraz sobie jak leci jak szalony szczesliwy przez te wszystki chopki i tunele ;]
eeee chyba go nie docieniasz ;]
ale my skaczemy teraz w weekendy ;]

Posted

[quote name='łapeczek']no ladnie ...
to wyobraz sobie jak leci jak szalony szczesliwy przez te wszystki chopki i tunele ;]
eeee chyba go nie docieniasz ;]
ale my skaczemy teraz w weekendy ;][/quote]

heh:)
nie my sie oboje do tego nie nadajamy:eviltong:
tak nie doceniam go ale to ciapcius mały i przy byle czym by sobie krzywde zrobił.. dzisiaj biegał i juz 3 raz w tym roku zrobił sobie cos w łape i krew mu leciała on normalnie w tych swoich chorobach i zranienach mnie prześciga:evil_lol:
nie no moze kiedys zobaczymy ale narazie napewno nie.
zreszta nie chce rodziców na kolejne koszta naciagac a i tak by sie nie zgodzili wiec koniec tematu:eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']witam:)
rokusiowych nie bedzie jednak w najblizszym czasie bo nie mam kiedy zrobic:placz: dzisiaj miałam isc porobic fotki ale albo mnie nie było w domu albo sie uczyłam albo cos innego robiłam a teraz juz ciemno:(
po za tym kabik sobie znowu łapke rozwalił o nie wiadomo co i sie teraz boi wszystkiego:(
eh..[/quote]

Biedny Kabiś coz on to robi z tym łapkami niech musię szbko goi :loveu: ale jak bedzieszz miała wolną chwię to chociaż z 5 fotek Rokiego :multi:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Biedny Kabiś coz on to robi z tym łapkami niech musię szbko goi :loveu: ale jak bedzieszz miała wolną chwię to chociaż z 5 fotek Rokiego :multi:[/quote]

no cóż.. mój ciapcius:eviltong::evil_lol:
narazie lezy i spi:) w kazdym razie chodzi wiec nic takiego strasznego sie nie stało:)
ale mam bardzo ładne podwórko we krwi:eviltong: jak rano ktos to zobaczy to jeszcze sobie pomysli ze kogos mordowalismy:evil_lol::evil_lol::diabloti:
postaram sie jutro albo we wtorek bo koncze wczesnie lekcje jutro a we wtorek mam test próbny z anglika i juz o 11 jestem w domu:)

zaraz daje fotki kabiego:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']heh:)
nie my sie oboje do tego nie nadajamy:eviltong:
tak nie doceniam go ale to ciapcius mały i przy byle czym by sobie krzywde zrobił.. dzisiaj biegał i juz 3 raz w tym roku zrobił sobie cos w łape i krew mu leciała on normalnie w tych swoich chorobach i zranienach mnie prześciga:evil_lol:
nie no moze kiedys zobaczymy ale narazie napewno nie.
zreszta nie chce rodziców na kolejne koszta naciagac a i tak by sie nie zgodzili wiec koniec tematu:eviltong:[/QUOTE]

o.k
koniec to koniec ;]