Bartiśkowa_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [URL]http://images25.fotosik.pl/283/0882671a1885ca60.jpg[/URL] śiczny KaBolek :loveu::loveu: a nowa fryzurka sliczna Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='M&T']Loozik, odrosną :evil_lol::evil_lol:[/quote] heh:eviltong: pewnie kiedys odrosną:evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']Super fociaki :loveu: Ja niestety tylko na chwilkę, bo zaraz mam dodatkowy angielski, ale musiałam tu wpaść :loveu:[/quote] dziekuje:D:D heh:) fajnie ze do nas wpadłas:eviltong::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [url]http://images23.fotosik.pl/283/933ebd9088f69454.jpg[/url] śłiczny Kabiś Fryzurka super! :D Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Sweetaśna']nom:D romka:eviltong: no fajnie by było:D wczoraj bylo brzydko cały dzien przeleżałam i przespałam:evil_lol: heh:) to gadaj na gadu narazie jestem ale zaraz ide sie chemii uczyc a histy sie nie ucze zgłosze nieprzygotowanie nie moge tyle czasu miec szczescia bo mam przeczucie ze mnie zapyta narazie mnie nie zapytala ale wkoncu nadejdzie mój czas to wole byc nauczona a dzisiaj miałabym strasznie długi temat w weekend sie naucze na poniedziełek:) zaraz dam wam moje fotki z fryzurka:eviltong: nie jest jakas mocno inna ale mozna zauwazyc różnice:evil_lol: moja kol sie skapła ze byłam u fryzjera po jakies 15 min odkąd przyszłam na chórek:eviltong: a caly czas gadałysmy:evil_lol::evil_lol:[/quote] A Romka.. :cool3: :loveu: :diabloti: No to się nauczysz na poniedziałek. W ogóle u mnie też dużo nauki.. jutro spr z plastyki, pojutrze z geografii.. za tydzień z fizyki bez poprawy. :razz: Bardzo fajna fryzurka! Nawet nie masz takiej krótkiej grzywki. Ja mam zawsze krótką (jak dla mnie za krótką :diabloti:) po fryzjerze.. Nawet lepiej jest gdzieś tak na poziomie brwi, nad nimi to już katastrofa dla mnie. :eviltong: Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Atkaaaa'][URL]http://images23.fotosik.pl/283/933ebd9088f69454.jpg[/URL] śłiczny Kabiś Fryzurka super! :D[/quote] dziekuje:D i tez dziekuje:) [quote name='Martunia']A Romka.. :cool3: :loveu: :diabloti: No to się nauczysz na poniedziałek. W ogóle u mnie też dużo nauki.. jutro spr z plastyki, pojutrze z geografii.. za tydzień z fizyki bez poprawy. :razz: Bardzo fajna fryzurka! Nawet nie masz takiej krótkiej grzywki. Ja mam zawsze krótką (jak dla mnie za krótką :diabloti:) po fryzjerze.. Nawet lepiej jest gdzieś tak na poziomie brwi, nad nimi to już katastrofa dla mnie. :eviltong:[/quote] romka romka:eviltong::evil_lol: KOLEGE!!:p moze go na wystawe tez wyciagne bo nie chce isc sama:evil_lol: heh:) nie no fajnie masz:eviltong: a grzywki nie mam którkiej bo powiedziałam ze ma zakrywac brwi a nie nad:eviltong: kiedys miałam taką ze mi bylo widac troche brwi to wygladałam jak bambera:evil_lol: moja kolezanka ma taka grzywke co jej widac brwi i wyglada ochydnie:evil_lol::evil_lol::diabloti: w sumie to nie moja kol tylko kol z klasy:eviltong: no a tak to mam za krótkie włosy po długosci:placz: heh:):diabloti: Quote
Pestka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Sweetaśna']dziekuje:) on waży 6,15kg a w kłębie ma jakies 26-28cm bo ja nie umiem mierzyc:eviltong:[/quote] Kocham takie spore yorki.. :loveu: Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kolegę.. :cool3: Tak zawsze się mówi. :cool3: No i na wystawę razem.. ^^ A tak poza tym kiedy będzie u Was wystawa? No no no. Ja właśnie nie lubię mieć grzywki ponad brwi, bo to jest straszne. I właśnie fajnie sobie ścięłaś te włosy. I nie są za krótkie, tylko w sam raz! :) Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Kinguska']Kocham takie spore yorki.. :loveu:[/quote] ja tez:loveu: przynajmniej sie ich nie zdepnie i bawiąc nie zrobi krzywdy:eviltong::evil_lol: nie chciałabym takiego całkiem malutkiego miec:p fajen są ale wole takie troche wieksze:) Quote
Pestka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Sweetaśna']ja tez:loveu: przynajmniej sie ich nie zdepnie i bawiąc nie zrobi krzywdy:eviltong::evil_lol: nie chciałabym takiego całkiem malutkiego miec:p fajen są ale wole takie troche wieksze:)[/quote] Ja też. Jak widze takie pseudo mini yorki na ulicy to mnie skręca :angryy: Jak byłam nad morzem widziałam i rozmawiałam z właścicielem yorka, który mimo to że był dorosły był niewiele większy od dłoni.. Mój Benek mimo że yorkiem nie jest a tylko w kilku procentach go przypomina waży 6 kilo i ma 32/34 cm :eviltong: Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Martunia']Kolegę.. :cool3: Tak zawsze się mówi. :cool3: No i na wystawę razem.. ^^ A tak poza tym kiedy będzie u Was wystawa? No no no. Ja właśnie nie lubię mieć grzywki ponad brwi, bo to jest straszne. I właśnie fajnie sobie ścięłaś te włosy. I nie są za krótkie, tylko w sam raz! :)[/quote] no kolega kolega:) i nie zawsze sie tak mówi:eviltong: dobrze jest miec dobrego kolege:) a pewnie nie bedzie chciał isc ale zapytac sie moze:) a wystawa jest 8-9 listopada:) hehe:) za krótkie są dla mnie wole długie:loveu::evil_lol: Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Kinguska']Ja też. Jak widze takie pseudo mini yorki na ulicy to mnie skręca :angryy: Jak byłam nad morzem widziałam i rozmawiałam z właścicielem yorka, który mimo to że był dorosły był niewiele większy od dłoni.. Mój Benek mimo że yorkiem nie jest a tylko w kilku procentach go przypomina waży 6 kilo i ma 32/34 cm :eviltong:[/quote] :) no moja kolezanka ma takiego malutkiego ale z rodowodem... no moze od dłoni troszke wiekszy jest... ale wazy tylko 1kg.. no cóż bywa.. a benek fajny jest:D to troche wiekszy od kabiego:p a waża prawie tyle samo bo kabi masywny jest:evil_lol: Quote
Pestka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Benek wyższy :eviltong: Ale to taka "kruszynka" :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Kinguska']Benek wyższy :eviltong: Ale to taka "kruszynka" :evil_lol:[/quote] heh:D widziałam jakie ma chudziutkie łapki po obcieciu:) kabi gruby nie jest ale podobno ma mieśnie:evil_lol: Quote
Pestka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Chudzinka, chudzinka. Chociaż i tak od przybycia ze schroniska przybylo mu dwa kilo :lol: Ale mam nadzieję, że jeszcze mu przybędzie bo narazie to taki chudziutki. Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No wiem, wiem. :) Ja też mam dobrego kolegę. Aha... pewnie i tak nie będę przyjechać na tą wystawę. :eviltong: Długie są fajne. ^^ Też może sobie zapuszczę. Na próbę. :lol: Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Kinguska']Chudzinka, chudzinka. Chociaż i tak od przybycia ze schroniska przybylo mu dwa kilo :lol: Ale mam nadzieję, że jeszcze mu przybędzie bo narazie to taki chudziutki.[/quote] to dobrze ze przytył:) bo jak miał 4 to musiał naprawde chudziutko wygladac:p teraz fajnie wyglada:D [quote name='Martunia']No wiem, wiem. :) Ja też mam dobrego kolegę. Aha... pewnie i tak nie będę przyjechać na tą wystawę. :eviltong: Długie są fajne. ^^ Też może sobie zapuszczę. Na próbę. :lol:[/quote] no:D widzisz je tez mam:eviltong: nom.. szkoda:( długie sa boskie:loveu: spróbuj:) Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ej, czy tylko u mnie pojawiają się te kropeczki pod moim ostatnim słowem w poście? :eviltong: Tak w ogóle pisz więcej. Co u Was? Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Martunia']Ej, czy tylko u mnie pojawiają się te kropeczki pod moim ostatnim słowem w poście? :eviltong: Tak w ogóle pisz więcej. Co u Was?[/quote] hehe nie wiem:evil_lol: a nie mam juz co pisac:eviltong: kabi chce popełnic samobójstwo lezac pod moim krzesłam bo jak zapomne ze tam lezy to go kiedys przejade:evil_lol::evil_lol: ogólne to mi sie nudzi czytałam buszującego w zbożu:D narazie bardzo fajny:):) szykuje sie na YCD:D Na .......:loveu: i ........:loveu: hehe:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jkai fajny bannerek:loveu: I avek też:loveu: Quote
Pusiakowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 słitaśny kompletos :loveu: . ale napisalas galegia a nie galeria :eviltong: . i korzystna zmiana fryzurki :p Quote
Martunia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Hej! Ojj biedny Kabiś, musi na Ciebie uważać. :eviltong: No i wczoraj było YCD. Jak wrażenia? :eviltong: I w ogóle co w szkole.. u mnie normalnie koszmar. :roll: Jutro spr, za tydzień dwa, w dodatku jakieś kartkówki.. A na plastykę i geografię na spr prawie nic nie mogę zapamiętać, wypisałam sobie najważniejsze rzeczy i z geografii mam na jutro informacje na 3 kartkach a4.. :roll: Z plastyki więcej. No i lekturka też na za tydzień. A dziś pisałam ten konkurs.. :lol: Haha. Fajny button i av. Quote
Pestka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Co do YCD to szkoda że Błażej odpadł :placz: Quote
Sweet Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Domka_Czika']Jkai fajny bannerek:loveu: I avek też:loveu:[/quote] dziekuje kolezanka mi zrobiła:loveu: [quote name='Pusiakowa']słitaśny kompletos :loveu: . ale napisalas galegia a nie galeria :eviltong: . i korzystna zmiana fryzurki :p[/quote] ah dziekuje:loveu::loveu: tez mi sie strasznie podoba:) ze co napisałam? a faktycznie:evil_lol: zaraz musze zmienic:eviltong: dziekuje:) [quote name='efciq']fajna fryz :lol: co tam słychać?[/quote] dziekuje:) a nudy nic ciekawego:p Quote
Sweet Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Martunia']Hej! Ojj biedny Kabiś, musi na Ciebie uważać. :eviltong: No i wczoraj było YCD. Jak wrażenia? :eviltong: I w ogóle co w szkole.. u mnie normalnie koszmar. :roll: Jutro spr, za tydzień dwa, w dodatku jakieś kartkówki.. A na plastykę i geografię na spr prawie nic nie mogę zapamiętać, wypisałam sobie najważniejsze rzeczy i z geografii mam na jutro informacje na 3 kartkach a4.. :roll: Z plastyki więcej. No i lekturka też na za tydzień. A dziś pisałam ten konkurs.. :lol: Haha. Fajny button i av.[/quote] hej:) no musi:eviltong: czy ja juz kiedys wspominałam ze jestem niebezpieczna?:razz: ze zboczona to juz nie raz mówiłam ale ze niebezpieczna to chyba nie:evil_lol: a ycd boskie:loveu: ale boski odpadł:placz::placz: Błażej był najładniejszy najśliczniejszy i wogóle naj:loveu::loveu: nawet na niego zagłosowałam zeby nie odpadł a odpadł:placz: ale został jeszcze Gabryś:loveu: bardzo podobała mi sie ta parodia jurorów i uczestników co zrobili:p:diabloti: boskie to było a najlepszy gabrys udający geja:evil_lol: eh.. ja nawet nie wiem co mam na przyszły tydzien... na jutro musiałam przeczytac jakies cos co pani nam zadała do przeczytania cos z pamietnika powstania warszawskiego strasznie nudne;/ 10 stron a czytało sie wieki... Za to Buszujący w Zbożu jest boski:p swietna ksiazka:) współczuje ci tego wszystkiego.. dziekuje:D od kolezanki buttonik:):) [quote name='Kinguska']Co do YCD to szkoda że Błażej odpadł :placz:[/quote] no własnie:placz::placz: On był boski:loveu: :placz::placz: Quote
Recommended Posts