Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Po prostu taka jestem. :cool3: Skoro się cieszysz tymi trzema kartkówkami u mnie, to wyglądało trochę, jakbyś mi zazdrościła, kujoni tak mają. :lol: Dyskoteka ma być dzień później, mówiłam Ci już. ;) Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 heh:) ja nie mam ci czego zazdrościc.. jak jeszcze raz wspomnisz o kujonie to nie przyjade do wrocka... a to juz wiem:D Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ojj no to mnie przekonałaś, już nie będę tak mówiła :cool3: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Może. [/COLOR][/SIZE]:diabloti: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 to jak moze to ja nie przyjade na wystawe i moze nawet na zlot nie pojade... :evil_lol: Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jaki foch! :D A tak to co u Was? :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hah, na mnie też czasem mówią kujon, a wcale tak nie jest... Kurcz,e nie moja wina, że ja wszystko zapamiętuję z lekcji... xD Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 no a co jak juz sie fochac to na maksa:) a u nas nudno jak zawsze:) ja juz chce sobote... i asiula ma przyjsc juz na gg:) hehe;) Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej Sweetasna! :loveu: po pierwsze: wsio nadrobione :) . po drugie: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=sandybrown]Gratulacje 600![/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black]po trzecie:[/COLOR] zazdraszczam wam ze mozecie sie spotkac :eviltong: . po czwarte: Gratuluje ocen itp. ;) po czwarte: Asia przyjdzie na gg czy napisalas w sensie ze chcesz zeby przyszla? po piate: co u was? :diabloti: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej Sweetasna! :loveu: po pierwsze: wsio nadrobione :) . po drugie: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=sandybrown]Gratulacje 600![/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black]po trzecie:[/COLOR] zazdraszczam wam ze mozecie sie spotkac :eviltong: . po czwarte: Gratuluje ocen itp. ;) po czwarte: Asia przyjdzie na gg czy napisalas w sensie ze chcesz zeby przyszla? po piate: co u was? :diabloti:[/quote] hej:D gratulacje chyba juz składałas;D ale dziekuje:) dziekuje:) nie ma co zazdroscic:) trzeba przyjachac:evil_lol: zeby na gg przyszła... a u nas nudy kabi spi jak sie nudze:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:D gratulacje chyba juz składałas;D ale dziekuje:) dziekuje:) nie ma co zazdroscic:) trzeba przyjachac:evil_lol: zeby na gg przyszła... a u nas nudy kabi spi jak sie nudze:eviltong:[/quote] tak? :oops: gdybym mieszkala tam gdzie ty to moze mama by sie zgodzila , ale z Pruszcza do Wrocka toz to cala Polska :placz: . aha ;P . a moze jakies fotki? :cool1: pocykaj mu pare jak spi ;D . Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 no tak mi sie wydaje ale nie wiem.. no niestety ty masz daleko strasznie:( fotek nie mam:evil_lol: a jak spi to nudne są:evil_lol: jutro wam dam bo w piątek juz nie raczej bo chyba w piatek wieczorem juz pojade do wrocka ale moja mama musi pogadac z asi mama.. Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']no tak mi sie wydaje ale nie wiem.. no niestety ty masz daleko strasznie:( fotek nie mam:evil_lol: a jak spi to nudne są:evil_lol: jutro wam dam bo w piątek juz nie raczej bo chyba w piatek wieczorem juz pojade do wrocka ale moja mama musi pogadac z asi mama..[/quote] no faktycznie :oops: . nom :-( . A marzymy juz o tym od roku! :placz: wlasnie jak piesek spi to sa slodziutkie :loveu: . Dawaj teraz :mad: :diabloti: . A ogladasz dzis YCD? :lol: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Pusiakowa']no faktycznie :oops: . nom :-( . A marzymy juz o tym od roku! :placz: wlasnie jak piesek spi to sa slodziutkie :loveu: . Dawaj teraz :mad: :diabloti: . A ogladasz dzis YCD? :lol:[/quote] nom...:) :( eh jeszcze sie spotkacie napewno:) no ale nie mam fotek:eviltong: ogladam ogladam:D Quote
C&B Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ile tu już stron:crazyeye: Wieczorek Bry:lol: Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']oj tam malutko stronek:)[/quote] Malutko??? To co ja mam powiedzieć??? Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']nom...:) :( eh jeszcze sie spotkacie napewno:) no ale nie mam fotek:eviltong: ogladam ogladam:D[/quote] za rok na zlocie :P . to trudno wziac aparat i zrobic :shake: :diabloti: . ja tez :D . na ktora jutro masz do sQl? :razz: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='***Paulina***']Malutko??? To co ja mam powiedzieć???[/quote] ale ty masz od niedawna galerie:) [quote name='Pusiakowa']za rok na zlocie :P . to trudno wziac aparat i zrobic :shake: :diabloti: . ja tez :D . na ktora jutro masz do sQl? :razz:[/quote] no:D hehe:) no dobra juz zrobiłam i dam za jakies 30 min bo troche to potrfa zanim je przegram.. jutro na 9.50:D do 15.30 potem chórek na 16.30 wracam o 17... Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']ale ty masz od niedawna galerie:) no:D hehe:) no dobra juz zrobiłam i dam za jakies 30 min bo troche to potrfa zanim je przegram..[/quote] Czekamy na fotki... Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ada, ja tu cicho na Twoim wątku i sobie wypatrzyłam błąd. :evil_lol: Jak możesz napisać 'potrfa'? Znowu Cię nie poznaję. :evil_lol: Czekamy, czekamy. :D Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna'] no:D hehe:) no dobra juz zrobiłam i dam za jakies 30 min bo troche to potrfa zanim je przegram.. jutro na 9.50:D do 15.30 potem chórek na 16.30 wracam o 17...[/quote] ja tez ogladam ;D . no , mi sie (prawie) zawsze uda :cool3: :diabloti: . ale obejrze je jutro , bo musze isc :-( . tez mam na 9.50 ale do 16.15 ;/ . Dobranoc Adus ! ;* Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 heyoooo Ada ;] jak tam moj Banerek ??? heheheh teraz mozesz wziasc foty spacerkowe ;] ale poczekaj jeszcze bo jeszcze wgram ich troche ;] Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='***Paulina***']Czekamy na fotki...[/quote] chyba dzisiaj nie zdąze dac [quote name='Martunia']Ada, ja tu cicho na Twoim wątku i sobie wypatrzyłam błąd. :evil_lol: Jak możesz napisać 'potrfa'? Znowu Cię nie poznaję. :evil_lol: Czekamy, czekamy. :D[/quote] heh:) no cóż... jej no kazdemu sie zdarza a ty sie czepiasz [quote name='Pusiakowa']ja tez ogladam ;D . no , mi sie (prawie) zawsze uda :cool3: :diabloti: . ale obejrze je jutro , bo musze isc :-( . tez mam na 9.50 ale do 16.15 ;/ . Dobranoc Adus ! ;*[/quote] heh:D papa:* ja jutro dam bo dzisiaj nie zdąze..:(:( dobranoc:* [quote name='łapeczek']heyoooo Ada ;] jak tam moj Banerek ??? heheheh teraz mozesz wziasc foty spacerkowe ;] ale poczekaj jeszcze bo jeszcze wgram ich troche ;][/quote] hejo:) jeden ci zrobiłam a ten nastepny to nie wiem kiedy uda mi sie zrobic pewnie na początku przyszłego tygodnia dopiero.. DOBRANOC WSZYSTKIM:-(:-( fotkiniestety jutro... Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 oooo jejku zapomniala ze dostalam od ciebie juz Banerek ;[ upsssssss..... hehehe nie to w takim razie jak juz mam od ciebie to juz cie nie bede wykorzystywac .... dobranoc:* Quote
Recommended Posts