Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Sweetaśna']no widzisz:) ja tez miałam duzo lekcji ale juz zrobiłam:D tylko musze sie w niedziele nauczyc na anglika i zorbi jedno zad z anglika:) heh:)[/quote] A ja dziś się obijałam, leń jeden ze mnie :evil_lol:. Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 hehe:) fajnie:D tez bym tak chciała ale wole miec to juz z głowy:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) fajnie:D tez bym tak chciała ale wole miec to juz z głowy:)[/quote] Ja zawsze o tym nie myślę :diabloti:. Ale jutro raniutko sobie zrobię :cool3:. Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 hehe ja jutro raniutko to sie bede w łóżeczku przewracac z boku na bok:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Eh... W następnym tygodniu biorę się za lekcje w piątek :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Sweetaśna'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=70954"]anitaaa i bartis[/URL]: a ciężko... ale jakos leci:) najgorzej w szkole bo coraz wiecej zadawane i nauki:( w przyszłym tyg mam 2 kartkówki z angilka:( z chemii jedna.;/ i pewnie z czegos jeszcze..:( a co u was?:) psiara1996: będzie filmik i kilka fotek:D[/quote] u nas też w szkole koszą :shake: Coraz więcej zadań i nauki na następnby tydzień 2 spr i kilka kartkówek nie jest łatwo :razz: Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Eh... W następnym tygodniu biorę się za lekcje w piątek :evil_lol:[/quote] odrazu tak trzeba bylo:) hehe:) [quote name='anitaaa i bartis']u nas też w szkole koszą :shake: Coraz więcej zadań i nauki na następnby tydzień 2 spr i kilka kartkówek nie jest łatwo :razz:[/quote] u mnie narazie nie najgorzej ale juz dwa spr na przyszły miesiąc mam zapowiedziane;/ szkola sie niedawno zaczeła a juz prawie koniec semestru;/ a ty do której klasy chodzisz?? Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No ja myślę, że się uda z tą wystawą. Musisz wciąż namawiać, widzę, że jesteś już coraz bliżej celu! :D Mam nadzieję, że do następnego tygodnia wszystko się ustali itd. i nasze spotkanie się uda! :D :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Sweetaśna'] u mnie narazie nie najgorzej ale juz dwa spr na przyszły miesiąc mam zapowiedziane;/ szkola sie niedawno zaczeła a juz prawie koniec semestru;/ a ty do której klasy chodzisz??[/quote] Do 3 gimnazjum ;) teraz najbardziej się boję testu z anglika :shake: a ty do której klasy :lol: ? Quote
Bartiśkowa_ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A co do Kabisia jest przepiękny a w tym ubranku wygląda tak słodko :loveu::loveu:wycałuj go mocno ode mnie ;) Quote
Tepes Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=Blue]Ja też chcę sie z Wami spotkać:( A tak w ogóle to dobry wieczór:)[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Martunia']No ja myślę, że się uda z tą wystawą. Musisz wciąż namawiać, widzę, że jesteś już coraz bliżej celu! :D Mam nadzieję, że do następnego tygodnia wszystko się ustali itd. i nasze spotkanie się uda! :D :multi:[/quote] tez mam taką nadzieje:D:D heh:) moze sie uda jednak:D [quote name='anitaaa i bartis']Do 3 gimnazjum ;) teraz najbardziej się boję testu z anglika :shake: a ty do której klasy :lol: ?[/quote] ja tez do 3 teraz chodze:) testy wogóle bedą straszne.. juz sie boje na samą mysl o nich... chociaz mysle ze nie bedzie tak źle:) a tego z angilka sie nie boje jakos da rade:) [quote name='anitaaa i bartis']A co do Kabisia jest przepiękny a w tym ubranku wygląda tak słodko :loveu::loveu:wycałuj go mocno ode mnie ;)[/quote] dziekuje:):) heh:) oj juz ja go wycałuje:D:D a on tak mnie nie nawidzi za to duszenie:) hehe:) ale i tak mnie kocha jak musi:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ja też chcę sie z Wami spotkać:( A tak w ogóle to dobry wieczór:)[/COLOR][/quote] my z tobą tez... to przyjeżdżaj do wrocka;D mi moze sie uda:) dobry wieczór:) Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [B]Sweetaśna :loveu: .[/B] Fajny filmik , a w sweterku wygląda fajowo :D :loveu: . Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Pusiakowa:loveu: dziekuje:D:D hehe:) Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No musi się udać. ;) A Gienia też musi przyjechać do nas. :) Quote
Tepes Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=Blue]A tak w ogóle gdzie bo mi sie nie chce czywtać wszystkiego:D Co gdzie kiedy?:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=Blue]A do Wrocławia...i znów stara śpiewka auta nie mam a pociągiem mnie nie puszczą...OMG:([/COLOR] Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 No do wrocławia a pks'em?? mnie mama tez pociagiem nie chce puscic a nad pks'em sie zastanawia:) Quote
Tepes Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=Blue]Ee nie ma szans nie puszczą mnie...:([/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A kiedy do tego Wrocka chcecie jechac ??? Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 za tydzien w sobote na wystawe:) Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Aaaaaa .... moze i ja bym sie kopsnela ;] tylkoe nie wiem czy mnie rodzice puszcza ;/ ale zapytam ;] Quote
Recommended Posts