Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Jestes wreszcie martuś:multi::multi: hehe;) no troszke miałas do nadrobienia:) hehe:) to dobrze ze zdrowiejesz ja tez bo przeziębiona jestem ale juz mnie nie boli gardło jednak nie ma to jak sie samemu leczyć:evil_lol::eviltong: hehe;D dziekuje:D:D to lec[/quote] Wreszcie? :eviltong: No bo Ty przeziębiona, a ja grypę mam. :roll: Ale czuję się już lepiej. A tak w ogóle co u Was? :) Na cały dzień do Biskupina tego jedziecie? Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 witamy:loveu: co u was babuniu??:D:D Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Martunia']Wreszcie? :eviltong: No bo Ty przeziębiona, a ja grypę mam. :roll: Ale czuję się już lepiej. A tak w ogóle co u Was? :) Na cały dzień do Biskupina tego jedziecie?[/quote] no wreszcie:evil_lol::evil_lol: no niestety:roll: ale jakos to jest:D ja tez bo wczoraj mnie gardło bolało a dzisiaj juz nie:D:D hehe:) a u nas dobrze:D jakos leci:D no nie wiem w sumie na ile na kilka godzin pewnie.. a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No ja tak też czasem mam, ale ostatnio jakiś wirus mnie chwycił. :eviltong: A będziesz wieczorem później? :) U mnie dobrze, kuruję się. ;) Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 hehe:) gdzie bede wieczorem??:D na dogo??:D hehe to dobrze:D a tak co robisz??:D Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No na Dogo, a gdzie? :D Co robię? Siedzę na DGM. :eviltong: Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A co jutro jest takiego w Biskupinie ??? Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Martunia']No na Dogo, a gdzie? :D Co robię? Siedzę na DGM. :eviltong:[/quote] no bede bede:D o 18 znikam na chwile bo musze przeczytac kolejny rozdział ksiązki:evil_lol: nie chce mi sie ale mam na poniedziałek a zostało mi jeszcze ponad 100 stron:eviltong: heh to tak jak ja:D [quote name='łapeczek']A co jutro jest takiego w Biskupinie ???[/quote] jutro jest cos tam z japonią a moja siostra uwielbia japonie i chce tam jechac ja zostałam zmuszona tez bo cała rodziną jedziemy... :roll:a Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A co czytasz, jakąś lekturę? :D Będą jutro zdjęcia? :cool3: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 "Kamienie na szaniec" lekturę oczywiście.. ja tak sama z siebie nie czytam:evil_lol: jutro powinny byc z biskupina bo ja oczywiscie biore aparat to wam pokaze jak bylo:) no i jak wroce to pójde z małym na spacerek chyba:D to bedą zdjecia maludy:D Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hehehehehe niezle.... gdyby to bylo cos z sredniowiecza wiesz rycerze i wogole to bym pewnie tez tam poejechala ;/ bo mij tata kocha takie rzeczyyy Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No to pewnie ciekawe będą zdjęcia. :) Aha.. my też to mamy kiedyś tam czytać. ;) Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='łapeczek']hehehehehe niezle.... gdyby to bylo cos z sredniowiecza wiesz rycerze i wogole to bym pewnie tez tam poejechala ;/ bo mij tata kocha takie rzeczyyy[/quote] nom:D aaa :) rycerze są nudni... zresztą jutro pewnie tez bedzie nudno ale zobaczymy... znajac zycie to nie bede miała co robic:eviltong::eviltong: [quote name='Martunia']No to pewnie ciekawe będą zdjęcia. :) Aha.. my też to mamy kiedyś tam czytać. ;)[/quote] no zdjecia moze i ciekawe bedą ale tam pewnie nie bedzie za ciekawie:evil_lol::evil_lol: o fajnie:D my musimy na poniedziałek:D Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 to chociaz foty popstrykasz i nam pokazesz;p Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 nom chociaz w głębi duszy mam nadzieje ze bedzie tam cos co chociaz troche mnie zaciekawi:D cos siostra mi mowiła ze ma tam byc cos z jakism urządzaniem czegos czy jakąs architektura nie pamietam jak to sie zwało moze bedzie ciekawe:D:D hehe:) albo origami:evil_lol: no to to ja nie mam cierpliwosci:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No to masz jeszcze niecałe 2 dni do przeczytania lektury. :cool3: A na zdjęcia będziemy czekać. :) Quote
ewka i haker Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 bylam w biskupinie i bylo smieszie i to bardzo hahaha milego wyjazdu Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Martunia']No to masz jeszcze niecałe 2 dni do przeczytania lektury. :cool3: A na zdjęcia będziemy czekać. :)[/quote] no niecałe ja zamiast czytac to sobie w necie szukałam nowej fryzurki jaką moge zrobić ale nic nie znalazłam i stwierdzam ze obetne włosy jakies 10cm i potem poczekam aż mi odrosną na prosto:evil_lol: bedzie mi żal bo juz mam dosc długie ale do nastepnych wakacji mi odrosną:) [quote name='ewka i haker']bylam w biskupinie i bylo smieszie i to bardzo hahaha milego wyjazdu[/quote] [quote name='łapeczek']hehehe dobre dobre ;][/quote] no ja tez bylam juz kilka razy nawet ale nudno bylo zawsze:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Heeej xD Ja jak czegoś się złapię to nie puszczę... Więc wpadam tu do was i... Cisza =/ xD Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hehe ja musze zaczac czytac lekturke ktora mam do 24.09 ;/ jakas MITOLOGie ;/ Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A ja mam tylko ''W Pustyni i w puszczy'' ... xD Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hehe czytalam ale tylko do polowy ;p film jest ciekawszy xD ja mam ten pech ze do mitologi nie ma filmu ;/ Quote
Recommended Posts