Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 heh:) dziekuje:D no taki mały ale zawsze coś:evil_lol: nawet dźwięki wydaje:) hehe:) ok:D:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Już oglądnęłam filmik... Super normalnie :evil_lol:. Ale ten kurczak już wyrzucony, tak? :-( Quote
M&T Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/360/20dea18f5835668b.jpg[/url] śliczna kosteczka :) a jaką ma obróżkę sexy! :cool3: Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='M&T'][URL]http://images32.fotosik.pl/360/20dea18f5835668b.jpg[/URL] śliczna kosteczka :) a jaką ma obróżkę sexy! :cool3:[/quote] DZIEKUJE:D no wiadomo:cool3::cool3: [quote name='Klaudysiaczek']Już oglądnęłam filmik... Super normalnie :evil_lol:. Ale ten kurczak już wyrzucony, tak? :-([/quote] hehe:)) nie ten kurczak jest nowy:) wyrzuciłam niedawno innego co miał 2 lata i nowego kupiłam:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:)) nie ten kurczak jest nowy:) wyrzuciłam niedawno innego co miał 2 lata i nowego kupiłam:)[/quote] Aha :-D. Ale tamtego też szkoda xD Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 nom:D niestety to mały niszczyciel mój jest:evil_lol: prawie wszystkie zabawki mają powygryzane oczy i nosy oraz jakies szkody cielesne:evil_lol: Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja chcę taką różową obróżkę dla Cziki:loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:D niestety to mały niszczyciel mój jest:evil_lol: prawie wszystkie zabawki mają powygryzane oczy i nosy oraz jakies szkody cielesne:evil_lol:[/quote] Ale chociaż te 2 lata szczęścia... ;D [quote name='Domka_Czika']Ja chcę taką różową obróżkę dla Cziki:loveu:[/quote] To se spraw xD Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czika w obrożach już chodzic nie chce teraz tylko szelki :) No i muszę jej kupić nowe , bo te co ma ...Szkoda gadać :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Domka_Czika']Czika w obrożach już chodzic nie chce teraz tylko szelki :) No i muszę jej kupić nowe , bo te co ma ...Szkoda gadać :)[/quote] Tylko skąd tą kaskę wziąć, nie? :shake: To jest, ja przynajmniej taka biedna...:lol: Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No właśnie kasa. Rodzice cały czas gadają , ze nie ma a jak coś dla nich kupić to jest !:mad: Nie chcę Czice kupić jakiś szelek tanich tylko takie lepsze ... Czyli droższe... Może będzie ta sama kolekcja co czika kiedyś obrożę miała ( to była jej pierwsza ) taka cudowna różowa z brylancikami i dzwoneczkiem :) Każdego denerwował dzwoneczek więc musiałam odłączyć:cool1: Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Domka_Czika']Ja chcę taką różową obróżkę dla Cziki:loveu:[/quote] hehe nie ma takiej różowej:eviltong::eviltong: [quote name='Klaudysiaczek']Ale chociaż te 2 lata szczęścia... ;D To se spraw xD[/quote] no tamten chociaz 2 lata pozył zobaczymy jak ten:evil_lol: [quote name='Domka_Czika']Czika w obrożach już chodzic nie chce teraz tylko szelki :) No i muszę jej kupić nowe , bo te co ma ...Szkoda gadać :)[/quote] hehe kabi chodzi teraz i w tym i w tym a kiedys tylko w szelkach a to nasza druga obróżka ale napewno nie ostatnia:diabloti: [quote name='Klaudysiaczek']Tylko skąd tą kaskę wziąć, nie? :shake: To jest, ja przynajmniej taka biedna...:lol:[/quote] e tak kase sie zawsze jakos wynajdzie:eviltong::evil_lol: znowu nie jest to niewiadomo jak drogie:eviltong: Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 no obrózka napewno tansza ale zawsze sie kasa znajdzie jak sie chce:) trzeba umiec tylko wyłudzic:D mi tata założył konto w banku miałąm 90zł a teraz juz prawie nic a jeszcze musze sobie telefon doładowac to mi zostanie 16zł:evil_lol: ale mam jeszcze jakies w portfelu pieniądze tyle ze musze sobie kupic spodnie bo wszystkie mi sie podarły:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To w czym ty teraz chodzisz? Tj. jesteś w domu (chyba), więc podarte mogą być... Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja to sobie muszę bluzki nowe kupić , bo niby mam dużo , ale brakuej mi takiej jedenj specjalnej :) Zawsze tak mówię :) Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']To w czym ty teraz chodzisz? Tj. jesteś w domu (chyba), więc podarte mogą być...[/quote] dzisiaj w szkole musiałam byc w jednych z podartym kolanem ale jakos sie dało przezyc bo najgorzej nie wygladało a po domu chodze w dresowych:evil_lol: do wczoraj miałam całe spodnie ale na wycieczce mi sie podarły również na kolanie drugie:eviltong::evil_lol: [quote name='Domka_Czika']Ja to sobie muszę bluzki nowe kupić , bo niby mam dużo , ale brakuej mi takiej jedenj specjalnej :) Zawsze tak mówię :)[/quote] a bluzki to swoja drogą ale narazie musze sie powstrzymac:evil_lol: a specjalnej to znaczy??:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 EeeeeeEEeee tam... powiesz, że takie modne się dziś rano zrobiły i się odczepią... :evil_lol: Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No wiesz taka...specjalna :) To znaczy taka która będzie mi sie poodobać jeden dzień ,a drugiego będzie tak jak każda :) Zawsze tak mam :) Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A tak móie do ammy , zeby mi dała kasę na bluzkę : Mamo , ja już powyrastałam prawie ze wszytskich bluzek ( oczywiscie kłamstwo) i muszę sobie kupić też pare rzeczy ,,do szkoły" Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 hehe dobrze masz:D ja musze sama sobie kupowac chyba ze mame naciagne jak jedzie ze mną gdzies do sklepu:D Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja ide z kol do miasteczka i sobie coś wybieram :) Quote
Recommended Posts