Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T'][URL]http://images32.fotosik.pl/360/20dea18f5835668b.jpg[/URL]
śliczna kosteczka :)

a jaką ma obróżkę sexy! :cool3:[/quote]

DZIEKUJE:D

no wiadomo:cool3::cool3:

[quote name='Klaudysiaczek']Już oglądnęłam filmik...
Super normalnie :evil_lol:. Ale ten kurczak już wyrzucony, tak? :-([/quote]

hehe:))

nie ten kurczak jest nowy:) wyrzuciłam niedawno innego co miał 2 lata i nowego kupiłam:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nom:D
niestety to mały niszczyciel mój jest:evil_lol:
prawie wszystkie zabawki mają powygryzane oczy i nosy oraz jakies szkody cielesne:evil_lol:[/quote]
Ale chociaż te 2 lata szczęścia... ;D

[quote name='Domka_Czika']Ja chcę taką różową obróżkę dla Cziki:loveu:[/quote]
To se spraw xD

Posted

[quote name='Domka_Czika']Czika w obrożach już chodzic nie chce teraz tylko szelki :) No i muszę jej kupić nowe , bo te co ma ...Szkoda gadać :)[/quote]
Tylko skąd tą kaskę wziąć, nie? :shake: To jest, ja przynajmniej taka biedna...:lol:

Posted

No właśnie kasa.
Rodzice cały czas gadają , ze nie ma a jak coś dla nich kupić to jest !:mad:
Nie chcę Czice kupić jakiś szelek tanich tylko takie lepsze ... Czyli droższe... Może będzie ta sama kolekcja co czika kiedyś obrożę miała ( to była jej pierwsza ) taka cudowna różowa z brylancikami i dzwoneczkiem :) Każdego denerwował dzwoneczek więc musiałam odłączyć:cool1:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Ja chcę taką różową obróżkę dla Cziki:loveu:[/quote]

hehe nie ma takiej różowej:eviltong::eviltong:

[quote name='Klaudysiaczek']Ale chociaż te 2 lata szczęścia... ;D

To se spraw xD[/quote]

no tamten chociaz 2 lata pozył zobaczymy jak ten:evil_lol:

[quote name='Domka_Czika']Czika w obrożach już chodzic nie chce teraz tylko szelki :) No i muszę jej kupić nowe , bo te co ma ...Szkoda gadać :)[/quote]

hehe kabi chodzi teraz i w tym i w tym a kiedys tylko w szelkach a to nasza druga obróżka ale napewno nie ostatnia:diabloti:

[quote name='Klaudysiaczek']Tylko skąd tą kaskę wziąć, nie? :shake: To jest, ja przynajmniej taka biedna...:lol:[/quote]

e tak kase sie zawsze jakos wynajdzie:eviltong::evil_lol:
znowu nie jest to niewiadomo jak drogie:eviltong:

Posted

no obrózka napewno tansza ale zawsze sie kasa znajdzie jak sie chce:)
trzeba umiec tylko wyłudzic:D
mi tata założył konto w banku miałąm 90zł a teraz juz prawie nic a jeszcze musze sobie telefon doładowac to mi zostanie 16zł:evil_lol:

ale mam jeszcze jakies w portfelu pieniądze tyle ze musze sobie kupic spodnie bo wszystkie mi sie podarły:evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudysiaczek']To w czym ty teraz chodzisz? Tj. jesteś w domu (chyba), więc podarte mogą być...[/quote]

dzisiaj w szkole musiałam byc w jednych z podartym kolanem ale jakos sie dało przezyc bo najgorzej nie wygladało a po domu chodze w dresowych:evil_lol:
do wczoraj miałam całe spodnie ale na wycieczce mi sie podarły również na kolanie drugie:eviltong::evil_lol:

[quote name='Domka_Czika']Ja to sobie muszę bluzki nowe kupić , bo niby mam dużo , ale brakuej mi takiej jedenj specjalnej :) Zawsze tak mówię :)[/quote]

a bluzki to swoja drogą ale narazie musze sie powstrzymac:evil_lol:
a specjalnej to znaczy??:D

Posted

No wiesz taka...specjalna :) To znaczy taka która będzie mi sie poodobać jeden dzień ,a drugiego będzie tak jak każda :) Zawsze tak mam :)

Posted

A tak móie do ammy , zeby mi dała kasę na bluzkę :
Mamo , ja już powyrastałam prawie ze wszytskich bluzek ( oczywiscie kłamstwo) i muszę sobie kupić też pare rzeczy ,,do szkoły"