Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wiem, kiedyś byłam w takim domu ''złudzeń optycznych'', te wszystkie kwadraciki itp. .. :cool1: Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Na fizyce o złudzeniach optycznych gadaliśmy:D I takie najprostsze to jest z lupą.[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tylko co narysować podobnego do tego? :hmmmm: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='efciq'][CENTER]Hej!;) [LEFT]Śliczny piesek:loveu: z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia:lol: pozdrawiam Ewa [/LEFT] [/CENTER] [/quote] hejo:) jutro powinny sie pojawic:) i witam:) [quote name='Klaudysiaczek']Ja też wolę takie srebrne od kolorowych, a jak jeszcze kostka to w ogóle jestem happy... Ja będę miała psa to może sprawię sobie taką... Ale czy będzie jeszcze :razz:?[/quote] jak nie bedzie to podam ci email do tego goscia:) [quote name='Martunia']Ale się ucieszyłam, że jedziesz na tą wystawę! :multi: Prawdopodobnie się spotkamy! :loveu: Suuuper! ^^ O znowu coś kupujecie. :cool3: Ada na spacerze? :D PS. Co do koleżanek to mam tak samo, jak Wy. Choć może tylko jedna dziewczyna się interesuje psami, bo jeździ na wystawy ze swoim itd.[/quote] no chyba jade jeszcze nie na 100% nom prawdopodobnie.. [quote name='ewka i haker']ja tez ide:p ania nie pojedzie mama jej nie pusci chcialam ja wyciagnac w czerwcu[/quote] super:multi::multi: a ty bys nie chciała jechac??:p [quote name='Izabela124.']Aduś daj jakieś foteczki[/quote] jutro:) [quote name='Martunia']Ejj nie mam pomysłu na rysunek złudzenia optycznego.. pomoże ktoś? :eviltong: Coś nietrudne do narysowania a jednocześnie ciekawe.[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Najprostsze złudzenie optyczne to może być np jak powiększasz coś lupą:) Albo jesteś na filmie 3D:evil_lol:[/COLOR][/quote] [quote name='Martunia']Tylko jak to narysować? :eviltong:[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]A bo ja wiem:evil_lol:[/COLOR][/quote] [quote name='Klaudysiaczek']Normalnie, Po lupą taka duuuzia mrówka... :evil_lol: Ja tylko sugeruję :evil_lol:...[/quote] [quote name='Martunia']Ale to i tak to musi wyglądać trochę inaczej. Wpiszcie sobie w googlach złudzenie optyczne i to coś jak np. jak te spirale, czy kwadraciki ma wyglądać. Pani nam podobne pokazywała. Ale pomyślę jeszcze nad tą lupą, bo pomysł mi się podoba. ^^[/quote] [quote name='Klaudysiaczek']Wiem, kiedyś byłam w takim domu ''złudzeń optycznych'', te wszystkie kwadraciki itp. .. :cool1:[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Na fizyce o złudzeniach optycznych gadaliśmy:D I takie najprostsze to jest z lupą.[/COLOR][/quote] [quote name='Martunia']Tylko co narysować podobnego do tego? :hmmmm:[/quote] ja nie qiem co mozesz narysowac martus;0 Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Co tak krótko mi odpisałaś? Nie poznaję Cię. :eviltong: Pomocy! :D Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Krótko bo mi sie nie chciało i tata zaraz mnie wyzwie ze siedze na kompie wiec juz sie zagnam jak co ale bede jeszcze chwilke Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Coo? Już? :-( Wcześniej byłaś jeszcze do ok. 22.30... W weekend powinnaś mieć wolne. :D Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 tak ale mojemu tacie cos odbiło i twierdzi ze calymi dniami siedze na komputerze;/ suchar:(:( Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja tam siedzę dłużej i co. :eviltong: Nie no, nie idź jeszcze. :( Pomóż mi, co mogę narysować ciekawego. :eviltong: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 no ale ty masz fajniejszego tate widac... jak przyjdzie to powiem ze wyłanczałam kompa i bede musiałą to zrobic... a nie wiem co mozesz narysowac:( [U][COLOR=Red][B]Czy ktos nie chciałby jechac ze mną na wystawe do Wrocławia z Poznania??[/B][/COLOR][/U] Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Ja bym chciała!!!:D :evil_lol: tylko akurat nie z Poznania:P [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Szkoda... :( Ale jutro sobie popiszemy. ^^ Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 łe szkoda:( czemu ty tak daleko mieszkasz Gieniu:(:( ja musze kogos z poznania bo mama mnie nie pusci inaczej samej:( chyba ze ze mną pojedzie ale wolałabym sama bądź z kims... [U][COLOR=Red][B]Czy ktos nie chciałby jechac ze mną na wystawe do Wrocławia z Poznania??[/B][/COLOR][/U] Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ja o 11 12 mam autobus wiec jakos 11 50 bede przy tej maltance Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]No szkoda że tak daleko mieszkam:([/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ok a ja ok 11.30 pewnie wyjade to bede ok.11.40 i jeszcze bede musiała znaleźć maltanke:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 No własnie Gieniu:(:( a moze ty przyjedziesz do wrocławia??:D Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No właśnie, szkoda, że Gienia nie może jechać. :placz: Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no ja tez musze ja znalesc ania nie przyjedzie:(:(:( to nie wiem co robic Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 chyba ze w innym miejscu ale nie wiem jakim... jakos znajdziemy pewnie:) juz pewne ze nie przyjedzie:(:(:( Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Ja do Wrocławia?? Ja bym chciała ale nie puszczą mnie...i samochodu nie mam [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 a pytałas sie?? to blizej niz do poznania:):) moze akurat|:D:D Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Wiem i tak że mnie nie puszczą...musze sie uczyć i takie sranie w banie ża za daleko itd[/COLOR] Quote
Recommended Posts