Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 no niestety:( a łapke to ma chorą w sumie to nie tylko tą jedną..:( no:( on ma 11 chyba juz... wiesz co on te łapy ma chore a czy cos jeszcze mu jest to nie wiem.. fajnie masz..:) Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ada a Ty jaki piórnik masz?:D Wiem wali mi ale ja mam manie na piórniki z psami xP [/COLOR][/quote] a ja mam z misiem o taki: [IMG]http://images46.fotosik.pl/6/7887fa52dda8931cmed.jpg[/IMG] hehe:) Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [COLOR=Blue]Fajniusi ale ja wole z psami:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Fajniusi ale ja wole z psami:D[/COLOR][/quote] a dziekuje:) ja go kocham:D w sumie juz go mam troche ale jest fajny:Di nie jest z psami ale mam breliczki z psami do niego:D jeszcze rok temu chciałam miec w kształcie psa ale przesadzili z ceną:evil_lol: [quote name='ewka i haker']ja tez chce jakis piornik[/quote] to sobie kup:D hehe:) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]A co nie masz xP?[/COLOR][/quote] no własnie?:roll: Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [COLOR=Blue]Ja mam co chwile nowy piórnik:D Teraz mam ten z beaglami wcześniej miałam z bloodhoundem i z shar peiem,jeszcze miałam taki włochaty jakiś:P i tą owcę z Nici:D potem tak też z nici taki jakby skórzany taki duży:Dyy w sumie połowe piórników wyrzuciłam bądź dałam kuzynkom:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 hehe:) ja ten mój tez mam z nici i następny pewnie tez bo mają fajne piórniki:) Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [COLOR=Blue]JEden w empiku ten z bloodhoundem ten z shar peiem w biedronce:evil_lol:a ten z beaglami w Tesco:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 hehe:) fajnie:) moze u nas w tesco tez mają:Dheh Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Fajne macie piórniki. :) O Ada, masz taką samą książkę z polskiego, jak ja. :lol: No cóż, może nie będzie tak źle na tej fizyce. :( Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 a dziekujemy:D o fajnie nawet nie widziałam:D hehe:) moze nie ale nie pamietam nic z tego co robilismy.. jeszcze musze dokonczyc jutro przepisywac zeszyt z fizyki:evil_lol: i zrobiłam dzisiaj sobie dzienniczek:D a ty gdzie bylas gertrudziu??:D Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jaki dzienniczek? :) Współczuję tej fizyki. :-( Odpoczywałam. ;) Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 normalny do wpisywania ocen, planu lekcji, jakis notatek o zebraniach z rodzicami itp:) no niestety:( aha... napewno?:evil_lol: odpoczywa to sie na dogo:) Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 A taki. :) Ja prawie nic w tym nie piszę, tylko na pierwszy dzień plan lekcji. :p Na pewno, to Wy sobie coś ubzdurałyście. :lol: Za dużo komputera też nie najlepiej... Quote
łapeczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hehehehe no ladnie .... tutaj taz zaraz dojdzie do sprzeczki ;[ Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 heh;) ja w sumie tez nie tylko czasami oceny jak nie zapomne ale zrobic musiałam... w zeszycie normalnym tabelki porobiłam podpisałam cos tam i gotowe:D nie pokaze wam bo mi wcieło zdjecia gdzies:evil_lol: hehe:) nie my nie ubzdurałysmy sobie nic to prawda byla tylko sie przyznac nie chcesz:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Aha to fajnie. :) Od razu już masz przygotowane. Nieprawda. :razz: Quote
łapeczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 oj laski laski...nudno bylo by bez waszych mini sprzeczek ;p Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Ale my sie wcale nie kłócimy my sie kochamy jak to powiedziała nasza kochana Gienia:D:D Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [COLOR=Blue]Takie kochanie jest najlepsze:loveu::D [/COLOR] Quote
Recommended Posts