Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no wiem ze śliczny:D:D heh;) mama mu zawiązała i niech chodzi:evil_lol: tez mi sie tak wydaje.. i chyba mój tata ma ale nie bardzo chce mu głowe zawracac a i tak bede go niedługo namawiac zeby mi założył konto w banku bo mi sie przyda.. a u nas nudy.. małpa spi mi pod krzesłem i zaraz go rozjade:evil_lol: a co u ciebie??[/quote] No i ładnie mu tak. :) To co zrobisz? :D Najwyżej spytasz się tam nie wiem kiedy i Ci pewnoe pomoże. Nawet się nie waż! :mad: A u mnie dobrze. :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Nom moze byc nawet:) hehe:) no nie wiem co zrobie w sumie... juz chciałam kombinowac zeby zrobic w nero kupiuj płyte DVD tylko nie wiem czy nie popsuje tym tamtej płyty a to dopiero by było...;/ Bo ten film ze zlotu chce przegrac zebym mogła go wysłac dziewczynom... juz nawet koperty kupiłam bąbelkowe zeby doszło:evil_lol: juz poszedł to go nie przejdade... a szkoda:evil_lol: a jakie plany na jutro bo cos czytałam na fbl?:cool3: Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [COLOR=Blue]Fajnie wygląda w husteczce :loveu::loveu: Po ciężkiej sesji trzeba odpocząć:loveu: [url]http://images24.fotosik.pl/270/0161f9a673729f15.jpg[/url] [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 dziekuje Gieniu:loveu: tak bo odpoczynek jest najważniejszy:):) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nom moze byc nawet:) hehe:) no nie wiem co zrobie w sumie... juz chciałam kombinowac zeby zrobic w nero kupiuj płyte DVD tylko nie wiem czy nie popsuje tym tamtej płyty a to dopiero by było...;/ Bo ten film ze zlotu chce przegrac zebym mogła go wysłac dziewczynom... juz nawet koperty kupiłam bąbelkowe zeby doszło:evil_lol: juz poszedł to go nie przejdade... a szkoda:evil_lol: a jakie plany na jutro bo cos czytałam na fbl?:cool3:[/quote] No racja.. może tata Ci pomoże, może wie, jak to się robi? Ja niestety nie wiem, jak to się robi... Mi też wyślesz? :evil_lol: A spotkanie z koleżankami, miasto itd. :) Jutro się opowie. :D A ja Ci skomentowałam zdjęcie i czekam na następne :cool3: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 w weekedn z nim pogadam jak sie przegrywa bo on umie bo przegrywał kiedy na moim laptopie i wiem chyba nawet jakim programem ale ja go nie mam;( no nie wiem czy ci wysłac:evil_lol: moze:) zastanowie sie:) aa:) to fajnie:) no widziałam ale nie mam jakie dac chyba ze jakies kabiego zaraz:) hehe;) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']w weekedn z nim pogadam jak sie przegrywa bo on umie bo przegrywał kiedy na moim laptopie i wiem chyba nawet jakim programem ale ja go nie mam;( no nie wiem czy ci wysłac:evil_lol: moze:) zastanowie sie:) aa:) to fajnie:) no widziałam ale nie mam jakie dac chyba ze jakies kabiego zaraz:) hehe;)[/quote] Aha. :( No to tata Ci pewnie w weekend pomoże, do weekendu już niedługo. :) Czemu nie chcesz mi wysłać, byłam grzeczna. :evil_lol: Ok, jak nie to nie. :) Taaaak jak na Kabisia czekam na pb! ^^ Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nom...w weekend sie go zapytam:) nie napisałam ze ci nie wysle bo moze wysle:) zastanowie sie:) hehe:) juz dodałam na pbl:):) hhe:) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aha to ok. :) Tak to bym zobaczyła mniej więcej, jak tam jest na zlocie itd. :) O to zaraz wpadnę i skomentuję. ^^ Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no ale tam to tylko bylo troszke nagrywane z tego co bylo... głównie to oni sami siebie bnagrywali raz na spaceru jak my bylysmy z nimi:) i przy pierwszym ognisku troche:) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aha. :) No też tak myślałam. To się zastanów i daj mi odpowiedź potem. :evil_lol: Komentarz. :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 jak bede umiała to przegrac to ci wysle a potem ty mozesz wysłac np. asi albo jej dac nawet:):) hehe:) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nom:):) bo asia pewnie tez by chciała płytke wiec bedziesz mogła jej dac a sobie przegrac bądź jej przegrac a sobie zostawic albo ty obejrzysz i jej dasz:) masz 3 opcje:D Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No postaram się jakoś to załatwić. :D Co robicie? :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nom:) a nic nudzimy sie ja siedze na dogo i nk... ta ogolnie to czekam na odp od pani co sprzedaje adresówki czy moge u niej zamówic nie mając konta na allegro bo mi zalezy bo sa fajne i na zlocie Mada je miała i mówiła ze sa fajne i wogóle:) wiec widziałam je na zywo to tym bardzije chce je kupic:) ale tak sobie mysle ze wezne 2 takie same na wszelki wypadek bo 20zl to nie majątek a bede miała 2:) i przesylka 5 zł wiec 25zł mnie całe wyjdzie to wszystko:) i bede juz miała adresówke w koncu:) hehe:) a potem na swieta musze kupic obroze odblaskową kabiemu na zlot juz:D hehe;) i moze jeszcze jakąs:) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aha. :) Może Ci się uda te adresówki w końcu kupić. ^^ To nie tak dużo. :) No zobaczy się, jaką się jeszcze kupi. :cool3: A wiesz co.. mylog działa! :multi: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nom mam nadzieje bo mogłabym rowniedobrze powidziec tacie zeby mi zamówił a allegro ale potem bedzie mi marudził że po co mi to i wogóle:evil_lol: mamie powiedziałam to pierwszy raz jak jej wspomniałam o adresówce nie miała nic naprzeciw:):) hehe:) juz lepiej podchodzą wszyscy do moich zakupów:D ale o kagańcu jeszcze nic nie wie:evil_lol: hehe:) nom zobaczy sie zobaczy:) ale wiem za nastepna obroza po tej odblaskowej to bedzie ze smyczą przepinaną:):) o to fajnie ze wreszcie działa:) a co robisz??:D Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aha no to dobrze. :) Kabisiowi kolekcja rośnie. ^^ Jakie tajemnice. :D Ale pewnie o tym kagańcu i tak się dowie. :cool3: No wreszcie po tygodniu działa. :cool3: Jutro będzie notka. :D A siedzę na nk i dogo. :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nom:) no nie wiem zobaczymy:evil_lol: hehe:) nom:) to fajnie:D heh:) mi sie strasznie nudzi na dogo prawie nikogo nie ma... nudy.. nie wiem co mam robic nawet:evil_lol: chyba sobie zaraz włacze simsy:) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No zobaczymy. :cool3: Właśnie coś ostatnio nudno tu... choć czasem wieczorem jest nawet nawet. :) I jeszcze ta szkoła się zbliża i nie będzie dużo czasu... Ojj ile ja wieczorem będę miała do nadrabiania na Dogo pewnie. :roll: Obawiam się, że nawet kilka dni mnie może nie być, czasem jest strasznie dużo nauki i zadań, jeszcze dodatkowe lekcje.. A kiedy napiszesz notkę? :D Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no:) hehe:) no wieczorem jest fajnie ale tek to prawie nikogo nie ma.. ja tez bede miała wieczorami sporo do nadrabiania:) ale damy rade:) ja sie boje co bedzie w liceum... ja bede codziennie wchodzic na ile to bedzie mozliwe chyba ze bede miała jakis wazny sprawdzian albo cos... a notke po rozpoczeciu roku chyba dopiero bo teraz mi sie nie chce:evil_lol: hehe:) dobra ide grac w simsy wiec znikam na ok godzinke:) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Noo.. a ja czasem od rana na Dogo siedzę i prawie nikogo nie ma. :eviltong: Tak, da się jakoś radę. :) Nie wiem tylko, jak będę się uczyła, bo mam okropnego lenia. :D I też się liceum boję.. A ja nie wiem, raczej rzadko będę na komputerze.. Aha ok. :) A ja ostatnią jeszcze przed rozpoczęciem. Miłego grania. :) Quote
Recommended Posts