Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No zobaczy się, ale chciałabym. Też kiedyś o tym myślałam, ale to nie wypaliło... Uczę się dla siebie. Właśnie, tyle czasu się znamy, ale jeszcze się nie spotkałyśmy. :eviltong: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 nom:) to pogadaj z rodzicami... moze twoja siostra tez by cos pomogła:) na litosc ich wziąsc:) a tak własciwie to jakiej rasy bys chciała pieska bo ja ciągle zapomninam:P no własnie... Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:) to pogadaj z rodzicami... moze twoja siostra tez by cos pomogła:) na litosc ich wziąsc:) a tak własciwie to jakiej rasy bys chciała pieska bo ja ciągle zapomninam:P no własnie...[/quote] No kiedyś się uda. ;) A różne mi się podobają. :D Spaniele, westie, ... musiałabym jeszcze pomyśleć. :) Ale kolekcja. :D Dużo ma tych szelek Kabiś. :) [url]http://images38.fotosik.pl/5/ba0c1682f78a54bd.jpg[/url] śmiesznie wyszedł. :lol: Widać, że mu się nie podoba. :) Śliczny. :loveu: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 nom:) hehe:) napewno jakiegos bys wybrała:) ja wiem ze w przyszłosci chciałabym miec napewno jakiegos teriera:) narazie chciałabym bardzo westie:):) boskie sa:) i do kabiego by pasował:) tylko ze suczke chyba bym chciała:) ale nie wiem sama:) a ty masz sie starac o psa a nie siedziec tu caly czas..:evil_lol: no troszke ma:) teraz bede obrózki kupowac do kompletu:) narazie czekam na krowiastą:D no nie podoba mu sie bardzo chciał sciągac ale musiałam mu kupic kiedys bo mam zamiar sie z nim autobusem wybrac do poznania na spacer z anią i ewką:) wiec musi bo takie przepisy:) Quote
Kinia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale yorki chyba mogą jeździć bez kagańca przynajmniej u mnie Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Jaka kolekcja:) Ojej biedny Kabiś co ta pańcia Ci na sznupsla założyła:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Kinia']Ale yorki chyba mogą jeździć bez kagańca przynajmniej u mnie[/quote] wiesz co nie wiem ale mój bardzo agresywny jest:evil_lol::eviltong::diabloti:hehe:) nie no tak na serio to wole miec zeby było bo potem bedą sie czepiac ze nie ma kaganca i jeszcze mi mandata wkleją:eviltong: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Jaka kolekcja:) Ojej biedny Kabiś co ta pańcia Ci na sznupsla założyła:D [/COLOR][/quote] no skromna taka:) no wiem ale cóż... takie przepisy:eviltong: a jak śmiesznie w tym wyglada:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']hejkaaa :hand:[/quote] hejka babuniu:loveu::multi::evil_lol: Quote
Kinia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No masz racje na wszelki wypadek lepiej mieć Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:) hehe:) napewno jakiegos bys wybrała:) ja wiem ze w przyszłosci chciałabym miec napewno jakiegos teriera:) narazie chciałabym bardzo westie:):) boskie sa:) i do kabiego by pasował:) tylko ze suczke chyba bym chciała:) ale nie wiem sama:) a ty masz sie starac o psa a nie siedziec tu caly czas..:evil_lol: no troszke ma:) teraz bede obrózki kupowac do kompletu:) narazie czekam na krowiastą:D no nie podoba mu sie bardzo chciał sciągac ale musiałam mu kupic kiedys bo mam zamiar sie z nim autobusem wybrac do poznania na spacer z anią i ewką:) wiec musi bo takie przepisy:)[/quote] No właśnie mi się ostatnio podobają westie i chciałabym mieć takiej rasy psa w przyszłości. :) Ja się staram. :D Noo to fajnie, kolekcja coraz większa... ^^ Racja, takie przepisy... widać, jak mu się to nie podoba. :D Quote
dog193 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie:)szkoda ze nie pojedziesz:([/quote] Nom szkoda, ale mam taką zasadę nie wpychac się tam gdzie mnie nie chcą i nie potrzebują - wy juz macie swoja 'grupke' i to sie nie zmieni. Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Martunia']No właśnie mi się ostatnio podobają westie i chciałabym mieć takiej rasy psa w przyszłości. :) Ja się staram. :D Noo to fajnie, kolekcja coraz większa... ^^ Racja, takie przepisy... widać, jak mu się to nie podoba. :D[/quote] :) mi tez własnie:D tylko drogie sa:( i i tak przez najblizsze kilkanascie lat nie bede mogła miec drugiego psa bo kabi raczej by tego nie zniósł... za bardzo jest rozpieszczony:( nom:) no własnie... strasznie mu sie nie podoba... a to gównienko takie drogie ze nie wiem:evil_lol: [quote name='M&T']ehh....jak ja tego nie znoszę xD[/quote] czego nie znosisz kochanie:loveu:??:diabloti::eviltong: [quote name='Kinia']No masz racje na wszelki wypadek lepiej mieć[/quote] no własnie wle wydac pare złoty na kaganiec niz płacic potem kare.. Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='globalnydog193']Nom szkoda, ale mam taką zasadę nie wpychac się tam gdzie mnie nie chcą i nie potrzebują - wy juz macie swoja 'grupke' i to sie nie zmieni.[/quote] a kto powiedział ze cie nie chce?? własnie trwa nabór do naszej grupki sweetaśnych:eviltong::evil_lol: hehe:) my kazdego kto fajny zawsze przyjmiemy z otwartymi ramionami:) Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) mi tez własnie:D tylko drogie sa:( i i tak przez najblizsze kilkanascie lat nie bede mogła miec drugiego psa bo kabi raczej by tego nie zniósł... za bardzo jest rozpieszczony:( nom:) no własnie... strasznie mu sie nie podoba... a to gównienko takie drogie ze nie wiem:evil_lol:[/quote] Aha rozumiem. :( Ale wiesz, w sumie to będzie Wasz trzeci, a nie drugi pies. ;) No ale to tylko dla jego dobra. :) Co u Ciebie jeszcze? :D Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']jak mnie nazywasz babunia :mad: :eviltong:[/quote] oj no ale tak fajnie :) to ty mnie tez jakos nazywaj:eviltong: [quote name='Martunia']Aha rozumiem. :( Ale wiesz, w sumie to będzie Wasz trzeci, a nie drugi pies. ;) No ale to tylko dla jego dobra. :) Co u Ciebie jeszcze? :D[/quote] no niby tak ale roki nie mieszka w domu wiec to inaczej jet troszke... ale i tak bym chciała jeszcze jednego psiaka:):) nom.. a nudy strasznie... nic mi sie nie chce zresztą jak zawsze:eviltong: hehe;) a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no niby tak ale roki nie mieszka w domu wiec to inaczej jet troszke... ale i tak bym chciała jeszcze jednego psiaka:):) nom.. a nudy strasznie... nic mi sie nie chce zresztą jak zawsze:eviltong: hehe;) a co u ciebie??:D[/quote] A właśnie, czemu nie mieszka Rokiś w domu? :( No ja też mam lenia, ciekawe, jak będzie w roku szkolnym to wyglądało. :D U mnie też nic ciekawego.. chcę myloga. : Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 bo moja mama nie chciała miec takiego duzego psa w domu a po za tym gubi sierśc.. i to mojeje mamie tez nie pasowało.. no nie wiem... straszne nie wyobrażam sobie tego..:evil_lol: hehe:) a ja nie bo nie chce mi sie pisac notki:evil_lol: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']oj no ale tak fajnie :) to ty mnie tez jakos nazywaj:eviltong: [/quote] grilka :bigcool: :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']grilka :bigcool: :evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe:) dobra:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:babuniu:loveu::lol::diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Tak Babuniu kochana:loveu: :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']bo moja mama nie chciała miec takiego duzego psa w domu a po za tym gubi sierśc.. i to mojeje mamie tez nie pasowało.. no nie wiem... straszne nie wyobrażam sobie tego..:evil_lol: hehe:) a ja nie bo nie chce mi sie pisac notki:evil_lol:[/quote] Aha dlatego. :( A tak w ogóle dawno nie było jego zdjęć! A ja chcę. :) Tak przed rozpoczęciem roku przydałoby się. Co robicie? :) Quote
Recommended Posts