Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 oo:D:D hehe:) ja dzisiaj nie zdązyłam pograc sobie:(:( nieprawda bo ja mam lepsze:D w krówki, małpki, pieski i kotki:D:D i nawet z myszka miki:D:D hehe:) Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To Ty tyle czasu w sklepie byłaś, że tak Ciebie długo tu nie było? :D A ja mam w psy, konie, krajobrazy, króliki, misia itd :lol: Foty! :D Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 nie no w sklepie byłam 2 godziny a potem odpoczywałam:D:D hehe:) ja i tak mam lepsze:evil_lol: jakie foty?? Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jak to jakie? Zlotowe dawaj! :eviltong: Potem nam dasz Kabisiowe. :D Quote
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hej:) wreszcie wrociłas:D dziekuje:) no duzo:D fajnie:) coraz wiecej osób jedzie:) no słodki ale jednak zaroslak:eviltong:[/quote] hej :) . hehe :D . a tesknilo sie za mna? :D hehe :) . :eviltong::eviltong: . Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Martunia']Jak to jakie? Zlotowe dawaj! :eviltong: Potem nam dasz Kabisiowe. :D[/quote] no jakie bo nie chcą sie wgrywac:( photobucket odmówił posłuszenstwa:( spróbuje jutro od rana... kabisiowe moze po jutrze badź w czwartek dopiero bo zostało mi 64 zlotowych fotek:) A i isia mówiła ze mam przekazac ze nie napisze ci smsa bo nie idzie wysłac czy cos... i wiesz co chciałam sobie kupic trampki wczorej bo bylam z mama w sklepie w poszukiwaniach i nie mieli nigdzie:-( kto wie gdzie mozna w poznaniu dostac trampki? bo te z deichmana są brzydkie:( [quote name='Martynia&Pusio']hej :) . hehe :D . a tesknilo sie za mna? :D hehe :) . :eviltong::eviltong: .[/quote] hej:D no pewnie ze tak:) a ty teskniłas?:D:D Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No nie... głupi photobucket. :placz: To dokończysz te zlotowe i dasz nam po tym kabisowe. :loveu: Aha.. szkoda. :( Ciekawe, czemu nie może.. Hmm... może na allegro jakieś będą? Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ej ja tu wchodze i patrze z placzecie no nie placzcie bo ja tez bede ;p Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 no własnie:(:( tak jutro i w srode powinnam skonczyc zlotowe wiec w czwartek kabisiowi bede robic sesje:D:D heh:) i moze w weekend pójde z kolega i daisy(przypomniało mi sie jak to sie pisze:evil_lol: ) na spacer:D ale to sie zobaczy:) no nie wiem:( szukałam ale jakos tak nie moge znalezc zresztą wole na żywo zobaczyc je a nie kupowac w ciemno i przymierzyc wole bo potem bedą za duze albo za małe...;/ ja chce trampki:( Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='łapeczek']ej ja tu wchodze i patrze z placzecie no nie placzcie bo ja tez bede ;p[/quote] nie płaczemy:) a moze ty aniu wiesz gdzie w poznaniu dostane trampki??:D:D:cool3: Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie:(:( tak jutro i w srode powinnam skonczyc zlotowe wiec w czwartek kabisiowi bede robic sesje:D:D heh:) i moze w weekend pójde z kolega i daisy(przypomniało mi sie jak to sie pisze:evil_lol: ) na spacer:D ale to sie zobaczy:) no nie wiem:( szukałam ale jakos tak nie moge znalezc zresztą wole na żywo zobaczyc je a nie kupowac w ciemno i przymierzyc wole bo potem bedą za duze albo za małe...;/ ja chce trampki:([/quote] No to fajnie, czekamy na fotki. :cool3: Masz na tym spacerze tym razem nie zapomnieć aparatu! ^^ No tak, masz rację... Może poszukaj jutro w jakiś sklepach, nie wiem... Nie wiem, gdzie można tam co kupić, bo ja nie mieszkam w Poznaniu.. Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nie płaczemy:) a moze ty aniu wiesz gdzie w poznaniu dostane trampki??:D:D:cool3:[/QUOTE] w cCc albo w cropie moze nawet w deep ;] szukaj w PLAZIE ;p:razz: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Martunia']No to fajnie, czekamy na fotki. :cool3: Masz na tym spacerze tym razem nie zapomnieć aparatu! ^^ No tak, masz rację... Może poszukaj jutro w jakiś sklepach, nie wiem... Nie wiem, gdzie można tam co kupić, bo ja nie mieszkam w Poznaniu..[/quote] ok:D ładuje cos ale powoli idzie a za 10 min znikam:( no teraz nie zapomne:D zrobie im razem zdjecie i sobie z nimi:) heh:) jutro jade na giełde odziezowa tez mają buty to moze cos bedzie ale nie wiem... [quote name='łapeczek']w cCc albo w cropie moze nawet w deep ;] szukaj w PLAZIE ;p:razz:[/quote] w ccc i croppie byłam nie mieli nic ciekawego.. do plazy nie jezdże:eviltong: w new yorkerze mieli w m1 na koniec lipca a ja głupia nie kupiłam:(:( Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nooo ładnie moze jeszcz raz pojedz na m1 moe dostaniesz jeszcze tam ;p Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nie znikaj jeszcze! :placz: Zostawić mnie tu chcesz? :( Ok, masz zrobić te zdjęcia! :D :loveu: No może coś będzie. ;) Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 moze cos bedzie szukaj szukaj ;p nie poddawaj sie tak latwo ;p Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Martunia']Nie znikaj jeszcze! :placz: Zostawić mnie tu chcesz? :( Ok, masz zrobić te zdjęcia! :D :loveu: No może coś będzie. ;)[/quote] jeszcze bede ale chwileczke bo miałam czas do 22;/ ide sie umyc i moze wejde na chwile jeszcze... :) moze:) [quote name='łapeczek']moze cos bedzie szukaj szukaj ;p nie poddawaj sie tak latwo ;p[/quote] bede szukac:) jutro jade na giełde odzieżową do poznania z mama i jej kolezanką ale szczerze mówiąc wątpie ze tam trampki dostane;/ ale cóż moge poszukac..:) Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hura! :multi: Hmm... nie wiem. :D Masz komentarz na pb i blogu. :D Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 o fajnie:D:D zaraz sobie zobacze:) a jutro musze wstac o 7.30;/ no cóż ale mam nadzieje mała ale jednak ze beda trampki:D a jak nie to jakas fajna bluza albo bluzka:) heh:) Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No pewnie, sklepoholiczka zawsze da sobie radę. :evil_lol: Czemu tak wcześnie wstajesz? Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 ale smieszne no.... znowu mi cos wypominasz co nie jest prawdą...:( bo tam od rana najlepiej jechac:) hehe:) Quote
Recommended Posts