Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Haha i dobrze Ci tak. :eviltong: A przekupić.. no nie wiem, nie wiem. :cool3: No najważniejsze rzeczy są. :D No i pieniądze, czyż nie? :cool3: Żeby kupić coś do jedzenie, o ile Ci się skończą zapasy. :eviltong: No dodałam już, nawet odpowiedziałam Ci na tamten. :D Ale już nic ciekawego nie będę tam pisałam i się od razu już pożegnałam. :eviltong: Bo nie chce mi się już na bloga wchodzić. Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 wcale nie dobrze:evil_lol: to tobie bedzie dobrze bo mnie uderzysz Nom:) pieniądze tata jutro mi da:) jedzenia to mi nie zabraknie:D:D :):) ok;D mi tez nie chce sie juz:) hehe:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No oczywiście, że będzie. :evil_lol: To dobrze. :D Choć jak przed chwilką oglądałam zdjęcia, to tam jest dużo sklepów. :D W ogóle fajnie tam będziecie mieli i fajne domki. :cool3: Krótki ten komentarz jak na Ciebie, moja droga. :cool3: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 oj wiesz co i to ci sprawia radośc:evil_lol: nom jest sklepów dużo:D:D domki fajne:D:D juz sie doczekac nie moge:D:D no wiesz pisałas ze juz nie chcesz wchodzic wiec krótko napisałam:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Haha no pewnie. :D A ja Wam wszystkim zaczynam zazdrościć. :roll: Bo fajnie to wygląda na filmach i na zdjęciach... Pewnie też i fajnie będzie. Ale już za późno, zobaczę, co będzie za rok. ;) Jak chcesz, ja tam tylko się pożegnałam. :D Wrócę za ok. godzinkę. ;) Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 :) hehe;) nie zazdrośc:) ty byłas w bułgarii:) i wogóle:) musimy wykąbinowac jak sie spotkac we 4:) Nom zobaczysz:) ja ci opowiem wszystko ja sie w sumie troche boje bo zawsze na początku troche nieśmiała jestem a tam tyle ludzi których nie znam:O ok poczekam chyba:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Już jestem. :) No musimy się za rok spotkać. :) Wykombinujemy, spokojnie. :D Ja też taka jestem zawsze. :D Jakbyśmy się we 4 spotkały gdzieś na obozie, to ja bym w ogóle nic nie gadała i cicho siedziała. :eviltong: Ejj a kiedy Ty wyjeżdżasz z Poznania? O której będziesz już na zlocie? Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 ok:) super:D:D nom musimy:D:D ja tez ale po kilku dniach sie rozkręcam:) tu sie tak inaczej gada niz na żywo... Jutro wyjeżdżam ale nie wiem ok.11 bo nie wiem czy tata mnie zawozi czy jade z iza i baffi (weroniką?) musi mama baffi zadzwonic do mojej i ustalą wszystko... rano postaram sie wejsc na kompa i dac wam osatanie zdjecia kabika jesli beda chciały sie wgrac... musze ok.6 wstac bo włosy musze umyc wyprostowac ostatni raz bo nie biore prostownycy na zlot wiec bede w opasce chodzic bo mam okropną grzywke niewyprostowaną... zobaczyc czy mam wszystko i moze wejde na kompa jakos od rana:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No ja też. :D Zawsze początki są trudne. I masz rację, tu inaczej się gada. Aha aha. :) Czyli, że jeszcze Wasze mamy wszystko obgadaj i ustalą, nie? E tam, nie przesadzaj z tą grzywką. :D No to fajnie, że jeszcze jutro wejdziesz na kompa. Musisz nam dać swojego Kabiczka przed wyjazdem jeszcze. :D Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Nom:) ale potem mam nadzieje bedzie dobrze:):) tak:) jeszcze musza pogadac :) no dobra nie przesadzam ale z grzywką lepiej wygladam:evil_lol: no postaram sie wejsc:) e tam wejde a nie sie postaram:) dzisiaj chyba nie zasne to wejde ok.6-7:) no i dam jak photobucket bedzie współpracował bo jak nie to niestety nie dam:( Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Na pewno będzie. :) Zawsze tak jest. No ja też lepiej, dlatego sobie jej z tyłu nie zapinam. :eviltong: Miej tak rozpuszczoną grzywkę i będzie dobrze. :D No masz wejść! Hah wcześnie dość. :D Ale ja też zawsze przed każdym jakimś wyjazdem spać nie mogę. :cool3: Oby współpracował, bo chcemy kabisiowe zdjęcia! Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 :) dam rade:) tylko pierwszy raz jade tak że nikogo nie znam... ja wole spiąc niz miec taką jak mam normalnie:evil_lol: ale jak mam włosy rozpuszczone i opaske to jeszcze nie wygladam aż tak tragicznie:evil_lol: no wejde;) wczesnie ale dobrze będziemy miec tam wiecej czasu:) ja tez zawsze spac nie moge:) mam taką nadzieje:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 E tam, będzie dobrze. :) Kiedyś musi być ten pierwszy raz. :D A jak masz normalnie z tą grzywką? :eviltong: No to dodasz je. :D A do której będziesz tu jutro siedzieć? Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 no bedzie dobrze:) tak własnie:D normalnie to mi sie na boki wywija w rózne strony co smiesznie wyglada i taka troche jakby uniesiona jest bo mam dziwne włosy ni to proste ni to falowane;/ bamberskie takie:evil_lol: nom:) a nie wiem do 9? 8? zalezy:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Aha. :D E tam, przesadzasz. :eviltong: Moja o po jakimś czasie się bierze w takie kosmki i to jeszcze lepiej wygląda. :lol: Bądź trochę później, to wejdę na komputer i się zdążę może z Tobą pożegnać. :D Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 hehe:) ale ja mojej nie lubie:evil_lol: nie wiem o której wyjazd wiec nie wiem jak to wyjdzie w praktyce to narazie przypuszczenia wszystko są o której wejde...i do której bede Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To ją zetnij. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aha spoko. :) A poza tym mamy przecież komórki to będziemy sobie smsy wysyłać. :D Pamiętaj - Twoje zadanie to wykonanie jak największej ilości zdjęć! ;) Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 dobrze:) na karte wchodzi mi ok.1200:D i 12 na pamięć wew:D:D nom mamy komórki:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No to dobrze, wystarczy. :evil_lol: Ja się będę powoli żegnała... :-( Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 :( ja tez chyba;) jutro napisze oficjalne pożegnanie jak dam fotki mam nadzieje ze wejde na kompa:) na dzisiaj ide juz:( Dobranoc:*:* Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ok. :) A ja mam nadzieję, że zdążę się pożegnać. :) Jak coś to czekaj, ile możesz, ok? :) Dobranoc. :buzi: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Martunia']Nic nie szkodzi. :D E tam, za rok może pojadę, zależy tylko, gdzie będzie i w ogóle. :)[/QUOTE] Ja tez sie za rok wybieram ;] [quote name='xxSweetGirl93xx']:) hehe;) nie zazdrośc:) ty byłas w bułgarii:) i wogóle:) musimy wykąbinowac jak sie spotkac we 4:)[/QUOTE] Ja tez bym sie chciala z wami spotkac .... przygarniecie mnie w swoje szeregi ;]??? Kiedy ja wpadam to wy znikacie ;( Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Martunia']Ok. :) A ja mam nadzieję, że zdążę się pożegnać. :) Jak coś to czekaj, ile możesz, ok? :) Dobranoc. :buzi:[/quote] moze zdążysz:) zalezy jak długo bede:) wyjazd ok.12:):) juz sie doczekac nie moge:) [quote name='łapeczek']Ja tez sie za rok wybieram ;] Ja tez bym sie chciala z wami spotkac .... przygarniecie mnie w swoje szeregi ;]??? Kiedy ja wpadam to wy znikacie ;([/quote] trzeba bylo w tym roku jechac:) hmm... no nie wiem to juz niech zadecydyje isia, anula i marta bo mi tam obojetnie:p :( bo ja juz musiałam isc wczoraj:( za to dzisiaj dam wam foty jesli sie wgrają...:eviltong: Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Hej:D:D no zdążyłas bo jeszcze mam troszeczke czasu:) :multi: Quote
Recommended Posts