łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 o.k zapisze sobie a jak cie zlapie na napisze ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='tusia.']yoo :D [COLOR=DeepSkyBlue]10 znakow[/COLOR][/quote] witam:p:p [quote name='Martunia']O już nie będę ważna i już masz kogoś na moje miejsce?! No i dobrze, niech spadnę do zera ... :placz: No od zawsze, a co? :roll: Haha powiedział to największy na świecie leń. :lol: No i głupek sobie idzie w takiej chwili... :shake:[/quote] jeszcze nikt nie ma.... żartuje przecież zawsze bedziesz dla mnie ważna:) a nic:eviltong: No i dobrze kiedys trzeba sie wziąsć w garść:D ja głupek?:diabloti: wiesz ty co.. [quote name='łapeczek']hehehehe to masz pretekst zeby chodzic do kosciola ;] papapa dobranoc[/quote] no powiedzmy:evil_lol: [quote name='łapeczek']Martunia nie bedziesz zeram mozesz zawsze przyjsc do mnie;][/quote] tej no nie odbieraj mi martusi:mad: [quote name='tusia.']paa ;] [COLOR=LightBlue]10 znakow[/COLOR][/quote] :) [quote name='Martunia']Ooo ktoś mnie do siebie zaprasza. :multi: :loveu: Dziękuję. :loveu: Skoro Ada już mnie tu nie chce... :shake:[/quote] No przecież żartuje zawsze cie chce tutaj:) [quote name='łapeczek']noo ja cie przygarne Kochana ;][/quote] [quote name='Martunia']Huuuraaa!!! :multi: To wbijam do Ciebie. :D[/quote] [quote name='łapeczek']dobra .... fajnie ze wbilas do nas ;][/quote] osz wy babole:eviltong: [quote name='infers1995']Dobranoc:sleep2:[/quote] :p [quote name='Izabela124.']I tu też nagadały hehe[/quote] [quote name='łapeczek']a co mialysmy robic ;]:cool3::diabloti:[/quote] [quote name='Izabela124.']Witanko Aduś CZekam na fotki :) łapeczek- siedziec cicho :P[/quote] [quote name='łapeczek']heheh nie bede cicho !!!!!!!!!!!!!!! ( jak cous to jestem ANIA )[/quote] [quote name='Izabela124.']No w końcu wiem jak sie nazywasz hehe[/quote] [quote name='łapeczek']hehe ;] to sie ciesze tylko nie zapomnij ;] a moze numer gg podasz ???[/quote] [quote name='Izabela124.']Nie zapomne :P 11852740, ale ja prawie zawsze niewidoczna jestem :P Obecnie mam wyłączone gygy[/quote] Babsztyle jedne nie gadac mi tu jak mnie nie ma:evil_lol::mad: fotki niedługo bo musze zgrac i musza sie wgrac:) Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']jeszcze nikt nie ma.... żartuje przecież zawsze bedziesz dla mnie ważna:) ja głupek?:diabloti: wiesz ty co.. tej no nie odbieraj mi martusi:mad: No przecież żartuje zawsze cie chce tutaj:) Babsztyle jedne nie gadac mi tu jak mnie nie ma:evil_lol::mad:[/quote] Ehe, ehe... Trzeba było wcześniej tak nie mówić. :placz: Głupek ! Ooo już nie chcesz, żeby Ania mnie do siebie zapraszała... Ooo znowu jaka ważna! A więc wniosek: Aducha uważa się za królową swojego wątku i nie tylko! :shake: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 heheh jak ty jej nie chccesz juz to ja ja przygarnelam ;] a bedziemy gadac bedziemy ;] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Martunia'] Ooo już nie chcesz, żeby Ania mnie do siebie zapraszała... [/QUOTE] heheh wiesz Martus u mnie zawsze dla ciebie jest miejsce ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Oh dziękuję, miło mi. :loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Martunia']Oh dziękuję, miło mi. :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] nie ma za co ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Martunia']Ehe, ehe... Trzeba było wcześniej tak nie mówić. :placz: Głupek ! Ooo już nie chcesz, żeby Ania mnie do siebie zapraszała... Ooo znowu jaka ważna! A więc wniosek: Aducha uważa się za królową swojego wątku i nie tylko! :shake: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] oj no przepraszam :placz: wiem że byłam troche złośliwa........:placz: dobra moge byc głupek Moze cie zapraszac ale do mnie tez czasem wchodź... ej no... Nie prawda tylko jak tak gadacie to musze nadrabiac wszystko:placz: [quote name='łapeczek']heheh jak ty jej nie chccesz juz to ja ja przygarnelam ;] a bedziemy gadac bedziemy ;][/quote] ale ja ją chce... to gadajcie ale mniej [quote name='łapeczek']heheh wiesz Martus u mnie zawsze dla ciebie jest miejsce ;][/quote] u mnie tez i dla ciebie aniu tez... Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ooooooooooo fajnie to bede wpadac codziennie po 1000 razy albo i wicej ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Trochę? :placz::placz::placz: Ale przecież mnie nie chcesz. :placz: No to nie schodź tak wcześnie z kompa i chodź też tu wcześniej, to nie będziesz miała tak dużo. :eviltong: Od wczoraj nagle tak te gadaniny ruszyły, że hoho! :D Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nooo mi sie to podoba ;]a wam ??? fajnie ze sie gada i cos sie dzieje ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']ooooooooooo fajnie to bede wpadac codziennie po 1000 razy albo i wicej ;][/quote] to fajnie że chociaz jedna nie jest zła na mnie:)) zapraszam:D [quote name='Martunia']Trochę? :placz::placz::placz: Ale przecież mnie nie chcesz. :placz: No to nie schodź tak wcześnie z kompa i chodź też tu wcześniej, to nie będziesz miała tak dużo. :eviltong: Od wczoraj nagle tak te gadaniny ruszyły, że hoho! :D[/quote] Oj no bardzo przepraszam:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: chce bardzo chce:placz::placz: nie moge wczesniej wchodzic a jak długo bede to nie zalezy odemnie tylko od rodziców:-( [quote name='łapeczek']nooo mi sie to podoba ;]a wam ??? fajnie ze sie gada i cos sie dzieje ;][/quote] :) mi tez:D ale ja jutro juz jade sobie to dopiero bede miała do nadrabiania:crazyeye: [quote name='Martunia']Noo fajnie jest. :D Coś się dzieje. :D[/quote] nom:) Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja nie jestem zla bo nie ma a co ;] oj bedziesz miala bedziesz;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przyjmuję przeprosiny. :multi: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 heheh no ktos sie pogodzil ;] to super ;] tylko sie nie kluccie wiecej laski ;p Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']ja nie jestem zla bo nie ma a co ;] oj bedziesz miala bedziesz;][/quote] :) no bede miała sporo do nadrobienia...:eviltong: [quote name='Martunia']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przyjmuję przeprosiny. :multi:[/quote] dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 sporo to malo powiedziane jak sie bedzie cos dzialo tak jak od wczoraj to bedzie duzo do nadrobienia mega duzo ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']heheh no ktos sie pogodzil ;] to super ;] tylko sie nie kluccie wiecej laski ;p[/quote] nom:) dobrze nie bedziemy:) [quote name='łapeczek']sporo to malo powiedziane jak sie bedzie cos dzialo tak jak od wczoraj to bedzie duzo do nadrobienia mega duzo ;][/quote] hehe:P bede miała co robic:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja się tam nie kłóciłam tylko użalałam. :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ah dziewczyny dziewczyny ;] nie bedziesz sie nudzis przynajmniej ;p Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 no napewno nie bede sie nudzic jak tyle gadac bedziecie:) Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no a jak ;] ciesz sie ze wogole do ciebie zagladamy ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 ciesze sie:):) zdjecia nie chcą mi sie ładowac:(:(:( Quote
Recommended Posts