łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hehehe ktos sie tu na lowy szykuje .] oj biedny ten chlopaczek ;] bedzie jak drapieznik ;] Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Martunia']A ja tu niby nie jestem?! Jestem tu chyba najważniejszym gościem! :mad: Znowu się czepia. :shake: Ehe, obiecanki cacanki. :diabloti: Ale ja przecież nie wiem, o czym Ty mówisz... :roll:[/quote] No ty tez tu jestes ale ty to ty a ja to ja:evil_lol: ty jestes zaraz odrazu po mnie:loveu: ja sie czepiam kiedy?:crazyeye::evil_lol: a załozymy sie ze bede miała??:cool3::cool3: Oj ty juz dobrze wiesz:mad::mad::angryy::diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='łapeczek']hehehe ktos sie tu na lowy szykuje .] oj biedny ten chlopaczek ;] bedzie jak drapieznik ;][/quote] że kto??:evil_lol::evil_lol::eviltong: oj nie biedny odrazu:) haha:evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tak tak, 'panno' najważniejsza... :razz: Hmmm... kiedy, pytasz? OD ZAWSZE!!! :eviltong: O już się chcesz zakładać. :eviltong: A tak niedawno nic nie chciałaś robić, leniuchu... ... :cool3: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Martunia']Tak tak, 'panno' najważniejsza... :razz: Hmmm... kiedy, pytasz? OD ZAWSZE!!! :eviltong: O już się chcesz zakładać. :eviltong: A tak niedawno nic nie chciałaś robić, leniuchu... ... :cool3:[/quote] oj no ty jestes zaraz po mnie przeciez:D ciesz sie bo ktos inny moze zając twoja miejsc:evil_lol: haha od zawsze chciała byś::evil_lol: No wiesz kiedys trzeba cos zrobic:D Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='łapeczek']hehe zobaczymy ;] a z kad on jest ???[/quote] :evil_lol: nom:D on to znaczy ten kogo nie mam zdjecia?? piotruch??:evil_lol::eviltong: Od jest ze swarzędza :) z znam go z koscioła:) moze znam to za dużo powiedziane ale tam go widuje i mi sie strasznie podoba:) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Juz musze isc niestety do jutra:(:( DOBRANOC:*:* Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 O już nie będę ważna i już masz kogoś na moje miejsce?! :razz: No i dobrze, niech spadnę do zera ... :placz: No od zawsze, a co? :roll: Haha powiedział to największy na świecie leń. :lol: No i głupek sobie idzie w takiej chwili... :shake: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hehehehe to masz pretekst zeby chodzic do kosciola ;] papapa dobranoc Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Martunia nie bedziesz zeram mozesz zawsze przyjsc do mnie;] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='łapeczek']Martunia nie bedziesz zeram mozesz zawsze przyjsc do mnie;][/quote] Ooo ktoś mnie do siebie zaprasza. :multi: :loveu: Dziękuję. :loveu: Skoro Ada już mnie tu nie chce... :shake: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Huuuraaa!!! :multi: To wbijam do Ciebie. :D Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.']I tu też nagadały hehe[/QUOTE] a co mialysmy robic ;]:cool3::diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witanko Aduś CZekam na fotki :) łapeczek- siedziec cicho :P Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 heheh nie bede cicho !!!!!!!!!!!!!!! ( jak cous to jestem ANIA ) Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hehe ;] to sie ciesze tylko nie zapomnij ;] a moze numer gg podasz ??? Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nie zapomne :P 11852740, ale ja prawie zawsze niewidoczna jestem :P Obecnie mam wyłączone gygy Quote
Recommended Posts