Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No ja mam nadzieję. :cool1: Głupia pogoda... ale jutro ma padać i jeszcze dziś wieczorem! :cool3: Szkoda tylko, że temperatura ma być nadal ta sama... Ale od poniedziałku ma być zimniej. :) Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 hehe;) nadzieje miec mozesz:D mam nadzieje ze troche popada;) ale w poniedziałek mogło by nie padac... zobaczymy jak to bedzie:) co powiesz?:D Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No zobaczymy. :) Mam tylko nadzieję, że będzie trochę chłodniej, bo w tym żarze nie da się wytrzymać... Nie wiem, co jeszcze pisać. :eviltong: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Nom tez mam taką nadzieje;) ja tez nie wiem nudno:evil_lol: ide sie połozyc na chwile:) z/w Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ej no ja nie ide spac jeszcze:evil_lol: tylko odpoczac bo tu nudno troszke sie robic zaczyna:evil_lol: moze wymysle temat do gadania:D:D hihi:) Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No to wymyślaj szybko jakiś temat do rozmowy, bo tym razem to ja tu zaraz zasnę. :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 hey dziewczeta nie zasypiajcie .... wlasnie tu wpadlam i czytam sobie co i jak a w wciagle o tejjj goracej pogodzie ;] mam pomysl odprawmy jakis jakis taniec ktory sprowadzi deszcz ;] Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Martunia']No to wymyślaj szybko jakiś temat do rozmowy, bo tym razem to ja tu zaraz zasnę. :eviltong:[/quote] eee musze pomyslec:evil_lol::evil_lol: [quote name='łapeczek']hey dziewczeta nie zasypiajcie .... wlasnie tu wpadlam i czytam sobie co i jak a w wciagle o tejjj goracej pogodzie ;] mam pomysl odprawmy jakis jakis taniec ktory sprowadzi deszcz ;][/quote] hej;) ja nie zasypiam jeszcze:) no bo tak goraco nie idzie myslec o czyms innym O dobre:D jaki taniec? masz pomysl?:D:D:evil_lol::eviltong::p Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ........... hm ............... moze cos pokretnego i odjechengo ..... smieszne ciuszki i takie tam .... aaa i jakas laseczka albo kijek do odstukania w ziemie pare razy dla zapewnienia deszczu ;] Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 dobra a układ choreograficzny??:D hehe:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 O jakie już macie plany na deszcz. :cool3: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Łojej ja mam sama wymyślić:evil_lol: no wiesz:D marta wstaw jakies zdjecia na nk:D Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Już nie dam. :diabloti: Te co są, mają Ci wystarczyć. :cool3: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 tej no tylko 3:mad::angryy: nie no tego to ja ci nie daruje masz dac jeszcze troche no tej:diabloti: ile masz wszystkich zdjec??:cool3: twoja siostra przynajmniej dodała troche zdjec a ty co...:mad::mad: Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No ale po co mam dużo zdjęć stamtąd dodawać ... Z Turcji, zauważ, dodałam tylko jedno. :diabloti: Może dodam jeszcze jakieś, ale po co tyle... I tak mam dużo, 10 zdjęć w galerii, ja nie chce mieć dużo. :eviltong: Czepiasz się. :shake: Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 widze dziewczeta ze macie NK ja tez mam ..... Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ale ja chce zobaczyc te zdjecia a jak dajesz tak mało to odbierasz mi spełnienie mojego marzenia:evil_lol: :( i sie nie czepiam.. na fb dałam 2 zdjecia:) Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [B]Łapeczek:[/B] O to podaj stronę, zaproszę do znajomych. :D [B]Aducha: [/B]Jakiego marzenia? :D Wielu zdjęć u mnie? Ooo dodałaś 2 zdjęcia! Już tam wpadam! :) Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 a mamy mamy aniu:D:D [url]http://nasza-klasa.pl/profile/2301321[/url] mój:D mozesz mnie zaprosic:D:D Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 nie takiego marzenia;) poprostu lubie ogladac zdjecia z wakacji a ty odbierasz mi ta przyjemnośc...:( Quote
Martunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Przecież już dużo obejrzałaś na moim blogu i na nk. :eviltong: Inni dają mniej albo w ogóle i co. :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 macie laski i czekam na zaproszonka ;] [url]http://nasza-klasa.pl/profile/10540831[/url] Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ale ty mało dałas :( ja dawałam dużo z egiptu a ty co....... tutaj dawałam na nk, a tu to bardzo duzo ich było.... Quote
Recommended Posts