Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Na pewno Ci dobrze poszło. :D Trzymałam za Ciebie kciuki. :cool3: Jutro też będę. :D Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hej Ja juz sie boje jutrzejszych testow Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witam:) jak ci poszło dzisiaj??:D:D jeszcze jutro:) Quote
Tepes Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :) Czekam na fotki urodzinowe ;)[/quote] [COLOR=Blue]Wróć się troche do tyłu...tam są fotki [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']Witam:) jak ci poszło dzisiaj??:D:D jeszcze jutro:)[/quote] [COLOR=Blue]Poszło mi strasznie:lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Na pewno Ci dobrze poszło. :D Trzymałam za Ciebie kciuki. :cool3: Jutro też będę. :D[/quote] [COLOR=Blue]Źle mi poszło... Dzięki że trzymałaś:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Zycze jutro powodzenia :)[/quote] [COLOR=Blue]Nie dzięki:D Szczerze powiedziawszy nawet dzis mi dobrze poszło jak sprawdzałam w odpowiedziach. Na ABC mam 3 źle:placz: Jedną odp miałam dobrą i potem zmieniłam na złą...:shake: Otwarte mam dosyć dobrze porównując z kluczem odp to chyba wszystkie dobrze no ale sama nie wiem do końca mam taką nadzieję:D I charakterystyka..:P hah Opisywałam Rudego z Kamieni na Szaniec a potem ich tak ogólnie nie wiem ile pkt mi dadzą:D Za ogłoszenie będzie 4 pkt w najgorszym wypadku 3:lol:(na 5 możliwych) Jutro będzie masakra:P [/COLOR] Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 to co mówisz że źle ci poszło jak dobrze:):) dasz rade jutro:):) nie bedzie źle:) bede trzymac znowu kciuki:) ale najbardziej za moją siostre bo ona sie tak tym wszystkim przejmuje że nie wiem.... Ja pisze jutro humana:D zobaczymy jak mi pójdzie;) dzisiaj było dobrze na mat-przyr:D hihi:) Co u bonka??:D Quote
Tepes Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [COLOR=Blue]Heh dzięki:) Szczerze to ja się nie przejmuję tymi testami jakoś:P Ale serio masakra będzie jutro:phah [/COLOR] Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Heh dzięki:) Szczerze to ja się nie przejmuję tymi testami jakoś:P Ale serio masakra będzie jutro:phah [/COLOR][/quote] I tak trzymac:) nie ma sie co przejmowac bo jest jeszcze gorzej....:P dasz rade:D wierze w ciebie:D i bonek tez:):) ile miałas z próbnych bo nie pamiętam?? Quote
infers Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Heh dzięki:) Szczerze to ja się nie przejmuję tymi testami jakoś:P Ale serio masakra będzie jutro:phah [/COLOR][/quote] Lepiej nie rób Masakry xD Lepiej nie bo Cie komisja za drzwi wywali:eviltong::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja tez się nie przejmuję, podeszłam do tego jak do zwykłego testu ^^ denerwowałam się tylko trochę, a po 10 minutach pisania w ogóle mi przeszło :) a koleżanki dwie sie strasznie przejmowały, prawie ryczały na tym teście, i nie mogły się skupić, więc rada dla wszystkich na jutro i następne lata : nie myślcie że od tego testu dużo zależy, powiedzcie sobie zwykły test i tyle, to przeżyjecie :eviltong: jeszcze raz powodzenia dla wszystkich ! Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A u mnie bylo tak, ze jak zobaczylam, ze jest charakterystyka z takim trudnym tematem to sie zalalamlam i nie moglam skupic sie na zadaniach Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No to co nam tu Anula mówisz, że źle poszło, jak tylko 3 błędy i coś tam ewentualnie może z 2 punkty niżej. ;) Dobrze Ci poszło! Już ja się boję, co mnie będzie czekało za rok... :razz: A nieprzejmowanie się nie wychodzi mi w ogóle. :lol: Quote
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Wróć się troche do tyłu...tam są fotki[/COLOR][/quote] Tamte już widziałam :razz: chce jeszcze :lol: Quote
Cheritka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Acctiually'][SIZE=6][COLOR=blue]Dziękujemy Wszystkim bardzo:*:*Za takie miłe i ciepłe życzenia!!:)[/COLOR][/SIZE] [/quote] Ty nie dziękuj tylko dawaj fotki ;) bo tu pogaduchy same i nic nowego :mad: Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O no właśnie. :) Zgadzam się! Czas teraz na jakieś foteczki. :cool3: PS. Napisz też, jak poszło Ci na mat-przyr. :roll: Trzymam!!! :kciuki: Quote
Tepes Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='infers1995']Lepiej nie rób Masakry xD Lepiej nie bo Cie komisja za drzwi wywali:eviltong::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] [COLOR=Blue]Haha może i by było lepiej:D [/COLOR][quote name='chester07']ja tez się nie przejmuję, podeszłam do tego jak do zwykłego testu ^^ denerwowałam się tylko trochę, a po 10 minutach pisania w ogóle mi przeszło :) a koleżanki dwie sie strasznie przejmowały, prawie ryczały na tym teście, i nie mogły się skupić, więc rada dla wszystkich na jutro i następne lata : nie myślcie że od tego testu dużo zależy, powiedzcie sobie zwykły test i tyle, to przeżyjecie :eviltong: jeszcze raz powodzenia dla wszystkich ![/quote] [COLOR=Blue]Ja się nie denerwuje tym i sie nie denerwowałam:) [/COLOR] [quote name='agaciaaa']Tamte już widziałam :razz: chce jeszcze :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Nie ma więcej urodzinowych:D [/COLOR][quote name='Cheritka']Ty nie dziękuj tylko dawaj fotki ;) bo tu pogaduchy same i nic nowego :mad:[/quote] [COLOR=Blue]Wybacz:lol: No wiesz ale podziękować też trzeba:D [/COLOR][quote name='Martunia']O no właśnie. :) Zgadzam się! Czas teraz na jakieś foteczki. :cool3: PS. Napisz też, jak poszło Ci na mat-przyr. :roll: Trzymam!!! :kciuki:[/quote] [COLOR=Blue]Witam a tak fotki się przydadzą będą dziś:) O matko poszło mi STRASZNIE...ale teraz na serio masakra poprostu...żal [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam a tak fotki się przydadzą będą dziś:) O matko poszło mi STRASZNIE...ale teraz na serio masakra poprostu...żal[/COLOR][/quote] No to będziemy czekać na foteczki :loveu: Oj naprawdę poszło źle? :( A co było? Jakie zadania były trudne? Ja sobie chyba za rok z tym nie poradzę. :shake: Quote
Tepes Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [COLOR=Blue]No źle mi poszło...po prostu żal... Będzie pięknie jak mnie nie przyjmą do tej szkoły co chcę iść... Eh już sama nie wiem co było... Poradzisz se będziesz miała razem 100 pkt!:) [/COLOR] Quote
Dozia_13 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witamy...! A gdzie są foteczki...? Czekam z niecierpliwością na Bona... :loveu: Quote
Tepes Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Dozia_13']Witamy...! A gdzie są foteczki...? Czekam z niecierpliwością na Bona... :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Już niedługo powinny być:D[/COLOR] Quote
limoncia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witanko :) mi tez dobrze nie poszlo :shake: bylam przygotowana na zadania z geografii..cos o skali obliczanie czasu i takie tam :roll:...Czekam na foteczki z niecierpliwoscia :) Quote
Tepes Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [COLOR=Blue]Ja najbardziej liczyłam na matme...a tu matmy prawie wcale nie było... Ale te z geci ta tabelka akurat była prosta Eh dobra było minęło będzie jak ma być...nie gadajmy o tym [/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No źle mi poszło...po prostu żal... Będzie pięknie jak mnie nie przyjmą do tej szkoły co chcę iść... Eh już sama nie wiem co było... Poradzisz se będziesz miała razem 100 pkt!:) [/COLOR][/quote] mi poszło średnio.. zadanie otwarte z kulą i prostopadłościanem mam źle końcowe obliczenia prawdopodobnie, jedno z biologi źle i paru a,b,c,d nie jestem pewna... Quote
Recommended Posts