Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Martunia']Udanego ogniska :evil_lol: Fajne zdjęcia :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]To była DUPA nie ognisko xD Se pokupowali jabole fajki i jazda a jo siedza i na nich sie ino gapia:lol: [/COLOR][quote name='łapeczek']łoooo fajne zdjecia xD[/quote] [quote name='Pestka']Ale masz boski bannerek :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]dzi [/COLOR][quote name='deer_1987']Te w sianie najbardziej na czasie :D[/quote] ;) [quote name='łapeczek']hejooo hejooo[/quote] [COLOR=Blue]dobry:razz:[/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 wrocilam .... 6 godzin biegalysmy za tym psem rozumiesz bez zadnego postoju przez 6 godzin nie siedzialysmy na lawce ani nic caly czas bieglysmy za tym psem raz wolniej raz szybciej albo szlysmy normalnie wysiadam dzisiaj to dopiero teraz sobie siadlam:cool1: a pies dlaej nie zlapany a on sie tula tak od tygodnia byl wycienczony i dalej uciekal juz normalnie nie mial sily ani wody od nas sie bal brac wiec z takiej brudnej rzeczki pił ale masakra jakas, bo go dalej nie mamy jednak moze schronisko go jutro zlapie :D dzien pelen przezyc :D Quote
Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='łapeczek']gdzie bylas ????[/quote] [COLOR=Blue]na "ognisku" [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']wrocilam .... 6 godzin biegalysmy za tym psem rozumiesz bez zadnego postoju przez 6 godzin nie siedzialysmy na lawce ani nic caly czas bieglysmy za tym psem raz wolniej raz szybciej albo szlysmy normalnie wysiadam dzisiaj to dopiero teraz sobie siadlam:cool1: a pies dlaej nie zlapany a on sie tula tak od tygodnia byl wycienczony i dalej uciekal juz normalnie nie mial sily ani wody od nas sie bal brac wiec z takiej brudnej rzeczki pił ale masakra jakas, bo go dalej nie mamy jednak moze schronisko go jutro zlapie :D dzien pelen przezyc :D[/quote] [COLOR=Blue]A Ty co list mi tu piszesz xD No miejmy nadzieja że udo sie go w końcu złapać [/COLOR] Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Bry wieczór :multi: Śliczne zdjęcie :loveu: [url]http://i28.tinypic.com/2e4yd8p.jpg[/url] A bannerek cudowny :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]na "ognisku" [/COLOR] [COLOR=Blue]A Ty co list mi tu piszesz xD No miejmy nadzieja że udo sie go w końcu złapać [/COLOR][/QUOTE] taaaa list :D:D nom tez mam taka nadzieje gorzej bedzie jak ktos ze schronu przyjedzie a tam psa nie bedzie :shake: no bo on sie chowa po krzakach pod drzewami gdzie sie da albo chodzi se na spacerki i trzeba chwile na niego czekac :D Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A no to fajnie :evil_lol: A mi niedobrze, bo właśnie dostałam spis książek... :roll: Quote
Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='łapeczek']i parówe jadlas?????????[/quote] [COLOR=Blue]To nie było ognisko pisałach nakupowali se fajek i jaboli xD [/COLOR][quote name='bianka19']Bry wieczór :multi: Śliczne zdjęcie :loveu: [URL]http://i28.tinypic.com/2e4yd8p.jpg[/URL] A bannerek cudowny :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]dzięki bardzo;) [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']taaaa list :D:D nom tez mam taka nadzieje gorzej bedzie jak ktos ze schronu przyjedzie a tam psa nie bedzie :shake: no bo on sie chowa po krzakach pod drzewami gdzie sie da albo chodzi se na spacerki i trzeba chwile na niego czekac :D[/quote] [COLOR=Blue]No cóż [/COLOR][quote name='Martunia']A no to fajnie :evil_lol: A mi niedobrze, bo właśnie dostałam spis książek... :roll:[/quote] [COLOR=Blue]A jo już downo ksiazki mom i chce mi sie płakać Jutro z Ewulcem na kunie ale nie mo kto robić zdjęć:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No jak to, zdjęć nie będzie, ejj.. :placz: A ja mam jeszcze spis niepełny. :roll: Quote
Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Martunia']No jak to, zdjęć nie będzie, ejj.. :placz: A ja mam jeszcze spis niepełny. :roll:[/quote] [COLOR=Blue]No kurde nie moja wina że nie mo kto zdjęć robić:roll:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja nikogo nie obwiniam, spokojnie :D No cóż, to trudno :( Quote
Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Martunia']Ja nikogo nie obwiniam, spokojnie :D No cóż, to trudno :([/quote] [COLOR=Blue]Jo jest SPOKOJNO:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No ale taką buźkę dałaś, co jest niezadowolona :eviltong: Mi się kojarzy, jakby była zła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, bardzo mądre :diabloti: Quote
Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Martunia']No ale taką buźkę dałaś, co jest niezadowolona :eviltong: Mi się kojarzy, jakby była zła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, bardzo mądre :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Tak i od razu Cie pobija i wgl:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No jesteś nieprzewidywalna.. czasami :diabloti: I do tego z psem mordercą... :smhair2: :scared: Quote
Tepes Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Martunia']No jesteś nieprzewidywalna.. czasami :diabloti: I do tego z psem mordercą... :smhair2: :scared:[/quote] [COLOR=Blue]Jako pani taki pies:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 noo tego obawiam się najbardziej :diabloti: Quote
taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czekam na nowa dzisiejsza porcje zdjec :D Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Martunia']noo tego obawiam się najbardziej :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]bój sie mie włahaha:diabloti: [/COLOR][quote name='deer_1987']Czekam na nowa dzisiejsza porcje zdjec :D[/quote] [COLOR=Blue]A Ty nie mosz co o 6 robić ino po dogo łazić?:eviltong: [/COLOR][quote name='Pestka']Witam z ranka ;)[/quote] [COLOR=Blue]hej:hand:[/COLOR] Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Przyszłam, żeby nie było, że nie odwiedzam :diabloti: Doberek, co tam u Was? :loveu: Quote
Recommended Posts