Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='dog193']Rodzice będą mi płacić za jazdy :Cool!: Przyjechała mamusia z pielgrzymki, a że ja cały dom bardzo ładnie posprzątałam to była w dobrym humorze i się zgodziła :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Nooo to zajebiście!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ino jo nie wiem jak byda jezdzić w roku szkolnym czy piątki czy soboty trza sie jeszcze ugodać:cool3: I co dzwoniłaś już do nich?:diabloti: [/COLOR] Quote
dog193 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zobaczymy, na razie jeszcze sa wakacje ;) Tez przyplacilam to treningami, na które chodziłam od 5 lat, ale wole konie :eviltong: Dzwonilam, ale się włącza poczta :eviltong: Powiedz mi, czy tam mozna wykupic jakis karnet czy cos, zeby placic za caly miesiąc, z jedna lekcją w tygodniu? Bo wtedy by taniej wyszło chyba. Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='dog193']Zobaczymy, na razie jeszcze sa wakacje ;) Tez przyplacilam to treningami, na które chodziłam od 5 lat, ale wole konie :eviltong: Dzwonilam, ale się włącza poczta :eviltong: Powiedz mi, czy tam mozna wykupic jakis karnet czy cos, zeby placic za caly miesiąc, z jedna lekcją w tygodniu? Bo wtedy by taniej wyszło chyba.[/quote] [COLOR=Blue]No ta na razie wakacje sa i trzeba sie tym cieszyć xD Oj wiesz co nie mom pojęcia czy jakiś karnet jest albo coś kobity musisz spytać jak sie dodzwonisz:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [COLOR=Blue]Zasnanawiom sie nad kupnem takiego kaskotoczka ale kurde nie wiem kogo sie polecić czy jest dobry abo coś:D [url=http://www.allegro.pl/item720524723_kask_jezdziecki_kaskotoczek_york_speed_54_ostatnie.html]KASK JEZDZIECKI kaskotoczek YORK SPEED 54 ostatnie (720524723) - Aukcje internetowe Allegro[/url] [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ja sie nie znam mnie nie pytaj :evil_lol::cool1::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja sie nie znam mnie nie pytaj :evil_lol::cool1::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No to właśnie do tego sie CIebie nie pytom xD No a więc przypomniało mi się ten najcimniejszy koń nazywo sie Prater[IMG]http://i30.tinypic.com/2zokqz5.jpg[/IMG] A ten największy nazywa sie a w sumie nazywał bo nie żyje:placz:Lawir [IMG]http://i27.tinypic.com/14aj43m.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 o Prater:p jak w Wiedniu wieeelgachne wesołe miasteczko :D:D chociaż ja bym nazwała to inaczej a nie wesołe miasteczko :D:D hmmm zaje***** miasteczko predzej :D:D:D Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o Prater:p jak w Wiedniu wieeelgachne wesołe miasteczko :D:D chociaż ja bym nazwała to inaczej a nie wesołe miasteczko :D:D hmmm zaje***** miasteczko predzej :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Ty jak coś powiesz to ino siednąć i płakać:evil_lol::evil_lol: A jo za chwila kończa bo o 5 musza wstać... Pies zostaje z tatuśkiem i bratem w domu...aż sie boja nie ufom im na tyle żeby zostawiać im psa chyba co 5 min byda do nich dzwonić czy Bono żyje czy nie uciek itd:lol: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ty jak coś powiesz to ino siednąć i płakać:evil_lol::evil_lol: A jo za chwila kończa bo o 5 musza wstać... Pies zostaje z tatuśkiem i bratem w domu...aż sie boja nie ufom im na tyle żeby zostawiać im psa chyba co 5 min byda do nich dzwonić czy Bono żyje czy nie uciek itd:lol: [/COLOR][/QUOTE] no co :D:Dtakie skojarzenie mi sie trafło :D oh biedny Bono wyślij mi go pocztą to sie nim zajme :D:D a no to idz spac :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no co :D:Dtakie skojarzenie mi sie trafło :D oh biedny Bono wyślij mi go pocztą to sie nim zajme :D:D a no to idz spac :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ta w paczce go dostaniesz xD priorytetem o to chodzi że mi sie spać nie chce:roll: [/COLOR] Quote
C&B Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Boshe ... Ja nie pamiętam swojej pierwszej lonży w stępie i kłusie, ale za to w galopie i to za dobrze:shake: A potem była karpatka!:cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ta w paczce go dostaniesz xD priorytetem o to chodzi że mi sie spać nie chce:roll: [/COLOR][/QUOTE] no to czekam :D:D:razz: zawsze tak jest jak masz rano wstac to nigdy sie nie chce spac ...:D Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='C&B']Boshe ... Ja nie pamiętam swojej pierwszej lonży w stępie i kłusie, ale za to w galopie i to za dobrze:shake: A potem była karpatka!:cool3:[/quote] [COLOR=Blue]A jo pamiętom było to....hm o ile pamięć mie nie myli wczoraj:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to czekam :D:D:razz: zawsze tak jest jak masz rano wstac to nigdy sie nie chce spac ...:D[/quote] [COLOR=Blue]ale potym zaroz mi go odeślij xD[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A jo pamiętom było to....hm o ile pamięć mie nie myli wczoraj:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] [COLOR=Blue]ale potym zaroz mi go odeślij xD[/COLOR][/QUOTE] marzenia...:diabloti: ... nie do spelnienia :D Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']marzenia...:diabloti: ... nie do spelnienia :D[/quote] [COLOR=Blue]To sie wal nie wyśla Ci go:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To sie wal nie wyśla Ci go:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] za pozno juz go wyslalas lada chwila i powinien u mnie byc ;D:D:D:D Quote
Tepes Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']za pozno juz go wyslalas lada chwila i powinien u mnie byc ;D:D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Taa śpi se w przedpokoju więc na cuda nie licz xD Ok o 5 trzeba wstać to sie do wyra zbierom krzyż na droga i wgl:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]NIe ma to jak tako Marta kero można wykorzystać:loveu::loveu::diabloti: I kurde Bono nie może jechać na święto śliwki:placz: bo to jest taki festyn pełno ludzi Krzysztof Krawczyk i takie rózne:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] :diabloti: Oj jaka szkoda :( A ty tylko na jeden dzień jedziesz, co nie? ;) Udanego dnia śliwki :lol: (nie wiedziałam, jak powiedzieć xD). Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Martunia']:diabloti: Oj jaka szkoda :( A ty tylko na jeden dzień jedziesz, co nie? ;) Udanego dnia śliwki :lol: (nie wiedziałam, jak powiedzieć xD).[/QUOTE] mnie przed chwila wlasnie poprawila ze to swieto sliwki :D:D Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono']No nie wiem zobocz sama [url]http://www.golden-hovawart.fc.pl/golden/bessy_zloto_marty1.jpg[/url] [/QUOTE] ok rozumiem Quote
Martunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Aaa no to święta śliwki, sorry :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='dog193']O co chodzi z tą śliwką? :evil_lol:[/QUOTE] Anula jutro jedzie na jakies swieto sliwki ;) :D Quote
dog193 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 No i sie własnie pytam o co chodzi :evil_lol: Co sie tam robi i wgl :eviltong: Quote
C&B Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Je śliwki , pije kompot ze śliwek, zażywa się kąpieli z soku śliwki :evil_lol: Quote
Recommended Posts