Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']Rodzice będą mi płacić za jazdy :Cool!:
Przyjechała mamusia z pielgrzymki, a że ja cały dom bardzo ładnie posprzątałam to była w dobrym humorze i się zgodziła :multi:[/quote]
[COLOR=Blue]Nooo to zajebiście!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Ino jo nie wiem jak byda jezdzić w roku szkolnym czy piątki czy soboty trza sie jeszcze ugodać:cool3:
I co dzwoniłaś już do nich?:diabloti:
[/COLOR]

Posted

Zobaczymy, na razie jeszcze sa wakacje ;) Tez przyplacilam to treningami, na które chodziłam od 5 lat, ale wole konie :eviltong:
Dzwonilam, ale się włącza poczta :eviltong:

Powiedz mi, czy tam mozna wykupic jakis karnet czy cos, zeby placic za caly miesiąc, z jedna lekcją w tygodniu? Bo wtedy by taniej wyszło chyba.

Posted

[quote name='dog193']Zobaczymy, na razie jeszcze sa wakacje ;) Tez przyplacilam to treningami, na które chodziłam od 5 lat, ale wole konie :eviltong:
Dzwonilam, ale się włącza poczta :eviltong:

Powiedz mi, czy tam mozna wykupic jakis karnet czy cos, zeby placic za caly miesiąc, z jedna lekcją w tygodniu? Bo wtedy by taniej wyszło chyba.[/quote]
[COLOR=Blue]No ta na razie wakacje sa i trzeba sie tym cieszyć xD

Oj wiesz co nie mom pojęcia czy jakiś karnet jest albo coś kobity musisz spytać jak sie dodzwonisz:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]Zasnanawiom sie nad kupnem takiego kaskotoczka ale kurde nie wiem kogo sie polecić czy jest dobry abo coś:D
[url=http://www.allegro.pl/item720524723_kask_jezdziecki_kaskotoczek_york_speed_54_ostatnie.html]KASK JEZDZIECKI kaskotoczek YORK SPEED 54 ostatnie (720524723) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja sie nie znam mnie nie pytaj :evil_lol::cool1::loveu::loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]No to właśnie do tego sie CIebie nie pytom xD

No a więc przypomniało mi się ten najcimniejszy koń nazywo sie Prater[IMG]http://i30.tinypic.com/2zokqz5.jpg[/IMG]

A ten największy nazywa sie a w sumie nazywał bo nie żyje:placz:Lawir
[IMG]http://i27.tinypic.com/14aj43m.jpg[/IMG]
[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o Prater:p jak w Wiedniu wieeelgachne wesołe miasteczko :D:D chociaż ja bym nazwała to inaczej a nie wesołe miasteczko :D:D hmmm zaje***** miasteczko predzej :D:D:D[/quote]
[COLOR=Blue]Ty jak coś powiesz to ino siednąć i płakać:evil_lol::evil_lol:

A jo za chwila kończa bo o 5 musza wstać...
Pies zostaje z tatuśkiem i bratem w domu...aż sie boja
nie ufom im na tyle żeby zostawiać im psa chyba co 5 min byda do nich dzwonić czy Bono żyje czy nie uciek itd:lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ty jak coś powiesz to ino siednąć i płakać:evil_lol::evil_lol:

A jo za chwila kończa bo o 5 musza wstać...
Pies zostaje z tatuśkiem i bratem w domu...aż sie boja
nie ufom im na tyle żeby zostawiać im psa chyba co 5 min byda do nich dzwonić czy Bono żyje czy nie uciek itd:lol:
[/COLOR][/QUOTE]

no co :D:Dtakie skojarzenie mi sie trafło :D

oh biedny Bono wyślij mi go pocztą to sie nim zajme :D:D a no to idz spac :loveu::loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no co :D:Dtakie skojarzenie mi sie trafło :D

oh biedny Bono wyślij mi go pocztą to sie nim zajme :D:D a no to idz spac :loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Ta w paczce go dostaniesz xD priorytetem
o to chodzi że mi sie spać nie chce:roll:
[/COLOR]

Posted

Boshe ... Ja nie pamiętam swojej pierwszej lonży w stępie i kłusie, ale za to w galopie i to za dobrze:shake: A potem była karpatka!:cool3:

Posted

[quote name='C&B']Boshe ... Ja nie pamiętam swojej pierwszej lonży w stępie i kłusie, ale za to w galopie i to za dobrze:shake: A potem była karpatka!:cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]A jo pamiętom było to....hm o ile pamięć mie nie myli wczoraj:evil_lol::evil_lol:

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to czekam :D:D:razz:
zawsze tak jest jak masz rano wstac to nigdy sie nie chce spac ...:D[/quote]
[COLOR=Blue]ale potym zaroz mi go odeślij xD[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']marzenia...:diabloti: ... nie do spelnienia :D[/quote]
[COLOR=Blue]To sie wal nie wyśla Ci go:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']za pozno juz go wyslalas lada chwila i powinien u mnie byc ;D:D:D:D[/quote]
[COLOR=Blue]Taa śpi se w przedpokoju więc na cuda nie licz xD

Ok o 5 trzeba wstać to sie do wyra zbierom krzyż na droga i wgl:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]NIe ma to jak tako Marta kero można wykorzystać:loveu::loveu::diabloti:
I kurde Bono nie może jechać na święto śliwki:placz:
bo to jest taki festyn pełno ludzi Krzysztof Krawczyk i takie rózne:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

:diabloti:
Oj jaka szkoda :( A ty tylko na jeden dzień jedziesz, co nie? ;)
Udanego dnia śliwki :lol: (nie wiedziałam, jak powiedzieć xD).