Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]My już po spacerku. Aparatu nie brałam bo jest strasznie ciepło. Będą pod wieczór;) [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]No niestety ale jest strasznie ciepło to nie bee ich męczyła;)[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Witankoo.... no coz dla mnie rosa to przeklenstwo...moje futra wygladaja po takiej przebiezce masakrycznie bo o ile sama rosa czyi woda to nie pro blem ..o tyle przejscie nastepnie przez sciezke piaskowa to juz katastrofa..... Zreszta na dzisiejszych fotach widac jaki zbawienny wpływ ma mieszAnka typu MOKRA TRAWA +ZIEMIA ;-) hihihih odpoczywające luzaki bowskie ;-) Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oj ta pogoda to rzeczywiście daje popalić psiakom... Ja raczej nie chodzę na spacerki o tej porze jak już to wieczorkiem albo jak jest duuużo chłodniej... Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='zuzolandia']Witankoo.... no coz dla mnie rosa to przeklenstwo...moje futra wygladaja po takiej przebiezce masakrycznie bo o ile sama rosa czyi woda to nie pro blem ..o tyle przejscie nastepnie przez sciezke piaskowa to juz katastrofa..... Zreszta na dzisiejszych fotach widac jaki zbawienny wpływ ma mieszAnka typu MOKRA TRAWA +ZIEMIA ;-) hihihih odpoczywające luzaki bowskie ;-)[/quote] [COLOR=Blue]Jak rano jest rosa to najlepiej jak Bono zaczyna kopać:D To wygląda jakby zmienił kolor:evil_lol: [/COLOR][quote name='Paulina_mickey']Oj ta pogoda to rzeczywiście daje popalić psiakom... Ja raczej nie chodzę na spacerki o tej porze jak już to wieczorkiem albo jak jest duuużo chłodniej...[/quote] [COLOR=Blue]NO ale psy nie odpuszczą chcą iść to chodzimy po cieniu:)[/COLOR] Quote
LadyK Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [url]http://img134.imageshack.us/img134/7278/beztytuuyu3.jpg[/url] oo małżeństwo sobie leży :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A już miałam nadzieję, że fotki są. Poczekam jeszcze do wieczorka. ;) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 witaj gieniu:loveu: ej no wiesz co za opłtą bedziesz mi wypożyczać bonka no... a za smakołyki dla niego sie nie skusisz?:D:D hehe;) Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Kati16'][URL]http://img134.imageshack.us/img134/7278/beztytuuyu3.jpg[/URL] oo małżeństwo sobie leży :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jaaasne i co jeszcze:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']A już miałam nadzieję, że fotki są. Poczekam jeszcze do wieczorka. ;)[/quote] [COLOR=Blue]To to czekaj grzecznie to dostaniesz prezenta:diabloti: [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']witaj gieniu:loveu: ej no wiesz co za opłtą bedziesz mi wypożyczać bonka no... a za smakołyki dla niego sie nie skusisz?:D:D hehe;)[/quote] [COLOR=Blue]Witam Kunegundę:hand: Zależy w jakim celu chcesz go wyporzyczyć:diabloti::evil_lol: A co Kabi Ci nie wystarczy?:razz: [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 w celu wytulania i wycałowania na smierć:evil_lol: hehe:) nie bo kabiego juz wypożyczam Gertrudzii i ja bym chciała kluska:D:D:loveu: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]O matko to Ty taka brutalna w miłości?:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no wiesz:evil_lol: nie no żartuje przecież nie zrobiła bym kluskowi krzywdy:):) Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Haha no ja nie jestem tego pewna:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to bądź pewna:) to jak bedzie wypożyczysz mi kluska chociaz na jeden dzien??:cool3: hehe:) Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Jak będziemy razem w domku to bedziesz mogła go tłamsić ile wlezie xP[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 a na spacerku na smyczy bede mogła potrzymac go raz??:D:D prosze:cool3: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]O matko wiesz co nie wiem:D Bo jak Cie szarpnie to Ci wyrwie ręke:P [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to on tak ciągnie?? ale wiesz co z nim dam rade jak dałam z asi bardem to z bonkiem napewno:) hehe:) to jak??:D:D Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]W sumie idzie grzecznie:) Ale jak zachce mu się bawić xP A raczej puszczać go nie będe bo to ja sie boja na nieznanym terenie go puścić. Dobra jak co bedziesz mogła:P [/COLOR] Quote
Kinia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Przemyśl to dobrze, a kiedy idziecie na spacer? Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Wiem wiem:D Ale na chwile można go jej dać:evil_lol: W końcu idzie grzecznie na smyczy:) A na spacer pójdziemy o 17: 30 chyba:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hehe:) e tam dam jakos rade:) ja wogóle mojego sie boje puszczac i bedzie cały czas na smyczy:evil_lol: super:D:D dziekuje:* to ja ci mojego tez moge dac do potrzymania:D:D Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Ada ja tu słysze że Ty dajesz Marcie Kabiego a Ty mojego Bona bierzesz a co ja będe miała?:D [/COLOR] Quote
Kinia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Uważaj żeby Cie nie przewrócił... hahaha Licze na dużo fotek Quote
Recommended Posts