Dozia_13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 śliczne foteczki... :* Nas tu nie było całe wieki... Bonuś jesteś cudny... :* :* Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja sie żegnam bo wyjeżdżam na zlot Dogomaniaków:) Wracam 10 sierpnia:) tęsknie:( Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 jedni sie zegnaja a drudzy sie witaja czyli my sie witamy dzisiejszego dnia ;p Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja również się witam. :) Co tam u Was? :D A jutro wyjeżdżasz? :placz: Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Już jutro jade oddać Bona do domu a we wtorek na wieś:D I obawiam sie że netu tam nie ma i będę za Wami tęsknić!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/quote] Acctiually. :-( Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Ania :)'][URL]http://i33.tinypic.com/sy12j9.jpg[/URL] śliczne zdjęcie :)[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) [/COLOR][quote name='agaciaaa']Ale z was gaduły! :eviltong: [URL]http://i35.tinypic.com/24uvk1c.jpg[/URL] ślicznie razem wyglądają:loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Nie ma to jak dobrze sobie pogadać:D Dzięki:) [/COLOR][quote name='łapeczek']ja to mam szczescie bo jak mnie nie ma to duzo sie nie dzieje tu ;] a ta fota mi sie mega podoba ;] [URL]http://i33.tinypic.com/1z5pzd1.jpg[/URL][/quote] [COLOR=Blue]:diabloti: Dziękujemy:) [/COLOR][quote name='Marta_Ares']witamyyyy :loveu: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Heej:multi: [/COLOR][quote name='Dozia_13']śliczne foteczki... :* Nas tu nie było całe wieki... Bonuś jesteś cudny... :* :*[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) No no dawno Was nie było:D [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']Ja sie żegnam bo wyjeżdżam na zlot Dogomaniaków:) Wracam 10 sierpnia:) tęsknie:([/quote] [COLOR=Blue]Miłej zabawy!!:* [/COLOR][quote name='łapeczek']jedni sie zegnaja a drudzy sie witaja czyli my sie witamy dzisiejszego dnia ;p[/quote] [COLOR=Blue]Witam, witam:) [/COLOR][quote name='Martunia']Ja również się witam. :) Co tam u Was? :D A jutro wyjeżdżasz? :placz:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:* A u nas nic:D Pakuje sie i nie wiem czy czegoś nie zapomniałam:D No tak jutro wyjeżdżam będe tęsknić:( [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 co tam slychac u was ? kiedy na wiec jedziesz ;] Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [COLOR=Blue]Jutro na wieś jade:D A u nas nic nie słychać:P Ciepło pakuje sie na bank czegoś zapomne:P [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hehe znowu nie boj sie niczego nie zapomnisz .... a bon tez jedzie? Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [COLOR=Blue]Niestety nie jedzie... Bo nie był tam nigdy a no jak gdzieś pojedziemy no do babci to go tamte psy zjedzą a sam w domu nie może zostać. [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [COLOR=Blue]No niestety:( Rozłąka z moim Sznupselkiem będzie straszna:( Ale potem powrót i przywitanie bardzo miłe:) [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ooo to szubciutko ci zleci ;] nawet sie nie obejzysz i bedziesz znowu szalec z bonem na spacerkach ;] Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No właśnie, rozłąka będzie smutna, ale potem jak się będziecie cieszyli, że do siebie wróciliście. :D Będziemy tęsknić. :( Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [COLOR=Blue]Ja też będe tęsknić za Bonem i za Wami!!!:([/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 to dobrze ;] chociaz ktos za nami bedzietesknil ;] Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [COLOR=Blue]Ojej nie martwcie sie niedługo wracam:D I będe z Martą esy pisać:P [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hura! :multi: Przynajmniej będziemy kontakt utrzymywać. :) Quote
Recommended Posts