łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 to nieciekawie ;] ja juz powoli bez wejscia na dogo zyc nie moge ;] bo zawsze mnie ciekawi co kto napisal ;p Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Łapeczek: Ooo no to super, że Ty będziesz! :D Nie będę tu sama. :loveu: Acctiually: Oczywiście, że będę tu odkurzała z Anią. :D Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]W sumie to na kompie nie ma co ciekawego robić jak co to ja zawsze na dogo siedze i czytam:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nooo ja jeszcze sprawdzam od czasu do czasu mampsa.pl i siedze na fotce a tak ogolnie to wiekszosc czasu na dogo i gadu ;] Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]No tak może pójdziemy do jakiegoś psychiatry żeby nam pomógł:D Ale w sumie nie!bo mi się podoba takie siedzenie na dogo:D [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To musimy tylko znaleźc takiego PSYchitare co lubi psy :P Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja to zawsze mam co tu robić. :eviltong: Siedzę na gadu, dogo, nk, fbl, blogu i wiadomo. :cool3: :loveu: I zgadzam się - Dogo baaaaaaaaaaaardzo uzależnia! :D Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]No tak taki PSYchiatra będzie fajny:D[/COLOR] [COLOR=Blue]Czy ja sie przesłyszałam czy Ania ma fotke?:D Jak tak zapodaj linkiem!:)[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Bo dogo strasznie uzależnia hihi :P[/QUOTE] no mega strasznie ;] wciaga tak ze wyjsc sie nie da ;] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No tak może pójdziemy do jakiegoś psychiatry żeby nam pomógł:D Ale w sumie nie!bo mi się podoba takie siedzenie na dogo:D [/COLOR][/QUOTE] moze trzeba by bylo sie gdzies zapisac na terapie ;] [quote name='Izabela124.']To musimy tylko znaleźc takiego PSYchitare co lubi psy :P[/QUOTE] hehe oj nie wiem czy sie ktos taki znajdzie ;] [quote name='Martunia']Ja to zawsze mam co tu robić. :eviltong: Siedzę na gadu, dogo, nk, fbl, blogu i wiadomo. :cool3: :loveu: I zgadzam się - Dogo baaaaaaaaaaaardzo uzależnia! :D[/QUOTE] to masz mega zajeci w miedzy czasie ;p;) Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]No tak wejść jest bardzo łatwo ale potem wyjść...ojć to jest problem:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Noo tylko czasem są takie chwile, kiedy jest nudno na różnych stronach. :eviltong: Teraz na Dogo taka się zaczęła gadanina od wczoraj na kilku wątkach...! :cool3: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No tak wejść jest bardzo łatwo ale potem wyjść...ojć to jest problem:D[/COLOR][/QUOTE] zwlaszcze wieczorem kiedy juz ma sie dosyc i oczy sie zamykaja ;]wtedy to jest koszmar ;]a jak sie jeszcze rozgada to mskara;] [quote name='Martunia']Noo tylko czasem są takie chwile, kiedy jest nudno na różnych stronach. :eviltong: Teraz na Dogo taka się zaczęła gadanina od wczoraj na kilku wątkach...! :cool3:[/QUOTE] hehe u mnie dokladnie na 4 watkach sie tak rozgadalo a moze na 5 nie wiem juz sama ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Noo tak, u mnie na czterech wątkach. :D I teraz kilkadziesiąt stron będzie tylko w gadaninie naszej. :D Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 eeeeeeeeeee co z tego ;] inni beda mieli co czytac ;] Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]Własnie pod wieczór najlepiej mówisz no jeszcze chwilka już z kompa Cie zwalaja idź spać jeszcze chwilka nie obejrzysz się a tu już rano:D[/COLOR] [COLOR=Blue]Najdłużej tylko do 1 w nocy siedziałam:D[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 oooo to niezle mi raz sie zdazylo do 2;30 w nocy ;] kiedy sprobuje do rana ale jeszcze nie teraz bo mamuska bedzie wrzeszczec ze tak dlugo siedze ;] Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]Ja bym do rana nie wytrzymała:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Mi jak na razie udało się do północy, dalej już nie mogłam wytrzymać, bo oczy mi się kleiły. :eviltong: Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]To ja się na chwilkę zmywam porobić jakieś fotki Bonowi:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ooo brawo! :klacz: Czekamy w takim razie na fotki naszego ukochanego. :loveu: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 co wszedzie taka cisza ??? u nas nowe foty sa ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Przekazuję od Anuli, że fotki będą, ale potem! Cierpliwości :cool3: Quote
Recommended Posts