Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Noo będziemy tak kombinować, aż wykombinujemy i się uda. :D Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [COLOR=Blue]W sumie my chcemy wykombinować spotkanie:D Ale nie wiem czy o to jej chodzi:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [COLOR=Blue]Jak na razie to chciałyśmy ja,Marta,Iśka i Ada a potem zobaczymy:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jeszcze nie wiemy, ale planujemy we 4 wyjechać razem na obóz. :) Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jaki i gdzie >??? sorry ze tyle pytan zadaje ale moze i ja bym sie przylaczyla jesli byscie mnie przygarnely ;] Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [COLOR=Blue]Na początku ja myślałam o obozie takim w siodle:D Ale nie wiem jak reszta:D A kiedy to chyba na przyszłe wakacje:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 heheh to jesli mozna to chetnie bym sie przylaczyla.... Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jeszcze zobaczymy, na razie jeszcze o tym myślimy. ^^ Szczegóły będą potem, jak się wszystko zaplanuje itd. :cool3: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 o.k to bede czekac na jakies powazniejsze plany ;] Quote
infers Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [url]http://i37.tinypic.com/34pg8p3.jpg[/url] Ale przymulony:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witajcie, śpiochy! :D Co tam u Was ciekawego słychać? :) Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Martunia']Jeszcze zobaczymy, na razie jeszcze o tym myślimy. ^^ Szczegóły będą potem, jak się wszystko zaplanuje itd. :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]No tak na razie tylko przemyśle na na ten temat są:D[/COLOR] [quote name='łapeczek']o.k to bede czekac na jakies powazniejsze plany ;][/quote] :) [quote name='infers1995'][URL]http://i37.tinypic.com/34pg8p3.jpg[/URL] Ale przymulony:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Przymulony bo wczoraj był chory:-( Wymiotował śliną i krwią... Nie wiem czy babka coś mu dała zjeść czy kość porwał Ale już jest wszystko dobrze:) Sytuacja opanowana:loveu: [/COLOR][quote name='Martunia']Witajcie, śpiochy! :D Co tam u Was ciekawego słychać? :)[/quote] [COLOR=Blue]Witam:) A u nas nic:DJuż jutro jade oddać Bona do domu a we wtorek na wieś:D I obawiam sie że netu tam nie ma i będę za Wami tęsknić!!!!!!!!!!!! [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No nie, znowu mnie puścisz, jak tak możesz. :placz: A na ile dni będziesz tam? Tydzień? Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]Ale będziemy esować moja droga!:) No chyba na tydzień, ale nie jestem pewna. [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No ja mam nadzieję. :) Ale tutaj na Dogo nudno będzie, bo jeszcze inni na ten zlot jadą i w ogóle... :-( Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hejos Każdy gdzieś na dogo wyjeżdża, niedługo nikogo tu nie będzie hihi Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]witam:) Niestety takie życie:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no my tez w przyszlym tygodniu jedziemy i bedzie u nas pusto ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wszyscy muszą wyjeżdżać akurat w tym samym czasie, no! :eviltong: No i zostanę tu sama, buuuuu ... :placz::placz::placz: Jesteście bezlitośni! :shake: Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]A Marta będziesz czasem odkurzała naszą galeryjkę?:D[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Martunia']Wszyscy muszą wyjeżdżać akurat w tym samym czasie, no! :eviltong: No i zostanę tu sama, buuuuu ... :placz::placz::placz: Jesteście bezlitośni! :shake:[/QUOTE] nie boj zaby naszczescie mam w domku wynalazek technologi komputerowej Laptopa i internet bezprzewodowy ;] bede siedziec na dogo wtedy kiedy sie da ;] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]A Marta będziesz czasem odkurzała naszą galeryjkę?:D[/COLOR][/QUOTE] nie tylko pewnie ona ale i my tez wpadniemy zrobic pozadek ;] Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]Ohoho to ja dziękuję bardzo:D:) A ja niestety nie bede mieć netu buuu:D [/COLOR] Quote
Recommended Posts