zonia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Niestety nadal cisza.......:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Wczoraj byłam ze Stefkiem na spacerku, tak się do mnie przytulał że jak miałam z nim wrócić do schroniska to myślałam że się popłaczę...:placz: Wczoraj było bardzo ciepło, Stefen był na długim spacerku, ciągle domagał się pieszczot i przytulania...nie wiem co taki cudny psiak robi nadal w schronisku...:shake: Quote
zonia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Długo minie nie było ale od teraz będę podnosić!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Śliczny Stefan wskakuje na górę!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 podnoszę przystojniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Hooooooooop! Baaaaaaaardzo wysoko!!!!! Quote
magdyska25 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 I co słychać u Stefanka?? Żadnych zmian....:shake:?? Quote
zonia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Niestety cisza....:-( Magdyska a gdzie Ty byłaś??? Pewnie na wakacjach...:cool1::cool1::eviltong: Mnie teraz przez kilka dni przy kompie nie będzie ale w tą sobotę już fotki porobię;) Quote
Recommended Posts