Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='-Magda-']Asiaczku GRATULACJE!!! Baski jak zawsze super się spisały :loveu:
Mogłabym prosić o pudle duże?
Ania.[/quote]
PSY
kl. o
DANVIK MAGIC JONSON

SUKI
kl. mł.
EREMEI RAINBOW HIGH

kl. w
ELELY AR AUKSINIS AMZIUS

Pzdr.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Dopiero teraz zauważyłam, że w ogóle nie powstał topik nt. krajowej wystawy w Kownie/LT (09.09.2007 r.)!

A szkoda, bo właśnie wróciliśmy z wystawy, nasyceni sukcesami.... "po berecik"!!! Naprawdę!:lol:

Może to nieskromnie, ale zaczne od moich sukcesów.

[B]JAZZY BOY Asiaczek [/B]- CAC, BOS [COLOR=magenta](rozpoczęty Championat Litwy[/COLOR])
[B]JUMA MONGO Asiaczek[/B] - dosk.2.
[B]FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek[/B] - CAC, [COLOR=magenta]Nowy Champion Litwy![/COLOR]

[B]JELLY JOSHREEN Asiaczek[/B] - CAC ([COLOR=magenta]to juz trzeci wniosek na doroslego Championa Litwy)[/COLOR]
[B]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek[/B]- [COLOR=red]CAC, BOS, BOB, BOG4, Nowy Champion Litwy i Champion Bałtyku!!! [/COLOR]
[COLOR=red]Jestem bardzo dumna z Felki, bo tytuł Champion Bałtyku jest pierwszym tej rangi tytułem w mojej hodowli!!![/COLOR]

[B]Para Hodowlana - Felmeria + Farique - I miejsce! (na 9 zgłoszonych par!)[/B]
[B]Grupa Hodowlana - Felmeria, Farique, Jelly, Jazzy, Juma - I miejsce![/B]

[SIZE=3][COLOR=seagreen]Dodatkowo wystawiałam na BOG Welsh Corgi Cardigan - i.... razem z [B]PIRRTEK CANZONE D'MARE - BOG3!!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]OLYMPIC FIRE HUK AMAROK[/B] - BIS Juniorów - I miejsce, BOG - chyba 2 (przepraszam, ale nie wszystko pamiętam).[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][COLOR=navy][SIZE=3][B]PIKSEL WSPóLNY DOM [/B]- BOG1, wyników z BIS - nie pamietam...[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][COLOR=darkred][SIZE=3][B]SUNNY RAIN THE STAR AT SAUSSUREA[/B] - BOB, BOG (II lub III miejsce), Musiałku nie gniewaj się... ale nie pamiętam...[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][SIZE=3][COLOR=darkolivegreen][B]N'NGORO TOGO Kananga[/B] - BOB, BOG4!!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=darkorchid][COLOR=lime][B]BLACK BEATIC'S YOSCHKA-SUPERGIRL + ATENA Z CEDRY[/B] - pary hodowlane - III miejsce!!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]

[SIZE=3][COLOR=darkorchid]:terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=darkorchid][SIZE=2][COLOR=black]Wiecej info nie pamietam.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid]Pzdr.[/COLOR][/SIZE]

[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
Asiaczku gratuluję kolejnych spektakularnych sukcesów, jestem pełna podziwu dla Twoich basków!!!

Posted

[quote name='zpr']Czy mogę prosić o staweczkę Husky :lol:[/quote]
PSY
kl. mł.
BALI SONA FROM CHANDU
DE LUXE PLAY ESKIMOSKI DOMEK

kl. o
JOWISZ LODOWY DOTYK
SAFFRON FORTUNATUS

SUKI
kl. mł.
CARMEN ARKTYCZNY PODMUCH
CORTINA ARKTYCZNY PODMUCH
DAYA DAYITA ESKIMOSKI DOMEK
ELITE ESKIMOSKI DOMEK

kl. o
JENI LODOWY DOTYK
JEZKA LODOWY DOTYK
PAMELA II ESKIMOSKI DOMEK
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']PSY
kl. mł.
BALI SONA FROM CHANDU
DE LUXE PLAY ESKIMOSKI DOMEK

kl. o
JOWISZ LODOWY DOTYK
SAFFRON FORTUNATUS

SUKI
kl. mł.
CARMEN ARKTYCZNY PODMUCH
CORTINA ARKTYCZNY PODMUCH
DAYA DAYITA ESKIMOSKI DOMEK
ELITE ESKIMOSKI DOMEK

kl. o
JENI LODOWY DOTYK
JEZKA LODOWY DOTYK
PAMELA II ESKIMOSKI DOMEK
Pzdr.[/quote]
Serdecznie dziękuję za staweczkę :lol:

Posted

[B]Asiaczek[/B] ogromne gratulacje, oglasdalam was na bisach, para i grupa byla bezkonurencyjna :) wieeelkie brawa
my z maltanka BOB i rozpoczety championat litwy

Posted

No to już teraz umawiamy się na spotkanie w Kownie 2008 r. A może gdzieś wcześniej...?
Z mojej strony mogę zaproponować:
Chorzów
Łodź (Klubówka)
Wrocław
Nitra
Poznań
Kielce
I w tym roku to koniec.:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Basik']Asiaczku i reszto Polskiej ekipy wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Asiaczku zobacz w katalogu, czy były jakieś dogi argentyńskie.[/quote]
Dzięki.:lol:

DA - był jeden!
SUKA
kl. mł.
VENCEDOR DE LA COSTA AVALON
Pzdr.

Posted

[quote name='Basik']Asiaczku i reszto Polskiej ekipy wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Asiaczku zobacz w katalogu, czy były jakieś dogi argentyńskie.[/QUOTE]

byl jeden:
VENCEDOR DE LA COSTA AVALON-wl.Stabokaite S.-suka w mlodziezy

Posted

moja cacko ;) w wieku 16 mies wiec wlos jeszcze krotki
MłChPl MYA Salsa
[url]http://img509.imageshack.us/img509/1331/kaunas07mya5ar1.jpg[/url]
[url]http://img509.imageshack.us/img509/7135/kaunas07mya4hi3.jpg[/url]

Posted

[quote name='Basik']Dzięki za argentynkę:) Zobaczcie jeszcze skąd ona? ichnia?[/quote]

a ja wiem :lol: przez zupełny przypadek wiem... ta młodzieżowa suczka jest z Kowna :lol:

Posted

[quote name='meta']ej czy wszyscy beda mnie ciagle uprzedzac o pare sekund :placz:[/quote]

ja dopiero pierwszy raz, ale nie mogłam się powstrzymać choć mnie tam nie było i może nie powinnam :eviltong:

Posted

gordony:
SUKI:
otwarta:
SANGERFILD TAINA PERRY-wl.Garanzini F.

weterany:
LtCh AKIA RYTO ZARA-wl.Garniene D.

byla jedna na grupie nie wiem ktora, ale chociaz sie nie znam, to wygladala jak wylinialy szczeniak, jako jedyna zeszla z boga bez lokaty-a tam jest 5 lokat