Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sąsiedzi wracając znad morza w okolicach Koszalina znaleźli czarnego Labka przywiązanego na parkingu leśnym:-(
Kolejna ofiara wakacji???:angryy:
Pies jest bardzo grzeczny i kochany, zgadza się z innymi psiakami, szukamy właściciela bądź domu. Na uchu ma tatuaż.
U znajomych będzie przebywał do momentu znalezienia domku.

Guest monia3a
Posted

Znowu piękny piesek ofiarą wakacji :-(

Kiedy to się w końcu skończy :angryy:

Posted

Po tatuażu można odnaleźć hodowcę a później właściciela.Zgłoś nr. tatuażu do związku kynologicznego.Często hodowcy poczuwają się do znalezienia odpowiedniego domku.
Moja znajoma chętnie wzięła by pieseczka labka bo myśli o hodowli i ma takie plany, suńkę bez papierów już ma,super warunki pieniądze itp., itd.
Tylko ja jej nawet nie wspomnę, bo ona zupełnie nie rozumie problemu schroniskowych psiaków.Sądzę,ze labek nie może trafić do domku gdzie będzie pełnił rolę reproduktora.Co o tym sądzisz?

Posted

Karolina, zadzwońcie do związku jak najszybciej.
Może to pies ukradziony,zaginiony jakoś nie mogę uwierzyć ,że właściciel mógłby coś takiego zrobić. Jest to pies rodowodowy, za którego zapłacił ok.2 tys.,wygląda na zadbanego .Z oddaniem go w dobra ręce właściciel nie miałby problemu, może jakieś inne czynniki tu zadziałały???????

Posted

Labek nie trafił do schroniska, trafił prosto do moich sąsiadów i tam czeka, oni mieli szukać właściciela a ja obiecałam w międzyczasie pomoc w ewntualnym szukaniu nowego domku.
ja sama po tym jak się naczytałam o tak wielu historiach porzuceń, jak nigdy wczesnij jestem za nierozmnażaniem nierodowodowych psiaków... jest tak duża ilość porzuconych, że nie widze sensu powoływania na świat nowych istnień...

Jak się dowiem czy znaleźli właściciela dam natychmiast znać

Guest monia3a
Posted

Jeśli nie odnajdzie się właściciel to kastracja konieczna, nie można dopuścić aby piesek trafił do pseudo hodowcy !!

Posted

margo001 napisał(a):
Oj jak dobrze że się znalazł właściciel :multi: :multi: :multi: :multi:

i dobrze, że sąsiedzi go znaleźli i sie nim zajeli, bo kto wie co by z nim teraz było...ale na szczescie jest cały i bezpieczny w swojej własnej rodzince:multi: