Leni Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Może ktoś ma namiar na czeską hodowle cocer spanieli - chodzi o psa pracującego - myśliwskiego. Czekam na odzew :D Quote
SpanieL Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Ja niestety nie mam ale dlaczego Czeska?? przecież u nas w Polsce jest tyle dobrych hodowli jak np. Renmil,Złota Grota?? Quote
Leni Posted March 15, 2004 Author Posted March 15, 2004 A masz może jakieś namiary na wymienione polskie hodowle? Czy psy z tych hodowli polują? Proszę o więcej informacji - zbieram je dla kogoś, kto jest myśliwym. :D Quote
SpanieL Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Leni wejdź na tę stronkę http://www.renmil.comchyba te psy z tej hodowli nie polują(tak mi się wydaje) a jak coś to na maila i Ci odpowiedzą poszukaj wkoło Wawy a napewno jakąś znajdziesz (Ta hodowla jest z Poznania więc może być mały problem)Jak będe znał więcej to Ci tu napisze! Quote
Dziunia1602 Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Hodowle w Czechach: www.cockerspaniels.cz/index_aj.htm www.cockers.cz/ www.cocker.cz/blackpetrs/ www.cocker.cz/meocammeo/ www.cocker.cz/nutwish/ www.rosmery.cz/ www.cocker.cz/schonez/English_schonez_index.htm www.cocker.cz/brakemon/ www.cocker.cz/dermott/ home.tiscali.cz:8080/hot_dream/Index.htm Quote
Recommended Posts