Daemon17g Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Witam, Posiadam bernenskiego psa pasterskiego i od niedawna stwierdzilam, ze chcialabym jakiegos malego pieska. Przegladajac wszystkie male rasy pomeranian najbardziej zwrocil moja uwage. A wiec chcialabym zadac kilka pytan tylko prosze niech odpowiadaja osoby co maja badz hoduja te psy bo nie potrzebuje blednych informacji na temat tej rasy. Nie poszukuje psa z rodowodem fci moze byc to piesek ze stowarzyszenia poniewaz ma to byc psinka dla mnie. Zalezy mi zeby to byla suczka i bardzo puchata bo niektore widzialam ze posiadaja taki przylegajacy wlos (moze to kwestia wyszczotkowania), jestem laikiem w temacie i dlatego poszukuje pomocy w znalezieniu pieska marzen. A wiec: - Na co zwracac uwage przed zakupem pieska? - Czy sa jakies hodowle na dolnym slasku? - Do jakiej wagi maksymalnie powinny te pieski dochodzic? - Czy miglibyscie mi podac jakies hodowle gdzie moge kupic suczke do 2,5tys zl. - Jak dlugo zyja takie pieski? Quote
Daemon17g Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Czy nie ma juz nikogo kto posiada te pieski? Quote
Guest TyŚka Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Zarejestruj się na szpicewilcze.fora.pl - tam swój dział również mają pomeranianki:) Quote
Recommended Posts