Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 łał.... a ja miałam 120l, 50l, 32 l i 7 l :) Tylko z biegiem czasu pooddawałam wszystkie... Quote
Hanna R. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra'] Babulka :loveu: :loveu: koffana moja :loveu: :loveu: ta panienka w czerwonych portalkach to Patka :cool3: która nie che urodzić :mad: :diabloti: powiedz jej babciu NOO , że ma oddac Pole :mad:[/quote] Ooooo, to Patka ! Zawsze jej mówiłam, że jest ZA GRUBA ! No ,Patka ! Weź i ZRÓB COŚ ze sobą ! Teraz jesteś naprawdę za gruba :lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Gonitwa']łał.... a ja miałam 120l, 50l, 32 l i 7 l :) Tylko z biegiem czasu pooddawałam wszystkie...[/quote] ja miałam szał na rybki zanim Lalke wzięłam , czyli z 5 lat temu :p i miałam full rybek , ciągle coś kupowałam , do tego akwaria tzw kotniki , chyba z 5 :evil_lol: bo co rybka agresywna to szła do karcera ;) :diabloti: no i w 80 litrowym akwarium bywało po 60 rybek :loveu: Selekcja naturalna szła równo , bo co i róż jakiś kanibal mi się trafiał i zżerałco słabsze , najlepszy był welon , potrafił 10 neonków w godzine zjeść :angryy: i glonojad morderca , ten to mi wybił kilkaset złotych :evil_lol: Raz było zwarcie bo Lala się kablem zaopiekowała , potem grzałka się zwaliła i się zrobiła zupka rybna :-( i tak po mały rybek ubywało , to kupowałam nowe ... Ostatnia przeprowadzka była apogeum rybiego hobby :shake: TZ wlał wode za zimną i rybki dostały szoku termicznego ....... i zostały się dwie.Dokupowałam jeszcze rybki ,ale te dwa bandziory (podobno łagodne rybki :evil_lol: ) zabijały wszystko co nowe .... no i są dwa :diabloti: i tak zostanie ... Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 a jakie ci sie ostały? Ryba rybie nierówna- jak są z różnych klimatów to się wyżerają;) A welonki lubią lodowatą wodę;) Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ooooo, to Patka ! Zawsze jej mówiłam, że jest ZA GRUBA ! No ,Patka ! Weź i ZRÓB COŚ ze sobą ! Teraz jesteś naprawdę za gruba :lol:[/quote] Patuniu słuchaj babuni , bo to mądra kobieta jest :loveu: :loveu: [quote name='Gonitwa']a jakie ci sie ostały? Ryba rybie nierówna- jak są z różnych klimatów to się wyżerają;) A welonki lubią lodowatą wodę;)[/quote] wiesz co ja nie znam nazw tych rybek , cykne im kiedyś foty to może się znasz :cool3: jeden jest wielki ma ze 20 cm jest czarny w dwa szerokie białe pasy i ma ostre boczne płetwy , charakteryzuje się niesamowitą żywotnością :evil_lol: wszyscy myślą że on padł :shake: on potrafi się miesiąc nie poruszyć :cool1: Drugi to jest jakiś sumik kirysowaty albo kirys sumowaty :siara: też wielki ma z 10- 12 cm szary w czarne cętki i ma wąchy :cool3: Welonek żył sobie w ciepłej wodzie , flejtuch straszny :angryy: to był czerwony kapturek i tylko żarcia szukał :evil_lol: zeżarł go mój pacyfistyczny , roślinożerny glonojad :loveu: Wiesz ja miałam i dwa samce bojowniki w tym akwarium , ja lubie takie mieszane stadka :cool3: też zeżarł bojowniki - glonojadek :mad: :mad: W końcu glonojad popłynął do wisły :oops: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Rudolfina , o pięknych oczach to dziewczyna ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/381/0c2b43b411cb7873.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/68/45f053cbb4ce4579.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/68/768c95cfe797f688.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/68/68075bfb75f570ee.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/68/eb434e9cbbae2990.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/68/ead89c8598963e3c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/68/fad2cdc5062ace69.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 2 bojowniki w jednym akwa? Sajgon jakich mało.... Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Gonitwa']2 bojowniki w jednym akwa? Sajgon jakich mało....[/quote] a widzisz , zupełnie się nie zauważały :diabloti: jeden mieszkał w jednym roku a drugi w drugim :cool3: glonojad za to był wszystko widzący , na moich oczach zaatakował skalara i wypruł z niego flaki :shake: Quote
Gonitwa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 mój tez tak robił- za ciasno mu było;) a Rudolfina jest mniam mniam;) Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Gonitwa']mój tez tak robił- za ciasno mu było;) a Rudolfina jest mniam mniam;)[/quote] bo mój glonojad okazał się :hmmmm: taki noo z czerwona płetwą na grzbiecie .... jak to się zwało :hmmmm: no w sklepie mnie oszukali :evil_lol: :evil_lol: ale za późno się o tym dowiedziałam :cool1: a Rudolfina jest fantastyczna :loveu: :loveu: te oczy :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Byłam i czytałam. Nie chwaląc się ja też miałam akwaria i maaaaaaaasę rybków:cool3: od rybek właśnie zaczęła się moja pasja hodowlana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz akwaria stoją puściuteńkie:shake:, ale przyjdzie czas...:diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='bonita']Byłam i czytałam. Nie chwaląc się ja też miałam akwaria i maaaaaaaasę rybków:cool3: od rybek właśnie zaczęła się moja pasja hodowlana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz akwaria stoją puściuteńkie:shake:, ale przyjdzie czas...:diabloti:[/quote] o cioteczka :loveu: :loveu: :loveu: hodowla ? raz mi się molinezje rozmniożyły , tylko czemu mi nikt nie powiedział ,że trzeba je oddzielić od reszty :crazyeye: :evil_lol: no i zeżarło mi małe molinezje :placz: :placz: :placz: jedyne co hoduje się samo to pająki i myszy :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='bonita']I muffy :loveu:[/quote] też i żuczki :loveu: :loveu: :loveu: jak ja nie cierpie tego robactwa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
bonita Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']też i żuczki :loveu: :loveu: :loveu: jak ja nie cierpie tego robactwa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Wiesz że ja też:crazyeye::evil_lol: A najbardziej nie lubię tych nocnych stforków, wielkich ćmów, komarów z długimi nogami :angryy: coś strasznego Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='bonita']Wiesz że ja też:crazyeye::evil_lol: A najbardziej nie lubię tych nocnych stforków, wielkich ćmów, komarów z długimi nogami :angryy: coś strasznego[/quote] lampe owadobójczą sobie kup :eviltong: się robactwo naiwne daje nabić znaczy porazić prądem :evil_lol: a na muffy mam lepy :loveu: :loveu: wygląda obskurnie ,ale łapią się głupie muszyska :angryy: najgorsze są te pająki wielgachne :placz: :placz: takie wodne czy jak im tam , GIGANTY :placz: :placz: :placz: Quote
bonita Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']lampe owadobójczą sobie kup :eviltong: się robactwo naiwne daje nabić znaczy porazić prądem :evil_lol:[COLOR=Magenta] wiem wiem, tylko bzzzzzzt i pssssst:diabloti:[/COLOR] a na muffy mam lepy :loveu: :loveu: wygląda obskurnie ,ale łapią się głupie muszyska :angryy: [COLOR=Magenta]Włąśnie wygląda okropnie, jeden lep wisiał u nas koło lampy i akurat musiał spaść jak jadłam obiad:placz:, potem chodziłam głodna resztę dnia:p:evil_lol: I już lepów nie mamy:evil_lol: [/COLOR] najgorsze są te pająki wielgachne :placz: :placz: takie wodne czy jak im tam , GIGANTY :placz: :placz: :placz:[/quote] Eh o tych paskudach lepiej nie gadać:shake: ale ich koło domu nie ma:multi::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='bonita']Eh o tych paskudach lepiej nie gadać:shake: ale ich koło domu nie ma:multi::evil_lol:[/quote] a ja mam takie w domu :placz: i conajmniej dwa trzy dziennie jestem zmuszona zabić , a to trudne jest :shake: ile ja musze walczyć ze sobą by dać mu z glana :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']a ja mam takie w domu :placz: i conajmniej dwa trzy dziennie jestem zmuszona zabić , a to trudne jest :shake: ile ja musze walczyć ze sobą by dać mu z glana :evil_lol:[/quote] nosisz glany??:razz: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='evaxon']nosisz glany??:razz:[/quote] nie nosze , bo nie robią dziecinnych rozmiarów :evil_lol: :evil_lol: nosze adidaski :loveu: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']nie nosze , bo nie robią dziecinnych rozmiarów :evil_lol: :evil_lol: nosze adidaski :loveu:[/quote] :lol::lol::lol: a no tak bo ty nieletnia jeszcze :evil_lol: Quote
bonita Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']a ja mam takie w domu :placz: i conajmniej dwa trzy dziennie jestem zmuszona zabić , a to trudne jest :shake: ile ja musze walczyć ze sobą by dać mu z glana :evil_lol:[/quote] O qurde:shake: to współczuję , Ewcia bądz silna, nie daj sobie chałpy zajmować przez takie straszydła :mad::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 aaaa PAtkowy brzusio jest :loveu::loveu::loveu: sie nie dziwię że nie fce się roxzpakować :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='evaxon']:lol::lol::lol: a no tak bo ty nieletnia jeszcze :evil_lol:[/quote] o dobrze prawisz :loveu: [quote name='bonita']O qurde:shake: to współczuję , Ewcia bądz silna, nie daj sobie chałpy zajmować przez takie straszydła :mad::evil_lol:[/quote] nie daje się i wale z buta :mad: super jest krem do depilacji :cool3: zajebiście się zmażą :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='malawaszka']aaaa PAtkowy brzusio jest :loveu::loveu::loveu: sie nie dziwię że nie fce się roxzpakować :loveu::loveu::loveu:[/quote] podoba ci się ? :cool3: No Monika .... :diabloti: :diabloti: jak tam bociany :evil_lol: Quote
Recommended Posts