Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz kurna córcia toż u cia już armagedon....:diabloti:...masakra ...szczerze współczuwam......:shake:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83']A to jak włączysz w poniedziałek to sie nie zepsuje?:hmmmm:
Ja też mam drogę popsutą ale to już od jakichś 4 lat- Ty też przywykniesz:evil_lol:
A co do rzeki to możesz przeciesz rezerwować jeden dzień w tygodniu na wyprawę do najbliższej rzeki a co wydawało Ci się że to tak hop siup i po sprawie:diabloti:[/quote]

jedyna rzeka (jeśli to można tak nazwać :evil_lol: ) to wisło-smródka , więc tam pranie by bardziej pobrudziło wszystko niż przed zamoczeniem :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz kurna córcia toż u cia już armagedon....:diabloti:...masakra ...szczerze współczuwam......:shake:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

los dba by moje ciśnienie nie było zbyt niskie :cool3: ale cóż trzeba przeżyć i to :p

[quote name='Gonitwa']W życiu bym nie powiedziała , że Kano ma tyle lat ile ma! To już Orient jest bardziej siwy od niego...;)

Heloł![/quote]
siemano :multi: no Kano się dobrze trzyma :loveu: teraz znowu odmłodniał , dziczy z Francą non stop :angryy: ale muszę teraz ich pilnować , bo wystawa kurde.
I jak odrapanego Franka pokazać ? :evil_lol: W sobote muszę go "odświeżyć" szmatą , co by białe było białe i w torebke foliową zapakować , co by się nie uślicznił.Jak jechali my do Radomia to przed samym wyjściem (Franio przetarty był z kurzu) zaczął kopać dołek :angryy: wyciągnęłam świniaka z metrowej dziury i tym samym popsułam zabawe ...

[quote name='Iwona1984']A ja własnie przed chwileczka wytarmosiłam za uszy tatusia Frania:loveu:

eh... teraz czekam kiedy zobaczę Frania:loveu:[/quote]
o rany ,ale ci zazdroszcze :oops: Pennuś jest zajebisty :loveu:To i zapewne poznałaś dziadka Michała :cool3:
To co Warszawa ?

Posted

[quote name='Gonitwa']Oż Ty jak mogłaś Franiowi zabawę przerwać... Tylko wystawy, wystawy- a chłopak by się chciał pobawić... I nie mów świniaka- toć to pies!;)[/quote]
tak ,wystawy i wystawy :evil_lol: co tydzień :cool1: :diabloti:
to jest świnek :eviltong: ma ryjek ? ma
ma zakręcony ogonek ? ma
chrumka ? tak
kwiczy ? tak
i jeszcze ciamka i mlaska w czasie jedzenia :cool3:

Posted

Na ostatniej wystawie w Zakopcu siedział sobie w klateczce przykrytej kocem staffik i wydawał odgłosy jak kwicząca świnka i skubany z piórek kogut:loveu: Nie było osoby która nie schyliłaby się i nie zajrzała do środka:grin::grin::grin:

Posted

[quote name='groszek83']Na ostatniej wystawie w Zakopcu siedział sobie w klateczce przykrytej kocem staffik i wydawał odgłosy jak kwicząca świnka i skubany z piórek kogut:loveu: Nie było osoby która nie schyliłaby się i nie zajrzała do środka:grin::grin::grin:[/quote]
do mnie jak ktoś wpada ,a już miał przyjemność słyszeć Franka :cool1: to jest błaganie :diabloti:
No zamknij go w klatce no na chwile on tak zajebiście wydziera ryja :evil_lol: :evil_lol:
i nie są to odgłosy PSIE :cool1: i on nie wyje ani nie szczeka :cool1:

Posted

[quote name='groszek83']:grin: .Chyba że zaczniesz kupować ubrania jednorazowe,[/quote]

[B]a ty myślisz, ze ona tak nie robi? :cool1: nigdy nie ubiera się dwa razy w to samo, co by ludzie powiedzieli, że jej nie stać?! :crazyeye: [/B]
[B]Pralka służy jej do innych celów :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']

o rany ,ale ci zazdroszcze :oops: Pennuś jest zajebisty :loveu:To i zapewne poznałaś dziadka Michała :cool3:
To co Warszawa ?[/quote]

nie nie Rzeszów:cool3: dziadzio z Pennusiem mnie odwiedzili:loveu::loveu: i nadodatek zostawili mala czarna kuleczke:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja czytała :multi: i oglądała :multi: i kciuki za Franka zaciskać będę :cool3:
I wiesz co robię przed północą ??? Piłeczkę rzucam właśnie :diabloti: DeeDee mały diabełek sama opanowała bez przyuczania trudną sztukę aportowania :evil_lol: A piłeczkę mam z lanej gumy :cool3: głośno się odbija od podłogi, a czasem i z pyska wypadnie :evil_lol: Sąsiedzi na bank jeszcze nie śpią :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iwona1984']nie nie Rzeszów:cool3: dziadzio z Pennusiem mnie odwiedzili:loveu::loveu: i nadodatek zostawili mala czarna kuleczke:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
to ja nic nie wiem , bo Michał nie ma mojego drugiego numeru ,a ja nie mam jego numeru :placz: :placz: :placz: ale jutro to ja sobie z nim pogadam :diabloti:
Gratuluje :loveu: :loveu: :loveu: malutkiego kulątka :loveu:
no to się CHWAL :mad:FOTKI CHCĘ :mad:

Posted

[quote name='beria']Ja czytała :multi: i oglądała :multi: i kciuki za Franka zaciskać będę :cool3:
I wiesz co robię przed północą ??? Piłeczkę rzucam właśnie :diabloti: DeeDee mały diabełek sama opanowała bez przyuczania trudną sztukę aportowania :evil_lol: A piłeczkę mam z lanej gumy :cool3: głośno się odbija od podłogi, a czasem i z pyska wypadnie :evil_lol: Sąsiedzi na bank jeszcze nie śpią :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Dee aportuje :crazyeye: piłeczke :crazyeye: :crazyeye: o żesz :crazyeye::crazyeye: no to ci nie wiem gratulować czy łączyć się z Tobą w bólu :evil_lol: :evil_lol:
Sąsiadom jak przeszkadza , zawsze się mogą wyprowadzić :diabloti:

[quote name='groszek83']Książki to nie pisze ale żem strasznie ciekawa:siara:
Ponoć ciekawość to pierwszy stopień do piekła no ale w końcu już jestem u szatanów:evil_lol:( Grzecznych?)[/quote]
prawie nawróconych :diabloti: PRAWIE :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Dee aportuje :crazyeye: piłeczke :crazyeye: :crazyeye: o żesz :crazyeye::crazyeye: no to ci nie wiem gratulować czy łączyć się z Tobą w bólu :evil_lol: :evil_lol:
Sąsiadom jak przeszkadza , zawsze się mogą wyprowadzić :diabloti:
[/QUOTE]

Dee aportuje wszystko :diabloti: Teraz akurat piłeczkę :cool3: Sąsiedzi powinni się właściwie cieszyć, bo jak jej nie chcę rzucać, to szczeka :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ano bo to takie no to wiesz no takie no ... nie wiem...[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='beria']Dee aportuje wszystko :diabloti: Teraz akurat piłeczkę :cool3: Sąsiedzi powinni się właściwie cieszyć, bo jak jej nie chcę rzucać, to szczeka :megagrin: :megagrin: :megagrin:[/quote]
kocham ją :loveu: :loveu: widzisz ,a Ty moja siostro teraz masz tak samo jak ja :loveu: :loveu: urocze małe stworzenie wymuszające aportowanie :loveu: :loveu:
daj jej frisbee :diabloti: :evil_lol: