Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz kurna córcia toż u cia już armagedon....:diabloti:...masakra ...szczerze współczuwam......:shake:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 W życiu bym nie powiedziała , że Kano ma tyle lat ile ma! To już Orient jest bardziej siwy od niego...;) Heloł! Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A ja własnie przed chwileczka wytarmosiłam za uszy tatusia Frania:loveu: :loveu::loveu::loveu: eh... teraz czekam kiedy zobaczę Frania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='groszek83']A to jak włączysz w poniedziałek to sie nie zepsuje?:hmmmm: Ja też mam drogę popsutą ale to już od jakichś 4 lat- Ty też przywykniesz:evil_lol: A co do rzeki to możesz przeciesz rezerwować jeden dzień w tygodniu na wyprawę do najbliższej rzeki a co wydawało Ci się że to tak hop siup i po sprawie:diabloti:[/quote] jedyna rzeka (jeśli to można tak nazwać :evil_lol: ) to wisło-smródka , więc tam pranie by bardziej pobrudziło wszystko niż przed zamoczeniem :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz kurna córcia toż u cia już armagedon....:diabloti:...masakra ...szczerze współczuwam......:shake:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] los dba by moje ciśnienie nie było zbyt niskie :cool3: ale cóż trzeba przeżyć i to :p [quote name='Gonitwa']W życiu bym nie powiedziała , że Kano ma tyle lat ile ma! To już Orient jest bardziej siwy od niego...;) Heloł![/quote] siemano :multi: no Kano się dobrze trzyma :loveu: teraz znowu odmłodniał , dziczy z Francą non stop :angryy: ale muszę teraz ich pilnować , bo wystawa kurde. I jak odrapanego Franka pokazać ? :evil_lol: W sobote muszę go "odświeżyć" szmatą , co by białe było białe i w torebke foliową zapakować , co by się nie uślicznił.Jak jechali my do Radomia to przed samym wyjściem (Franio przetarty był z kurzu) zaczął kopać dołek :angryy: wyciągnęłam świniaka z metrowej dziury i tym samym popsułam zabawe ... [quote name='Iwona1984']A ja własnie przed chwileczka wytarmosiłam za uszy tatusia Frania:loveu: eh... teraz czekam kiedy zobaczę Frania:loveu:[/quote] o rany ,ale ci zazdroszcze :oops: Pennuś jest zajebisty :loveu:To i zapewne poznałaś dziadka Michała :cool3: To co Warszawa ? Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oż Ty jak mogłaś Franiowi zabawę przerwać... Tylko wystawy, wystawy- a chłopak by się chciał pobawić... I nie mów świniaka- toć to pies!;) Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Oż Ty jak mogłaś Franiowi zabawę przerwać... Tylko wystawy, wystawy- a chłopak by się chciał pobawić... I nie mów świniaka- toć to pies!;)[/quote] tak ,wystawy i wystawy :evil_lol: co tydzień :cool1: :diabloti: to jest świnek :eviltong: ma ryjek ? ma ma zakręcony ogonek ? ma chrumka ? tak kwiczy ? tak i jeszcze ciamka i mlaska w czasie jedzenia :cool3: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kurde.. W takim razie..OKULARY POPROSZĘ!!! Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Na ostatniej wystawie w Zakopcu siedział sobie w klateczce przykrytej kocem staffik i wydawał odgłosy jak kwicząca świnka i skubany z piórek kogut:loveu: Nie było osoby która nie schyliłaby się i nie zajrzała do środka:grin::grin::grin: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Kurde.. W takim razie..OKULARY POPROSZĘ!!![/quote] niestety wszystkie wyjszli :oops: :cool1: :cool3: :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bo stafiki są świetne- nie ma chyba stafika który by nie chciał człowieka na wystawie zalizać na śmierć;) Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='groszek83']Na ostatniej wystawie w Zakopcu siedział sobie w klateczce przykrytej kocem staffik i wydawał odgłosy jak kwicząca świnka i skubany z piórek kogut:loveu: Nie było osoby która nie schyliłaby się i nie zajrzała do środka:grin::grin::grin:[/quote] do mnie jak ktoś wpada ,a już miał przyjemność słyszeć Franka :cool1: to jest błaganie :diabloti: No zamknij go w klatce no na chwile on tak zajebiście wydziera ryja :evil_lol: :evil_lol: i nie są to odgłosy PSIE :cool1: i on nie wyje ani nie szczeka :cool1: Quote
Maga100 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='groszek83']:grin: .Chyba że zaczniesz kupować ubrania jednorazowe,[/quote] [B]a ty myślisz, ze ona tak nie robi? :cool1: nigdy nie ubiera się dwa razy w to samo, co by ludzie powiedzieli, że jej nie stać?! :crazyeye: [/B] [B]Pralka służy jej do innych celów :diabloti: [/B] Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No tamten też psich odgłosów nie wydawał do tego jeszcze charkotał i bulgotał:loveu: Vectra do czego używasz pralki??:???::???: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Groszkowa a Ty co książke piszesz ? :diabloti: jak kupie pralke to ci powiem jak będziesz grzeczna :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Vectra'] o rany ,ale ci zazdroszcze :oops: Pennuś jest zajebisty :loveu:To i zapewne poznałaś dziadka Michała :cool3: To co Warszawa ?[/quote] nie nie Rzeszów:cool3: dziadzio z Pennusiem mnie odwiedzili:loveu::loveu: i nadodatek zostawili mala czarna kuleczke:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja czytała :multi: i oglądała :multi: i kciuki za Franka zaciskać będę :cool3: I wiesz co robię przed północą ??? Piłeczkę rzucam właśnie :diabloti: DeeDee mały diabełek sama opanowała bez przyuczania trudną sztukę aportowania :evil_lol: A piłeczkę mam z lanej gumy :cool3: głośno się odbija od podłogi, a czasem i z pyska wypadnie :evil_lol: Sąsiedzi na bank jeszcze nie śpią :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Książki to nie pisze ale żem strasznie ciekawa:siara: Ponoć ciekawość to pierwszy stopień do piekła no ale w końcu już jestem u szatanów:evil_lol:( Grzecznych?) Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Iwona1984']nie nie Rzeszów:cool3: dziadzio z Pennusiem mnie odwiedzili:loveu::loveu: i nadodatek zostawili mala czarna kuleczke:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] to ja nic nie wiem , bo Michał nie ma mojego drugiego numeru ,a ja nie mam jego numeru :placz: :placz: :placz: ale jutro to ja sobie z nim pogadam :diabloti: Gratuluje :loveu: :loveu: :loveu: malutkiego kulątka :loveu: no to się CHWAL :mad:FOTKI CHCĘ :mad: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Vectra'] no to się CHWAL :mad:FOTKI CHCĘ :mad:[/quote] Poproś ładnie a nie z kijami wylatujesz....:diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='beria']Ja czytała :multi: i oglądała :multi: i kciuki za Franka zaciskać będę :cool3: I wiesz co robię przed północą ??? Piłeczkę rzucam właśnie :diabloti: DeeDee mały diabełek sama opanowała bez przyuczania trudną sztukę aportowania :evil_lol: A piłeczkę mam z lanej gumy :cool3: głośno się odbija od podłogi, a czasem i z pyska wypadnie :evil_lol: Sąsiedzi na bank jeszcze nie śpią :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Dee aportuje :crazyeye: piłeczke :crazyeye: :crazyeye: o żesz :crazyeye::crazyeye: no to ci nie wiem gratulować czy łączyć się z Tobą w bólu :evil_lol: :evil_lol: Sąsiadom jak przeszkadza , zawsze się mogą wyprowadzić :diabloti: [quote name='groszek83']Książki to nie pisze ale żem strasznie ciekawa:siara: Ponoć ciekawość to pierwszy stopień do piekła no ale w końcu już jestem u szatanów:evil_lol:( Grzecznych?)[/quote] prawie nawróconych :diabloti: PRAWIE :diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa'][SIZE=4][COLOR=Red][B]Poproś[/B][/COLOR][/SIZE] ładnie a nie z kijami wylatujesz....:diabloti:[/quote] a co to jest ? :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ano bo to takie no to wiesz no takie no ... nie wiem... Quote
beria Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Vectra']Dee aportuje :crazyeye: piłeczke :crazyeye: :crazyeye: o żesz :crazyeye::crazyeye: no to ci nie wiem gratulować czy łączyć się z Tobą w bólu :evil_lol: :evil_lol: Sąsiadom jak przeszkadza , zawsze się mogą wyprowadzić :diabloti: [/QUOTE] Dee aportuje wszystko :diabloti: Teraz akurat piłeczkę :cool3: Sąsiedzi powinni się właściwie cieszyć, bo jak jej nie chcę rzucać, to szczeka :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Z dwojga złego to chyba już lepsza piłeczka... ;) Ja nie wiem- mój nie szczeka, nie aportuje... może to jednak nie jest pies? Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Ano bo to takie no to wiesz no takie no ... nie wiem...[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='beria']Dee aportuje wszystko :diabloti: Teraz akurat piłeczkę :cool3: Sąsiedzi powinni się właściwie cieszyć, bo jak jej nie chcę rzucać, to szczeka :megagrin: :megagrin: :megagrin:[/quote] kocham ją :loveu: :loveu: widzisz ,a Ty moja siostro teraz masz tak samo jak ja :loveu: :loveu: urocze małe stworzenie wymuszające aportowanie :loveu: :loveu: daj jej frisbee :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts