haker11 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ARIA RELIK ur. 18.08.1998 imię domowe to NATA o: Ch.Pl.POII Falk v. Bevertal m: Diara Randat Ze względów rodzinnych właściciele byli zmuszeni oddać sunię Suczka jest przemiła, delikatna, radosna, zadbana, zdrowa, miła w dotyku-taka przytulanka, ciekawa otaczającego ją nowego świata. Wychowana z dzieckiem, do innych zwierząt nie przejawia agresji. Do obcych ludzi podchodzi z rezerwą, ale już po kilkunastu minutach sama domaga sie pieszczot i robi to bez ceregieli pcha sie na człeka i pyskiem szturcha , kuchnia jest miejscem znanym i lubianym, je wszystko, zna szelest papierka od czekoladki... lubi jeździć samochodem, z byłym panem na ryby jeździła i nie przeszkadzała . Jest wysterylizowana. Ma silny instynkt terytorialny. Aktualnie przebywa w psim azylu, ale nie jest to miłe miejsce dla pięknej, domowej suczki. Jest smutna . Sunia pilnie potrzebuje nowego miejsca na ziemi. Strasznie przeżywa zmianę miejsca zamieszkania. Zainteresowanych proszę o kontakt tel: 664 318 404 A oto jaka jestem piękna dziewczynka. Quote
haker11 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Ewusek napisał(a):jaka piekna ... i taka biedna :-( Biedna suni po 9 latach życia w luksusach trafiła do azylu... Quote
Ewusek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dla mnie to jest nie do pomyslenia ! jak tak mozna ??? u mnie na tymczasie jest teraz Faldka,mastinka wyciagnieta ze schronu w skierniewicach... wczoraj odebralam aktualne wyniki krwi, bialko calkowite bardzo przekroczone i zelazo tez :-( Dziewczyna ma silna anemie, chore nerki, alergie, kregoslup do wymiany... i do tego podejrzewam padaczke wtorna :-( Jest taka kochana ... wlasciciel przywiazal ja do plotu schronu :-( Quote
haker11 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Dla mnie też jest to nie do pomyślenia!!:angryy: Rozumiem że w życiu różnie bywa ale po 9 przyjaźni mogli chociaż poszukać nowego domu dla suńki a nie z dnai na dzień do azylu i kłopotu nie ma! Ludzie naprawdę potrafią być okrutni! Quote
Ewusek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 mnie to bardzo dziwi, rottek przeciez zajmuje w domu duzo mniej miejsca niz york, sznaucerek czy inny pizdzik... Ludzie sa bezduszni, zabralabym im dziecko Quote
haker11 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wiedzę że suni się cieszy bardzo małym zainteresowaniem!:-( Quote
Ewusek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ostatnio wogole dogo cieszy malym zainteresowaniem :-( chyba przez wakacje :-( hop suńka do góry :-) Quote
haker11 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Suni naprawdę należy się godziwa emerytura! Czy jest ktoś o wielkim sercu, kto by jej to zpewnił?? Quote
haker11 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 A ja z uporem mniaka będę podnosić suczkę bo zasługuje na godną strość u boku prawdziwego przyjaciela! Quote
haker11 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dlaczego nikt nie zagląda do suni? Przecież to takie kochane stworzonko!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Ewusek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ja zaglądam, tylko szkodaże nie ma zadnych wieści... hop do gory Quote
Pat.rycja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak to nie zagląda, jak zagląda:eviltong: Haker11, te osoby-o których pisałam wczoraj na molosach, to tutaj są aktywne;) Quote
haker11 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Pat.rycja napisał(a):Jak to nie zagląda, jak zagląda:eviltong: Haker11, te osoby-o których pisałam wczoraj na molosach, to tutaj są aktywne;) Ewusek, Patrycja nie chodziło mi o Was!:lol: To że wy zaglądacie to wiem i jestem bardzo wdzięczna!:multi: Dobra to juz pizę do której dziewczyny w sprawie suńki!;) Quote
Pat.rycja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Kochana Nutka, żal mi jej bardzo, moja rottka Berta miała 9lat jak umarła, a Nutkę ktoś oddał:-( Nie wiem nawet czy można jej zrobić ogłoszenia Quote
haker11 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Zabieram sunie na spacerek może ktoś ją wypatrzy...:roll: Quote
Ewusek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 albo nie doczytalam albo pominelam... w jakim miescie właściwie przebywa sunia ? Quote
Pat.rycja Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Ewusek']albo nie doczytalam albo pominelam... w jakim miescie właściwie przebywa sunia ? Też nie znalazłam żadnego info, ale byłam na stronie Pomorskiej Fundacji Rottka-o i zobacz-na dole jest Nata i jest napisane, że z Poznania. http://www.rottka.pl/pl/adopcja/adopcje/1,1.html Quote
Emma2 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witam Nata jest na allegro i na innych portalach ogłoszeniowych. Mam nadzieję ,że tam ktoś ją wypatrzy ja dawałam rottki w gorszym stanie i starsze na allegro i znajdywały domki . Mam nadzieje że w tym przypadku będzie tak samo. Fakt ,że są to wakacje może być mniejsze zainteresowanie wogóle psiakami. Wika Quote
Pat.rycja Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Widziałam już wczoraj Natę na np. alegratka.pl. Czas nie sprzyjający adopcjom, ale mam nadzieję, że ta Nata szybko Ktoś wypatrzy. Na pewno jest przytulasta jak wszystkie inne rottweilery. Quote
Ewusek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 weszłąm wczoraj na stronke PFR i zobaczyłam Nate, napisalam do osoby, ktorej maila znalazlam do kontaktow z zapytaniem dlaczego chcieli ja uśpic. Okazalo sie, ze wlasciciele Naty wyjechali za granice, ona siedzi sama w domu i dwa razy dziennie przyjezdzaja rodzice wyprowadzac ja na spacery i dac jedzenie. Poniewaz sa to starzy ludzie i nie maja sily zajmowac sie psem zostala podjeta taka "glupia" decyzja" Quote
haker11 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 A teraz super wieści:cool3: Nata dzisiaj pojechała(albo jeszcze jedzie) do nowego domu!:multi: :multi: :multi: Quote
Ksera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Trafia do bardzo dobrego domu, gdzie mieszkają już dwa nasze rottki ze schronisk.:loveu: . Quote
Recommended Posts