Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich forumowiczow :)  

Mam pytanie odnosnie oleju dodawanego do karmy . Gdzies tu na forum czytalam o oleju kukurydzianym i za nic nie moge znalezsc tego tematu teraz :( 

Moj yorkus ma prawie rok (raz przycielam mu wlosy ale malo ) i tak nosi sie caly czas z takimi "pierwszymi" wloskami a nie wygladaja za ciekawie .

Czytalam ze taki olej dodawany do karmy pomoze zmienic wyglad wlosa? ( znaczy beda bardziej lsniace? )

Kosmetykow uzywam z Botaniqa  - tak samo jak spray do rozczesywania miedzy kapielami , kapie malego co tydzien , karme je firmy Taste of the Wild - dbam o niego a jednak  te kudly nie sa mieciusie w dotyku ( jak w pierwszy dzien po kapieli) .

Bede wdzeiczna za za pomoc i rady :)

To przedstawie wam mojego syncia :D

[attachment=9694:IMG_2149.JPG] 

• 6 years later...
Posted
Dnia 14.02.2015 o 21:47, Sandor napisał:

Witam wszystkich forumowiczow 🙂  

Mam pytanie odnosnie oleju dodawanego do karmy . Gdzies tu na forum czytalam o oleju kukurydzianym i za nic nie moge znalezsc tego tematu teraz 😞

Moj yorkus ma prawie rok (raz przycielam mu wlosy ale malo ) i tak nosi sie caly czas z takimi "pierwszymi" wloskami a nie wygladaja za ciekawie .

Czytalam ze taki olej dodawany do karmy pomoze zmienic wyglad wlosa? ( znaczy beda bardziej lsniace? )

Kosmetykow uzywam z Botaniqa  - tak samo jak spray do rozczesywania miedzy kapielami , kapie malego co tydzien , karme je firmy Taste of the Wild - dbam o niego a jednak  te kudly nie sa mieciusie w dotyku ( jak w pierwszy dzien po kapieli) .

Bede wdzeiczna za za pomoc i rady :)

To przedstawie wam mojego syncia 😄

[attachment=9694:IMG_2149.JPG] 

Profesjonalna odżywka skomponowana z myślą o delikatnym włosie rasy Yorkshire terrier. Zawiera ekstrakt z protein jedwabiu, który regeneruje strukturę włosa, nabłyszcza go, sprawia, że włosy są jedwabiste i sprężyste. Ekstrakty z baobabu i płatków róży zmiękczają i regenerują skórę. Dodatek mocznika nadaje włosom gładkość i miękkość. Specjalnie dobrane substancje kondycjonujące zapobiegają elektryzowaniu się włosów. Dodatek witaminy B3 działa przeciwzapalnie na skórę, sprzyja jej regeneracji. pH neutralne dla zwierząt.
Dostępne https://stacjazwierzak.pl/CERTECH-Odzywka-dla-Yorka-PROFESSIONAL-250-ml-p1862