Gandzia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witam serdecznie, 20 minut temu dzieci z osiedla przyniosły mi małego kotka. Kotka znalazły na klatce jednego z bloków, ja niestety każdej znajdy nie mogę u siebie zostawiać. Kotek do soboty musi trafić do nowego domku, ponieważ w niedziele jedziemy na wakacje!!Dlatego pilnie poszukujemy nowego domku dla tego oto pięknego kocurka!! Jest to kot domowy, lubi spać na kolanach ale nie lubi być noszonym na rękach, na moje oko ma on około 3-4 miesiące!! Quote
Gandzia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 PODNOSZE!! DO SOBOTY JEST MAŁO CZASU!! on naprawdę nie będzie miał u kogo zostać:( Rodzice są pod Kielcami, my jedziemy nad morze już w niedziele :( Quote
Gandzia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 mały Przebywa W Wolbromiu - Woj. Małopolskie!! 45km Od Krakowa I Ok 25 Km Od Olkusza!! W Piątek Kociak Może BYĆ Dostraczony Pod Kielce , Końskie !! Quote
agamika Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pewn8ie głupie pytanie, ale tak na wszelki wypadek je zadam, próbowałaś na miau szukać pomocy?? Quote
agamika Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 podniose, moze jeszcze w tytule napisz , ze dot Małopokski( ,Kraków, Olkusz,Wolbrom)? mam nadzieje ,że ktos sie znajdzie Quote
Gandzia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Był dzisiaj u rodziny ale Oni mają kocura i go zaatakował :( strasznie bojowe kocisko. Maluch wrócił do mnie :( Quote
agamika Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 sobota juz jutro:shake: i co bedzie z kociakiem? Quote
Gandzia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Właśnie wróciliśmy z wakacji ;) Naszczęście kotka udało mi się dać do rodziny na tydzień:multi: Dlatego mogliśmy spokojnie jechać, jednak kotek nadal poszukuje domku, chociaż mam nadzieję , że rodzinka już go nie odda:evil_lol: Najbardziej w piątek zdenewrowały mnie te dzieci co mi go przyniosły, mówie im jak sprawa wygląda po 1 my jedziemy po 2 miały szukać mu domku a nie szukają ... Nagle słysze taki tekst ,, To go musicie gdzieś do lasu wyrzucić":angryy: :mad: Jak dzieci są wspaniale uczone odpowiedzialności!! SZOK!! Najlepiej zabrać, kotek się znudzi to wyrzucić:angryy: Naszczęście kicia jest w dobrych rękach ;) Quote
Gandzia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Kociak Ma Dom!! Zostaje U Rodziny!! Quote
agamika Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gratuluje w tkim razie rodzince :evil_lol:, niech im się dobrze chowa:loveu: Quote
Recommended Posts