karina444 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Tydzień temu znalazłam śliczną suczkę, której pomimo ogłoszeń nikt nie szuka. Niestety nie jestem w stanie mieć dwóch psów,zwłaszcza że moja suczkę nie dogaduje się z nowym pieskiem. Po tygodniu obserwacji mogę śmiało stwierdzić, że Pusia była wychowywania w domu. Ma około 2 lat i jest bardzo dobrze ułożona. Zachowuje czystość, zostaje bez problemu w domu na czas pracy, zjada wszystko, nie niszczy, jest towarzyska, łagodna i uwielbia zabawy. Idealna dla rodziny lub osoby samotnej. Pilnie szukam dla niej nowego domu. Chętnie odpowiem na pytania.Tydzień temu znalazłam śliczną suczkę, której pomimo ogłoszeń nikt nie szuka. Niestety nie jestem w stanie mieć dwóch psów,zwłaszcza że moja suczkę nie dogaduje się z nowym pieskiem. Po tygodniu obserwacji mogę śmiało stwierdzić, że Pusia była wychowywania w domu. Ma około 2 lat i jest bardzo dobrze ułożona. Zachowuje czystość, zostaje bez problemu w domu na czas pracy, zjada wszystko, nie niszczy, jest towarzyska, łagodna i uwielbia zabawy. Idealna dla rodziny lub osoby samotnej. Pilnie szukam dla niej nowego domu. Chętnie odpowiem na pytania- tel. 661956097. Karina Quote
karina444 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Link do zdjęć psiaka http://olx.pl/i2/oferta/oddam-2-letnia-suczke-CID103-ID7Canb.html#:c4d88a2430 Quote
Recommended Posts