Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem ktory mnie martwi. Otóż u mojego szpica niemieckiego 9 - letniego pojawily sie podskorne hmm.... gule ?Jedna mniej wiecej kulistą ma dokładnie między łopatakami jest wielkosci troche mniejszej niz pileczka pingpongowa., druga podluzna i mała na prawym boku na żebrach niedaleko kręgosłupa tak z 4 cm od niego i trzecia duża rozlaną jakby plamę wielkosci malej dloni dziecka na prawej stronie na żebrach tez zaczyna sie 4-5 cm od grzbietu. Lekarz powiedzial ze nie ma pojecia co to jest , mowil cos o parchach u boksera . To swietny lekarz ale martwie sie . Są to moejsca w ktore robi sie zastrzyki , ale ostatni mial z pol roku temu :( Może ktoś z Panstwa spotkał się z czyms takim? Proszę o pomoc .

Posted

pies dostawał ode mnie :( zastrzyki - to byl antybiotyk .Antybiotyk byl wkłuwany własnie w kark.Dostalem okolo 5 strzykawek i wstrzykiwalem mu je codziennie.

Tez od lekarki wet ( wczesniejszej) to byly zastrzyki na powiekszona prostate.

Posted

no to wielce prawdopodobne że to po tych inj.moze spróbuj nagrzewac miejscowo te zmiany jak dasz radę,np.przy pomocy butelki z ciepła woda lub takich woreczków żelowych()mozna z nich robic zimne lub gorące okłady w zalezności do czego wlozysz).tak na przynajmniej 5 min.po takich "seansach"jest szansa że sie zmniejsza.