Undercover Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Szczerze odradzam tą firmę :angryy: Młody nie chciał tknąć, jak zaczął jeść dostał biegunki, wymiotów, przez tydzień musiał dostawać po dwa zastrzyki.. Niepotrzebnie wyrzucone pieniądze w błoto.. :mad: Quote
gryf80 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Piszesz o suchej czy mokrej.mokra puszkowa to niezla karma,jak sa promocje w zklepach to sie obkupuje.moje psy ja uwielbiaja.jesli chodzi o sucha to wiadomo od dawna ze kolorowe granulki to sam syf.a taki jest niestety suchy butchers. Quote
Undercover Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Oczywiście o suchej, mokra jest ok, przepraszam, zapomniałam dodać która ;) Quote
gryf80 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 a no właśnie,kolorowe granulki jak np.w pedigree.... Quote
knypasek Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 To fakt. Butcher's jest sztucznie barwiony, ale zawiera więcej mięsa niż Pedigree, składowo porównałabym do Puriny Dog Chow + te sztuczne barwniki (na jaką cholerę?!). Niestety moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na kupowanie karmy droższej niż 5zł/kg, więc już trzeci worek idzie Butcher's. Pies się trzyma nieźle, chociaż ja z utęsknieniem czekam na powrót do Brita/Ariona/czegokolwiek innego. Quote
Recommended Posts