Izabela124. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='Marta_Ares'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/5-1.jpg[/URL] on na każdym zdjeciu ma taki sympatyczny wyraz pyszczka :loveu: :loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/9.jpg[/URL] jaka piękna blond grzywa! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]Szkoda, że rude pasemka już mu zanikają [quote name='kaskaSz']Bobik trochę odmłodniał chyba, co? A Kissek ma sliczną ciemną skórę i blond grzywę. Zostanie już taki?[/QUOTE]A mi się właśnie wydaje, że postarzał się i przytył trochę. W zimę będzie miał o wiele jaśniejszą skórę, bo teraz się opalił. A grzywa mu jeszcze pewnie pojaśnieje Quote
kaskaSz Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 właśnie się zastanawiałam czy szczeniak go odmłodził, choć na pyszczku coraz bardziej siwy. Co do przytycia to nie wiem ;) Smarujesz małego filtrami? Quote
Izabela124. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='kaskaSz']właśnie się zastanawiałam czy szczeniak go odmłodził, choć na pyszczku coraz bardziej siwy. Co do przytycia to nie wiem ;) Smarujesz małego filtrami?[/QUOTE]Może z zachowania go trochę odmłodził. Za miesiąc mój staruszek skończy 11 lat. Nie, niczym go nie smaruję. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 eee ja też chce mieć szczeniaka :evil_lol: uwielbiam takie maluszki :loveu: a Bobik też mi się wydaje po fotkach że odmłodniał ;) Quote
Izabela124. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']eee ja też chce mieć szczeniaka :evil_lol: uwielbiam takie maluszki :loveu: a Bobik też mi się wydaje po fotkach że odmłodniał ;)[/QUOTE]Chcesz mojego? :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Izabela124.']Chcesz mojego? :evil_lol:[/QUOTE] nie bo może będę miała niedługo swojego ;) ha i lustrznkę niedługo zakupuję też będę na czasie hahaha:diabloti: ale Kis wybitnie mi się podoba, jego kolor jest niesamowity ;) Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']nie bo może będę miała niedługo swojego ;) ha i lustrznkę niedługo zakupuję też będę na czasie hahaha:diabloti: ale Kis wybitnie mi się podoba, jego kolor jest niesamowity ;)[/QUOTE]A już maluch się urodził czy jeszcze czekasz? O to super he he Mi też jego kolor się podoba, w ogóle on jest piękny :loveu: Musimy się w końcu spotkać :lol: Quote
C&B Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Izabela124.']No to i ja muszę się wybrać :lol: [/QUOTE] w ktory dzień? :cool3: Kiss ma boski ten kolorek :loveu: a Bobik jak zawsze wariat :D Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='C&B']w ktory dzień? :cool3: Kiss ma boski ten kolorek :loveu: a Bobik jak zawsze wariat :D[/QUOTE] Nie wiem, zależy czy Iza będzie miała wolne i kiedy, bo musi mnie przykimać :evil_lol: No chyba, że przyjadę na jeden dzień i tego samego dnia wrócę. Wtedy to mi bez różnicy w który dzień Quote
C&B Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 oki, to daj mi znać kiedy będziesz, bo jak nikogo znajomego w niedzielę nie będzie to mi się nie opłaca jechać ;) Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='C&B']oki, to daj mi znać kiedy będziesz, bo jak nikogo znajomego w niedzielę nie będzie to mi się nie opłaca jechać ;)[/QUOTE] Ok, na pewno dam znać co i jak :) Quote
Obama Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ozesz Ty...przegapiłam,że masz drugiego psa czy co"????? <szok> Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Obama']Ozesz Ty...przegapiłam,że masz drugiego psa czy co"????? <szok>[/QUOTE]A no mam takiego małego, łysego potworka :evil_lol: Quote
Obama Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Czadowy łysy dupas :) Wszyscy mają po 2 psy tylko nie ja....why oh why... Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Obama']Czadowy łysy dupas :) Wszyscy mają po 2 psy tylko nie ja....why oh why...[/QUOTE]Jestem w nim zakochana po uszy, lubię awangardowe rasy :loveu: Też musisz sobie sprawić :cool3: Quote
Obama Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 juz mnie ludzie szczuja czosnkiem,krzyzami i pluja przez ramie jak nas widza...jakbym jeszcze miala lyseeee takie....to juz nie wiem co by bylo na ulicach ?:P Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Obama']juz mnie ludzie szczuja czosnkiem,krzyzami i pluja przez ramie jak nas widza...jakbym jeszcze miala lyseeee takie....to juz nie wiem co by bylo na ulicach ?:P[/QUOTE] A wiesz jak na mnie patrzę jak z nim chodzę? Ha ha A jak z dwoma to już w ogóle :evil_lol: Da się przyzwyczaić do tych dziwnych spojrzeń albo pytań :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie wiem, zależy czy Iza będzie miała wolne i kiedy, bo musi mnie przykimać :evil_lol: No chyba, że przyjadę na jeden dzień i tego samego dnia wrócę. Wtedy to mi bez różnicy w który dzień[/QUOTE] jak będę znała grafik dam znać Quote
*anusia&ajlu* Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Izabela124.']A już maluch się urodził czy jeszcze czekasz? O to super he he Mi też jego kolor się podoba, w ogóle on jest piękny :loveu: Musimy się w końcu spotkać :lol:[/QUOTE] jeszcze się zastanawiam nad maluchem ;) dawaj na warszawską wystawę we wrześniu ;) Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Iza.']jak będę znała grafik dam znać[/QUOTE]Ok ;) [quote name='*anusia&ajlu*']jeszcze się zastanawiam nad maluchem ;) dawaj na warszawską wystawę we wrześniu ;)[/QUOTE]Jakbym miała gdzie przykimać to pewnie bym się skusiła. W lipcu na warszawskiej będę Quote
Foxowa Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Fajny chłopak :loveu: Blondyn z niego super, laski będą na niego lecieć :cool3::cool3: A co do Bobika, zgadzam się z dziewczynami - odmłodniał :) Quote
Iza. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Izabela124.'] Jakbym miała gdzie przykimać to pewnie bym się skusiła. W lipcu na warszawskiej będę[/QUOTE] kimasz u mnie durniu, może do tej pory już będę samochodzikiem jeździła :razz: Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Foxowa']Fajny chłopak :loveu: Blondyn z niego super, laski będą na niego lecieć :cool3::cool3: A co do Bobika, zgadzam się z dziewczynami - odmłodniał :)[/QUOTE]No mam nadziej, że będą leciały :evil_lol: Na pewno zaczął więcej się ruszać, bo mały tak go nęka żeby się z nim bawił i czasem mu ulega albo zwiewa od niego :lol: Quote
Izabela124. Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Iza.']kimasz u mnie durniu, może do tej pory już będę samochodzikiem jeździła :razz:[/QUOTE]Obyś jeździła ha ha jak tak to z miłą chęcią kimam :) No chyba, że do tego czasu w Wawie będę mieszkała wtedy Ty u mnie :D Quote
chita Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Jezu...no troche mnie na dogo nie bylo ale zeby to przegapic:shake:.... Iza gratuluje, fantastczny golas!!:loveu: Quote
Recommended Posts