Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/5-1.jpg[/URL]
on na każdym zdjeciu ma taki sympatyczny wyraz pyszczka :loveu: :loveu:

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/9.jpg[/URL]
jaka piękna blond grzywa! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]Szkoda, że rude pasemka już mu zanikają

[quote name='kaskaSz']Bobik trochę odmłodniał chyba, co?
A Kissek ma sliczną ciemną skórę i blond grzywę. Zostanie już taki?[/QUOTE]A mi się właśnie wydaje, że postarzał się i przytył trochę.
W zimę będzie miał o wiele jaśniejszą skórę, bo teraz się opalił. A grzywa mu jeszcze pewnie pojaśnieje

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

właśnie się zastanawiałam czy szczeniak go odmłodził, choć na pyszczku coraz bardziej siwy. Co do przytycia to nie wiem ;)
Smarujesz małego filtrami?

Posted

[quote name='kaskaSz']właśnie się zastanawiałam czy szczeniak go odmłodził, choć na pyszczku coraz bardziej siwy. Co do przytycia to nie wiem ;)
Smarujesz małego filtrami?[/QUOTE]Może z zachowania go trochę odmłodził. Za miesiąc mój staruszek skończy 11 lat. Nie, niczym go nie smaruję.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']eee ja też chce mieć szczeniaka :evil_lol: uwielbiam takie maluszki :loveu:
a Bobik też mi się wydaje po fotkach że odmłodniał ;)[/QUOTE]Chcesz mojego? :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Chcesz mojego? :evil_lol:[/QUOTE]

nie bo może będę miała niedługo swojego ;)
ha i lustrznkę niedługo zakupuję też będę na czasie hahaha:diabloti:
ale Kis wybitnie mi się podoba, jego kolor jest niesamowity ;)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']nie bo może będę miała niedługo swojego ;)
ha i lustrznkę niedługo zakupuję też będę na czasie hahaha:diabloti:
ale Kis wybitnie mi się podoba, jego kolor jest niesamowity ;)[/QUOTE]A już maluch się urodził czy jeszcze czekasz? O to super he he
Mi też jego kolor się podoba, w ogóle on jest piękny :loveu:
Musimy się w końcu spotkać :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']No to i ja muszę się wybrać :lol:

[/QUOTE]
w ktory dzień? :cool3:

Kiss ma boski ten kolorek :loveu: a Bobik jak zawsze wariat :D

Posted

[quote name='C&B']w ktory dzień? :cool3:

Kiss ma boski ten kolorek :loveu: a Bobik jak zawsze wariat :D[/QUOTE]
Nie wiem, zależy czy Iza będzie miała wolne i kiedy, bo musi mnie przykimać :evil_lol: No chyba, że przyjadę na jeden dzień i tego samego dnia wrócę. Wtedy to mi bez różnicy w który dzień

Posted

[quote name='Obama']Czadowy łysy dupas :)
Wszyscy mają po 2 psy tylko nie ja....why oh why...[/QUOTE]Jestem w nim zakochana po uszy, lubię awangardowe rasy :loveu:
Też musisz sobie sprawić :cool3:

Posted

juz mnie ludzie szczuja czosnkiem,krzyzami i pluja przez ramie jak nas widza...jakbym jeszcze miala lyseeee takie....to juz nie wiem co by bylo na ulicach ?:P

Posted

[quote name='Obama']juz mnie ludzie szczuja czosnkiem,krzyzami i pluja przez ramie jak nas widza...jakbym jeszcze miala lyseeee takie....to juz nie wiem co by bylo na ulicach ?:P[/QUOTE]
A wiesz jak na mnie patrzę jak z nim chodzę? Ha ha A jak z dwoma to już w ogóle :evil_lol: Da się przyzwyczaić do tych dziwnych spojrzeń albo pytań :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie wiem, zależy czy Iza będzie miała wolne i kiedy, bo musi mnie przykimać :evil_lol: No chyba, że przyjadę na jeden dzień i tego samego dnia wrócę. Wtedy to mi bez różnicy w który dzień[/QUOTE]

jak będę znała grafik dam znać

Posted

[quote name='Izabela124.']A już maluch się urodził czy jeszcze czekasz? O to super he he
Mi też jego kolor się podoba, w ogóle on jest piękny :loveu:
Musimy się w końcu spotkać :lol:[/QUOTE]

jeszcze się zastanawiam nad maluchem ;)
dawaj na warszawską wystawę we wrześniu ;)

Posted

[quote name='Iza.']jak będę znała grafik dam znać[/QUOTE]Ok ;)

[quote name='*anusia&ajlu*']jeszcze się zastanawiam nad maluchem ;)
dawaj na warszawską wystawę we wrześniu ;)[/QUOTE]Jakbym miała gdzie przykimać to pewnie bym się skusiła. W lipcu na warszawskiej będę

Posted

Fajny chłopak :loveu:
Blondyn z niego super, laski będą na niego lecieć :cool3::cool3:

A co do Bobika, zgadzam się z dziewczynami - odmłodniał :)

Posted

[quote name='Izabela124.']

Jakbym miała gdzie przykimać to pewnie bym się skusiła. W lipcu na warszawskiej będę[/QUOTE]

kimasz u mnie durniu, może do tej pory już będę samochodzikiem jeździła :razz:

Posted

[quote name='Foxowa']Fajny chłopak :loveu:
Blondyn z niego super, laski będą na niego lecieć :cool3::cool3:

A co do Bobika, zgadzam się z dziewczynami - odmłodniał :)[/QUOTE]No mam nadziej, że będą leciały :evil_lol:
Na pewno zaczął więcej się ruszać, bo mały tak go nęka żeby się z nim bawił i czasem mu ulega albo zwiewa od niego :lol:

Posted

[quote name='Iza.']kimasz u mnie durniu, może do tej pory już będę samochodzikiem jeździła :razz:[/QUOTE]Obyś jeździła ha ha jak tak to z miłą chęcią kimam :) No chyba, że do tego czasu w Wawie będę mieszkała wtedy Ty u mnie :D