Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja moge polecic fajny hotel, ale niestety, drogi :razz:

W Debreczynie bardzo przejechalam sie na zarezerwowanym noclegu :shake: Na zdjeciach wygladalo przyzwoicie, cena przystepna (40 euro za pokoj/noc).

Gdy juz wreszcie udalo nam sie znalezc ten 'hotel', okazalo sie, ze 'recepcjonista' (o ile tak mozna nazwac oblesnego faceta w powyciaganej, przepoconej koszulce :roll:) mowi tylko po wegiersku.
Na migi pokazywal cos, ze psy maja zostac w przedsionku (przed pokojem byl maly przedpokoj czy cos na ksztalt przedpokoju :roll:). Otworzyl pokoj i naszym oczom ukazala sie brudna i smierdzaca nora :diabloti: Wialysmy stamtad w te pedy, a ze pora byla pozna, my i psy zmeczone, to dorwalysmy pierwszy przyzwoicie wygladajacy hotel po drodze :roll:
Hotel (w wlasciwie chyba pensjonat), z ktorego wialysmy, nazywa sie Kathy (czy jakos tak). Nie zebym byla jakos wyjatkowo wymagajaca, ale moim podstawowym wymogiem jest czystosc - tamto 'cus' tego nie spelnialo :angryy:

Posted

[quote name='olaglowka']Cockermanka ja z tego biura korzystałam jadąc do Chorwacji do Zadaru :) [/quote]
Mam nadzieję,że podobnie jak ja,byłaś zadowolona :cool1:
Szkoda,że nie jedziecie...juz się cieszyłam na mizianie Twoich srebrnych piękności :cool3:

Posted

[quote name='cockermanka']Zarezerwowałam domek przez biuro,z którego pośrednictwa już korzystałam (nocleg w Czechach) i byłam bardzo zadowolona. Mam nadzieję,że tym razem też będzie ok.[/quote]

Moze sie podzielicie namiarami na to biuro ? :razz:

Posted

[B]Judyta[/B] [SIZE=1][FONT=Garamond](znamy sie z pewnej "historycznej" listy dyskusyjnej)[/FONT] ;) [/SIZE][SIZE=2]- proszę bardzo [URL="http://www.limba.com"][B]namiary[/B] [/URL][/SIZE]
Póki co,(jeśli [B]Jagoodka[/B] nie pojedzie) to mamy wolny dwuosobowy pokój :cool3: .

Posted

[quote name='cockermanka'][B]Judyta[/B] [SIZE=1][FONT=Garamond](znamy sie z pewnej "historycznej" listy dyskusyjnej)[/FONT] ;) [/SIZE][SIZE=2]- proszę bardzo [URL="http://www.limba.com"][B]namiary[/B] [/URL][/SIZE]
Póki co,(jeśli [B]Jagoodka[/B] nie pojedzie) to mamy wolny dwuosobowy pokój :cool3: .[/quote]

Pewnie, ze sie znamy :lol:.
Do Debreczyna chyba sie nie wybieram ( przynajmniej nic o tym nie wiem :evil_lol: ), ale namiary na wszelkie rezerwacje zbieram - bo nigdy nie wiadomo co sie moze przydac ;)