olaglowka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witam ! Jak w temacie, poszukuje noclegów w Debreczynie. Z psami oczywiscie :) Czekam na info. pzdr Ola Quote
maga18 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 tutaj jest troche hoteli [url]http://www.debrecendogshow.hu/cacib/szh_eng.htm[/url] Quote
Wiesia756 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 bede w ten weekend nocowac w debreczynie na kempingu [URL="http://www.dorcas.hu"]www.dorcas.hu[/URL] dam znac jak bylo, ceny przystepne i sa domki kempingowe Quote
Wiesia756 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Polecam Czysto, tanio i schludnie Czasami troche glosni W razie pytan prosze o pw Quote
cockermanka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 My już spanko mamy. Niestety,w naszym przypadku kemping odpadał,bo muszę mieć łazienkę z wanną - skoro mam pokazać psy na CACIBówce ;-) Quote
BabyCakes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja moge polecic fajny hotel, ale niestety, drogi :razz: W Debreczynie bardzo przejechalam sie na zarezerwowanym noclegu :shake: Na zdjeciach wygladalo przyzwoicie, cena przystepna (40 euro za pokoj/noc). Gdy juz wreszcie udalo nam sie znalezc ten 'hotel', okazalo sie, ze 'recepcjonista' (o ile tak mozna nazwac oblesnego faceta w powyciaganej, przepoconej koszulce :roll:) mowi tylko po wegiersku. Na migi pokazywal cos, ze psy maja zostac w przedsionku (przed pokojem byl maly przedpokoj czy cos na ksztalt przedpokoju :roll:). Otworzyl pokoj i naszym oczom ukazala sie brudna i smierdzaca nora :diabloti: Wialysmy stamtad w te pedy, a ze pora byla pozna, my i psy zmeczone, to dorwalysmy pierwszy przyzwoicie wygladajacy hotel po drodze :roll: Hotel (w wlasciwie chyba pensjonat), z ktorego wialysmy, nazywa sie Kathy (czy jakos tak). Nie zebym byla jakos wyjatkowo wymagajaca, ale moim podstawowym wymogiem jest czystosc - tamto 'cus' tego nie spelnialo :angryy: Quote
cockermanka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Zarezerwowałam domek przez biuro,z którego pośrednictwa już korzystałam (nocleg w Czechach) i byłam bardzo zadowolona. Mam nadzieję,że tym razem też będzie ok. Quote
olaglowka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Cockermanka ja z tego biura korzystałam jadąc do Chorwacji do Zadaru :) Niestety z Debreczyna rezygnuje, moze w przyszlym roku :) Quote
cockermanka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='olaglowka']Cockermanka ja z tego biura korzystałam jadąc do Chorwacji do Zadaru :) [/quote] Mam nadzieję,że podobnie jak ja,byłaś zadowolona :cool1: Szkoda,że nie jedziecie...juz się cieszyłam na mizianie Twoich srebrnych piękności :cool3: Quote
olaglowka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 No też żałuje, ale bedziemy w Będzinie Cockermanka masz GG?? Quote
Alter Idem Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='cockermanka']Zarezerwowałam domek przez biuro,z którego pośrednictwa już korzystałam (nocleg w Czechach) i byłam bardzo zadowolona. Mam nadzieję,że tym razem też będzie ok.[/quote] Moze sie podzielicie namiarami na to biuro ? :razz: Quote
cockermanka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [B]Judyta[/B] [SIZE=1][FONT=Garamond](znamy sie z pewnej "historycznej" listy dyskusyjnej)[/FONT] ;) [/SIZE][SIZE=2]- proszę bardzo [URL="http://www.limba.com"][B]namiary[/B] [/URL][/SIZE] Póki co,(jeśli [B]Jagoodka[/B] nie pojedzie) to mamy wolny dwuosobowy pokój :cool3: . Quote
Alter Idem Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='cockermanka'][B]Judyta[/B] [SIZE=1][FONT=Garamond](znamy sie z pewnej "historycznej" listy dyskusyjnej)[/FONT] ;) [/SIZE][SIZE=2]- proszę bardzo [URL="http://www.limba.com"][B]namiary[/B] [/URL][/SIZE] Póki co,(jeśli [B]Jagoodka[/B] nie pojedzie) to mamy wolny dwuosobowy pokój :cool3: .[/quote] Pewnie, ze sie znamy :lol:. Do Debreczyna chyba sie nie wybieram ( przynajmniej nic o tym nie wiem :evil_lol: ), ale namiary na wszelkie rezerwacje zbieram - bo nigdy nie wiadomo co sie moze przydac ;) Quote
Recommended Posts