Pocahontas Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Amor urodził się 10 czerwca 2013 roku w pseudo hodowli w okolicach Serocka woj.mazowieckiego.Kupiony pod wpływem impulsu,bez przemyślenia,bez zapoznania się z charakterystyką rasy i jej potrzebami. Pies otrzymał rodowód ale jakiegoś dziwnego związku psa i kota. Wszystko było dobrze dopóki pies nie dorósł.Skończył rok i stwierdził że czas zabrać sprawy w swoje łapy.Zaczął uciekać ale według właścicielki wracał-wiadomo micha darmowa zawsze przyciąga. Pies pierwszy raz trafił na moją działkę 4 lipca.Rozwiesiłam ogłoszenia w okolicy oraz postawiłam internet na nogi.Ładny zadbany pies nie może biegać ot tak sobie.Brałam pod uwagę syndrom wakacji ale na szczęście wieczorem zgłosiła się po niego opiekunka. W sobotę rano Amor ponownie znalazł się na mojej działce.Powtarzało się to codziennie a nawet kilka razy dziennie. Po długich rozmowach właścicielka psa zgodziła się zrzec go na mnie.Nie miała już sił a i ukłon w jej stronę że przyznała się do błędu.Na szczęście pies trafił do mnie a nie do kogoś na łańcuch albo zginąłby pod kołami auta-nie daleko mamy trasę szybkiego ruchu gdzie nie raz widziałam psie i kocie nieszczęścia na poboczach. Amor to wspaniały uciekinier.Wspina się po siatce jak kot.Aktualnie przebywa u mnie na działce ale w zasadzie chodzi się za nim krok w krok.Z moim Ziomkiem bez problemu się dogadują.Amor cały czas zaczepia do zabawy dlatego gonitwom nie ma końca.Bardzo ładnie chodzi na smyczy,nie ciągnie ani się nie wyrywa.Zero agresji-bardzo pozytywnie nastawiony do wszystkich psów.Od małego wychowany z malutkim dzieckiem więc bardzo odpowiedni do domu z dziećmi.Jest zdrowy,posiada książeczkę zdrowia.Uwielbia wodę niezależnie czy to rzeka,jezioro,oczko wodne czy nawet miska z wodą.Je wszystko i nie wybrzydza.Zachowuje czystość w domu,ładnie przesypia całą noc na posłaniu przy łóżku. Przed adopcją zostanie wykastrowany! pies przebywa w okolicach Wyszkowa ale istnieje oczywiście możliwość transportu. kontakt w sprawie adopcji: 600-755-573[email protected] wydarzenie na fejsiehttps://www.facebook.com/events/661063523976102/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1 Quote
Pocahontas Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Amor nadal szuka swojego odpowiedzialnego właściciela. Ładnie zostaje już w kojcu,nie ucieka dzięki ogrodzeniu ze sztachet.Dogaduje się ze wszystkimi psiakami bez względu na płeć i wielkość :) Quote
Pocahontas Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Podnosimy do góry bo młodzieniaszek szuka domu Quote
Pocahontas Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 rezerwacja.podróż do nowego domu zaplanowana na 13 września. Quote
Pocahontas Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Amor w nowym domu-archiwum Quote
Recommended Posts