Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amor urodził się 10 czerwca 2013 roku w pseudo hodowli w okolicach Serocka woj.mazowieckiego.Kupiony pod wpływem impulsu,bez przemyślenia,bez zapoznania się z charakterystyką rasy i jej potrzebami. Pies otrzymał rodowód ale jakiegoś dziwnego związku psa i kota.
Wszystko było dobrze dopóki pies nie dorósł.Skończył rok i stwierdził że czas zabrać sprawy w swoje łapy.Zaczął uciekać ale według właścicielki wracał-wiadomo micha darmowa zawsze przyciąga.

Pies pierwszy raz trafił na moją działkę 4 lipca.Rozwiesiłam ogłoszenia w okolicy oraz postawiłam internet na nogi.Ładny zadbany pies nie może biegać ot tak sobie.Brałam pod uwagę syndrom wakacji ale na szczęście wieczorem zgłosiła się po niego opiekunka.
W sobotę rano Amor ponownie znalazł się na mojej działce.Powtarzało się to codziennie a nawet kilka razy dziennie.
Po długich rozmowach właścicielka psa zgodziła się zrzec go na mnie.Nie miała już sił a i ukłon w jej stronę że przyznała się do błędu.Na szczęście pies trafił do mnie a nie do kogoś na łańcuch albo zginąłby pod kołami auta-nie daleko mamy trasę szybkiego ruchu gdzie nie raz widziałam psie i kocie nieszczęścia na poboczach.

Amor to wspaniały uciekinier.Wspina się po siatce jak kot.Aktualnie przebywa u mnie na działce ale w zasadzie chodzi się za nim krok w krok.Z moim Ziomkiem bez problemu się dogadują.Amor cały czas zaczepia do zabawy dlatego gonitwom nie ma końca.Bardzo ładnie chodzi na smyczy,nie ciągnie ani się nie wyrywa.Zero agresji-bardzo pozytywnie nastawiony do wszystkich psów.Od małego wychowany z malutkim dzieckiem więc bardzo odpowiedni do domu z dziećmi.Jest zdrowy,posiada książeczkę zdrowia.Uwielbia wodę niezależnie czy to rzeka,jezioro,oczko wodne czy nawet miska z wodą.Je wszystko i nie wybrzydza.Zachowuje czystość w domu,ładnie przesypia całą noc na posłaniu przy łóżku.

Przed adopcją zostanie wykastrowany!

pies przebywa w okolicach Wyszkowa ale istnieje oczywiście możliwość transportu.

kontakt w sprawie adopcji:
600-755-573
[email protected]

wydarzenie na fejsie
https://www.facebook.com/events/661063523976102/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

5eeab62ddb7e6ddfmed.jpg
adba55ab1288b82bmed.jpg
c2682fa759ec22bamed.jpg
4635456126aae95fmed.jpg

• 4 weeks later...
Posted

Amor nadal szuka swojego odpowiedzialnego właściciela.

Ładnie zostaje już w kojcu,nie ucieka dzięki ogrodzeniu ze sztachet.Dogaduje się ze wszystkimi psiakami bez względu na płeć i wielkość :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...