Jagoda1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 patch75 napisał(a):jak sie do niej podchodzi do klatki, to sie lasi, a jak widzi, ze inne psy z jej klatki szczekaja, to on a mysli: a co tam! tez poszczekam i postrasze:evil_lol: Spryciula...:razz: Quote
DarkAngels Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ja tez dziekuje za allegro :) hopamy psiaczku po domek :) Quote
Jagoda1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Śliczna Saszko-Andziula czeka i czeka... Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 plakacik z sasza gotowy, jeszcze tylko wkleje inne piesy Quote
Jagoda1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Może urzeknie kogoś swoim umaszczeniem, a potem charakterem... Quote
patch75 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 moze zamiast lusi (jej moze byc zimno, sasza by pojechala na kweste) jelsi jest jeszcze miejsce Quote
Ania_i_Kropka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Saszunia nie nadaje się na kweste. Jest za bardzo zaborcza w stosunku do innych psów. Quote
patch75 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jesli jej nie bedzie, to trudno;) niech inny pies dostanie szanse;ale sasza zaborcza?chyba ze sie zmienila od ostatniej imprezy?? na imprezie byla w porzadku, na spacerach jest ok w stosunku do innych psow, to kama z jej klatki jest troche zaborcza; a z kolei na imprezie to darma ja troszke prowokaowala; chyba, ze wydarzylo sie cos ostatnio Quote
Ania_i_Kropka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Na ostatnim spacerze Sasza tylko czekała żeby dziabnąć biednego Yogiego w tyłek. Biedne dziewczyny nie wiedziały co mają robić. Darmusia jest równie wredniutka. Nie ma sie co dziwić dziewczyny chciałyby mieć ciocie tylko dla siebie. Quote
patch75 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 no sasza-w tylek sie nie gryzie:mad: jesli to pojedynczy przypadek, to mysle za wczesnie na to, zeby uznac ja za zaborcza; widzialam ja w wielu sytuacjach, w ktorych kama (ta wilkwoata zklatki, w schronie moze nazywac sie inaczej) ja prowokowala i kasala, a ona nic; na spacezre, w klatce i nic;na imprezie tez nie dala sie sprowokowac darmie za bardzo; pewnie nie jest swieta, ale szkoda jej odbierac szanse na takie imprezy:cool3: tym bardziej, ze nei wiemy skad to wyniklo-shannon tez kiedys byl uznanay za zaborczego, a ani zazdrosny ani zaborzcy nei jest, ale to dopiero mozna bylo uzanc po wielu spacerach i obserwacjach; no w mkazdym badz razie-sasza w gore;) Quote
Jagoda1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja również miałam na spacerze Saszę, i niestety, jest zazdrosna, kłapie zębami. Powtórzyło to sie, gdy spacerowałam z innymi psiakami, musieliśmy ustąpic miejsca Saszce na drodze.:razz: Quote
patch75 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jagoda* napisał(a):Ja również miałam na spacerze Saszę, i niestety, jest zazdrosna, kłapie zębami. Powtórzyło to sie, gdy spacerowałam z innymi psiakami, musieliśmy ustąpic miejsca Saszce na drodze.:razz: no to wobec tego albo to byla chwila slabosci, ktora zdarza sie kazemu psu albo pies nagle sie zmienil Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sasza traktuje wolontariuszki, jak "swoje", jest zazdrosna. Ona kocha całym sercem, nie lubi rywali.:razz: Quote
majap Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Sasza na 30-tej stronie? Tak być nie może :) Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ona powinna mieć już dawno swoje miejsce w domu... Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Masz kolejne allegro, może tym razem się uda? Quote
Ania_i_Kropka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 W imieniu Swoim i wszystkich pracowników Olsztyńskiego Schroniska dla Zwierząt pragnę życzyć Wam: [FONT=Verdana]Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.[/FONT] Quote
Recommended Posts