irenaka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Morus został znaleziony przez dobrych ludzi przy wjeździe na działki w Krakowie. Ludzie go dokarmiali, ale on nie chciał zaufać nikomu. Nie chciał się ruszyć miejsca tylko czekał. Czekał długo aż w końcu stracił nadzieję. Już wiedział, że jego pan go tutaj przywiózł, ale nigdy go już nie zabierze. Teraz jest pod opieką jednego z działkowiczów, ale nie może tam wiecznie koczować. Potrzebuje kochającego, odpowiedzialnego domu. Może ktoś z Was będzie dla niego tym niebem o którym marzy każdy pies. Morus jest w wieku 2-3 lat i odzyskuje wiarę w człowieka. Boi się samochodu (chyba nie jest to dziwne ), jest łagodny i przyjacielski. Jeżeli ktoś może mu ten dom zapewnić proszę o kontakt: 012 641-97-02 500-18-19-20 Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Irenka,jaki on jesat sliczny musimy mu koniecznie pomóc .podobny njest do naszego Blondyna ,pamietasz go Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Irenko, a moze allegro? Zrobic? wieczorem dalabym rade, tylko daj znac czy potrzeba. Quote
Romi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Piesek znajduje się na działkach pracowniczych koło Yacht Clubu na Lesiku. W razie pytań też służę pomocą pod tel. 0-609 66 38 71 Quote
irenaka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Agusiu! Nie mam tekstu opracowanego na allegro. Jak tylko coś napiszę to bardzo Cię proszę o allegro. Mam nadzieję, że piesek szybko znajdzie dom, bo nie mamy zbyt dużo czasu. Ciociu Beatko! Bardzo Cię proszę o ogłoszenia w gazetkach. Musimy szybko coś zorganizować. Quote
irenaka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dlaczego jeszcze nikt nie wypatrzył tego pięknego pieska. Dzisiaj tak pada a on biedny pod gołym niebem. Aga czy dostałaś mojego mail'a w sprawie Moruska? Quote
Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=210099801 Irenko, jesli potrzebne allegro, to pisz maila lub pw. Bo ja nie zawsze zagladam na watki :shake: Quote
irenaka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Agusiu! Pisałam na Twojego mail'a, ale niestety wiadomość wróciła dlatego pisałam na wątkach. Przepraszam i dziękuję za allegro dla Moruska. Jest naprawdę grzeczny i piękny, liczę, że szybko znajdzie dom. Quote
irenaka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Oj niedobrze! Morusek ciągle czeka. Dlaczego jeszcze nikt go nie wypatrzył? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tyle slicznych zwierzatek czeka ,a domków coraz mniej.Wakcje sa dla ludzi ale nie dla psiaków ,które zostaja zostawione na pastwe losu. Mam nadzieje ,że ten kto pozucił Moruska nie będzie miał udanych wakacji. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :cool1: Morusku o tobie cioteczki zapomniały Quote
irenaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Bardzo, bardzo dobre wiadomości. Morusek ma już dom. Pani Grażyna znalazła mu kochający domek u swojej znajomej. Przenosimy wątek do szczęśliwch adopcji. Quote
Ulka18 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale dobra wiadomosc w ten pochmurny ranek :multi: :multi: :multi: Zeby jeszcze Marcepanek znalazl dom i Foksia i Mawi i wszystkie inne pieski :kciuki: Quote
Recommended Posts