Psia_Chatka Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Witam, adoptowałam w sierpniu około 7-miesięczną sukę, której stan pozostawiał wiele do życzenia. Aktualnie dzięki socjalizacji, dobrej karmie i wielkiej ilości ruchu zrobił się z niej wspaniały, szybki pies. Jest to swojego rodzaju przekleństwo bo suka może ścigać się ze swoją prędkością jedynie z końmi:) Żaden pies z okolicy nie ma dość kondycji i nie może rozwinąć odpowiedniej prędkości aby jej towarzyszyć w zabawie. Stąd mój pomysł aby spróbowała swoich sił w starciu z innymi chartami. Jest wysterylizowana, nie zamierzam jej dopuszczać. I tu pojawia się problem. Wagowo i wzrostem można ją przypisać do whippeta. Jednak nie mam żadnych dokumentów potwierdzających jej rzekomą rasowość. Ot ładny kundelek. Czy jest możliwość żeby startowała poza konkursem (może pokazy czy cuś?) i jakich dokumentów będzie potrzebowała? A na dole jej fotka potwierdzająca whippeci wygląd:)[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/998493_715223931861446_177068968_n.jpg[/IMG] Quote
maxishine. Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Wal z tym pytaniem do dogomaniaczki [B][I]Gezowa[/I][/B] ona ma whippeta, samca, może będzie się orientować w tym temacie. ;) Quote
Recommended Posts