Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziakato']A co byś chciała wiedzieć? Same luksusy:-)[/QUOTE]

no to nie zaśmiecaj już tego wątku. Albo mówisz, albo nie.
Zamiast paplać co bym chciala wiedziec, zachowuj sie i napisz jaki jest ten ds, gdzie, jakie warunki oferuje, itd.

Posted

[quote name='ania75']Napisz proszę coś konkretnego ..... super wieści[/QUOTE]

no mam nadzieję ze ten DS ma same luksusy, tak jak mówi madziakato, wiec niecierpliwie czekam na konkrety . .
moze filetowi sie uda . . . ;) dziwne tylko ze wczesniej ani slowa o tym nie wspominala, dopiero 5 min po naszej ostatniej wymianie smsów . .

Posted

[quote name='Doda_']napiszesz w końcu ? bo z tego co widzę, chcesz tylko zepsuc spokój na tym watku. ja fileta wyciagam wiec ja jestem za niego odpowiedzialna.[/QUOTE]Absolutnie się z tym nie zgadzam. Jestem bardzo sprawiedliwa i miła:-) A wyciągasz go za ogon czy uszy?;-)

Posted

Za ogon czy za uszy . . heh . . .kto normalny by coś takiego napisał ? :roll:

Dobra, koniec tego. Jak przestaniesz sie dziecinnie zachowywac, to napiszesz co z tym DS .

Posted

[quote name='madziakato']A czy deklarowicze Fileta wiedzą, ze proponowałaś mi za opiekę nad nim pieniążki? Swoje czy deklarowiczów?:-) Dawaj śmiało, ze mną jak z dzieckiem:-)[/QUOTE]

Byłam u Ciebie, widziałam jak psy mają dobrą opiekę, Ciebie zaufałam, tak, zapytałam czy nie miałby możliwosc u Ciebie byc na platnym dt, bo kto zapytalby o bezplatnym dt ? za coś trzeba karmić. Zanim decyzję podjelabym oczywiscie ze zapytalabym cioteczki co o tym myślą. Tak samo jak z stzw, pisalam ze filet moze pojechalby do niej. Wiec...?? ten ds to u Ciebie czy u stzw ??

Posted

[quote name='Doda_']Byłam u Ciebie, widziałam jak psy mają dobrą opiekę, Ciebie zaufałam, tak, zapytałam czy nie miałby możliwosc u Ciebie byc na platnym dt, bo kto zapytalby o bezplatnym dt ? za coś trzeba karmić. Zanim decyzję podjelabym oczywiscie ze zapytalabym cioteczki co o tym myślą. Tak samo jak z stzw, pisalam ze filet moze pojechalby do niej. Wiec...?? ten ds to u Ciebie czy u stzw ??[/QUOTE] I po jakim czasie - gdybym się zgodziła- pojawiłyby się problemy, hmmmm? Ile byś wytrzymała ?

Posted

[quote name='ania75']Madziakato czy mogłabyś napisać nam jakieś konkrety czy będziesz tu rozgrywać jakąś prywatną wojenkę ......[/QUOTE] Cały czas piszę o Filecie- a to jego wątek, czyż nie?;-)

Posted

[quote name='ania75']Madziakato czy mogłabyś napisać nam jakieś konkrety czy będziesz tu rozgrywać jakąś prywatną wojenkę ......[/QUOTE]

mysle, ze nie ma zadnego innego DS oprocz u madziakato albo stzw . . . nie wiem czemu myslala ze ukrywalabym ten platny dt u niej heh . . . są hoteliki i platne/bezplatne dt to chyba normalne ze zapytalam czy filet nie moglby byc u niej . . . Bylam u niej i myslalam ze to rozsadna osoba. . .teraz mnie boli, ze sie pomylilam. no cóz, pozory mylą :)
madziu jesli myslalas ze ja fileta do ciebie wyslalabym za pieniazki cioteczek bez powiadamiania ich i pytania co sadza, mysla, co decyduja, to jestes w duzym bledzie . . od pierwszej strony tego watku wszystko z cioteczkami uzgadniam . . :)

kochani, mysle ze nie ma co odpowiadac na te trolle. Jesli madzia bedzie chciala napisac o ds, to napisze.
Poki co, plany sie nie zmieniaja. W niedziele Filet opuszcza schron.

Posted

[quote name='ania75']Madziakato czy mogłabyś napisać nam jakieś konkrety czy będziesz tu rozgrywać jakąś prywatną wojenkę ......[/QUOTE]
Ja też proszę o konkrety!!! DS to poważna sprawa jak dla mnie!

Nie pojmuję...jeśli chodzi o ten wpis madziakato, że Doda_ zaproponowała pieniądze za dobry DT to nie zarzut a świadczy tylko o jej determinacji - i o tym jak bardzo chciała jak najszybciej wyciągnąc tego gryzionego bidaka 'za uszy' ze 'wspaniałego miejsca' gdzie teraz jest. Brawo Doda_ i mój szacunek! Cieszę się, że wspomagam tego psa finansowo, i Filet że ma opiekunkę z takim serduchem wielkim jak Doda_.

Posted

[quote name='Doda_']mysle, ze nie ma zadnego innego DS oprocz u madziakato albo stzw . . . nie wiem czemu myslala ze ukrywalabym ten platny dt u niej heh . . . są hoteliki i platne/bezplatne dt to chyba normalne ze zapytalam czy filet nie moglby byc u niej . . . Bylam u niej i myslalam ze to rozsadna osoba. . .teraz mnie boli, ze sie pomylilam. no cóz, pozory mylą :)
madziu jesli myslalas ze ja fileta do ciebie wyslalabym za pieniazki cioteczek bez powiadamiania ich, to jestes w duzym bledzie . . od pierwszej strony tego watku wszystko z cioteczkami uzgadniam . . :)
Jesli madzia bedzie chciala napisac o ds, to napisze.
Poki co, plany sie nie zmieniaja. W niedziele Filet opuszcza schron.[/QUOTE]A ja myślę, że jednak jutro!!! :-)

Posted

madziakoato -zaniechaj zaczepek na watku , jeśli ma być jakiś ds. - to musimy wszystko wiedzieć...to nie pluszaczek , ze napiszesz ze jest ds. i wszyscy będą fikac w gore , ze kłopot z glowy ... o nie.... tyle nienawiści i zlosliwosci na dogo , na welu watkach :shake:.:shake:.skad się w nas tyle wzajemniej niechęci bierze? ... Filecik jedzie do Dexterki :iloveyou: Doduniu sciskamy za wszystko.

Posted

[quote name='bea100']Ja też proszę o konkrety!!! DS to poważna sprawa jak dla mnie!

Nie pojmuję...jeśli chodzi o ten wpis madziakato, że Doda_ zaproponowała pieniądze za dobry DT to nie zarzut a świadczy tylko o jej determinacji - i o tym jak bardzo chciała jak najszybciej wyciągnąc tego gryzionego bidaka 'za uszy' ze 'wspaniałego miejsca' gdzie teraz jest. Brawo Doda_ i mój szacunek! Cieszę się, że wspomagam tego psa finansowo, i Filet że ma opiekunkę z takim serduchem wielkim jak Doda_.[/QUOTE] Jak to powiedziała słynna piosenkarka- pożyjemy! zobaczymy!!!!

Posted

[quote name='ewa gonzales']madziakoato -zaniechaj zaczepek na watku , jeśli ma być jakiś ds. - to musimy wszystko wiedzieć...to nie pluszaczek , ze napiszesz ze jest ds. i wszyscy będą fikac w gore , ze kłopot z glowy ... o nie.... tyle nienawiści i zlosliwosci na dogo , na welu watkach :shake:.:shake:.skad się w nas tyle wzajemniej niechęci bierze? ... Filecik jedzie do Dexterki :iloveyou: Doduniu sciskamy za wszystko.[/QUOTE] Ale jakich zaczepek?

Posted

[quote name='madziakato']Jak to powiedziała słynna piosenkarka- pożyjemy! zobaczymy!!!![/QUOTE]

nie bylo tak :) a wlasnie cos w stylu 'kochana, pozyjemy zobaczymy...'

dziewczyny, naprawde nie ma sensu odpowiadac na jej posty. Skonczmy to.
Filet musi miec spokojny watek.

Posted

[quote name='bea100']Ja też proszę o konkrety!!! DS to poważna sprawa jak dla mnie!

Nie pojmuję...jeśli chodzi o ten wpis madziakato, że Doda_ zaproponowała pieniądze za dobry DT to nie zarzut a świadczy tylko o jej determinacji - i o tym jak bardzo chciała jak najszybciej wyciągnąc tego gryzionego bidaka 'za uszy' ze 'wspaniałego miejsca' gdzie teraz jest. Brawo Doda_ i mój szacunek! Cieszę się, że wspomagam tego psa finansowo, i Filet że ma opiekunkę z takim serduchem wielkim jak Doda_.[/QUOTE]Jesteś pewna?

Posted

[quote name='Doda_']nie bylo tak :) a wlasnie cos w stylu 'kochana, pozyjemy zobaczymy...'

Filet musi miec spokojny watek.[/QUOTE]

Skontaktuj się ze schronem i z Pianką, czy wiedzą, ze Filet jutro opuszcza schron jak pisze madzia i gdzie jedzie.

Posted

[quote name='Doda_']nie bylo tak :) a wlasnie cos w stylu 'kochana, pozyjemy zobaczymy...'

Filet musi miec spokojny watek.[/QUOTE]A dlaczego On musi , a inne psy nie muszą???