Guest Parysek Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 (edited) Witam. Szukam dobrej książki w której zawarte będzie szkolenie metodami pozytywnymi, tzw. wzmocnienia. Psia psychologia, mowa ciała psa. Ogólnie książka najlepsza godna polecenia, która zawiera wszystko od A-Z. Prosiłbym o pomoc. Edited January 19, 2014 by Parysek Quote
evel Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Zajrzyj do tematu "indeks ksiąg nakazanych" ;) Quote
sportdog Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 polecam ci książki autorów : Jacek Gałuszka , Barbara Waldoch i Pamela Dennison Quote
Guest Parysek Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='sportdog']polecam ci książki autorów : Jacek Gałuszka , Barbara Waldoch i Pamela Dennison[/QUOTE] Jacka Gałuszki czytałem książkę "Aria, do mnie." Bardzo fajnie napisana i mądrze przede wszystkim, bez zbędnej teorii i filozofowania. Właśnie widziałem książkę Pameli Dennison ale muszę ją sobie kupić bo w pdf'ie jej nie mogę znaleźć. A o Barbarze Waldoch jeszcze nie słyszałem ale za pewne zaraz poszukam :) Quote
barbarasz49 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Bardzo dobrą książką są "Tajemnice psiego umysłu" Stanleya Corena. To naprawdę mądrze napisana ksiązka z której można dużo się dowiedzieć i nauczyć. Jest trochę trudno dostępna, ale jak się poszuka w internecie to może będzie można ją zdobyć. Quote
Paulina94 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Już gdzieś kiedyś polecałam "Posłuszeństwo na co dzień" Inki Sjosten ;) Quote
Recommended Posts