Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz co tyle rzeczy sobie nakupowac..:evil_lol:
lepiej nam bys cos kupiła a nie sobie:evil_lol:
hehe:)
ale nie no na serio teraz mówie to fajnie ze sobie kupiłas cos:D:D
a moli co kupujesz??:D

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']haha bogata to sie przewraca w glowie na zakupach :P

jak to co zrobie Tince? kogel Mogel :diabloti:

ja CI polecalam? :> nie pamietam, ale mozliwe bo jest swietna :loveu: moge Ci polecic jeszcze kilka :diabloti:[/quote]

To nie od bogactwa mi się przewraca, to po prostu zakupoholizm :evil_lol: jak wchodzę do sklepu to nie mogę się oprzeć żeby nic nie kupić. Wpadam w trans i jak czegoś nie kupie to wpadam w depresje :eviltong:

Uuu Martyna musi się strzec :diabloti:;)

Ty mi kozo poleciłaś książkę i już nie pamiętasz :P Jak na razie mi ta starczy bo mam jeszcze zaległe książki Danielle Stelle do czytania ;) ale jak mi braknie książek to się zwrócę do ciebie

[quote name='xxSweetGirl93xx']wiesz co tyle rzeczy sobie nakupowac..:evil_lol:
lepiej nam bys cos kupiła a nie sobie:evil_lol:
hehe:)
ale nie no na serio teraz mówie to fajnie ze sobie kupiłas cos:D:D
a moli co kupujesz??:D[/quote]

Pewnie :) a co byś chciała? Podawaj adres i zamówienie i już biegnę do sklepu :diabloti::evil_lol:

Na Molcie poszło mi 500zł w tym tygodniu, starczy już jej :diabloti: kupiłam jej 6kg RC, leżankę, zabawki, flexi, smakołyki, maszynkę do golenia, coś tam jeszcze ale już nie pamiętam :roll: nie dośc że zakupoholizm to jeszcze sklerozę mam :eviltong:

[quote name='infers1995']A do nikona jakiegoś drugiego szkła nie chcesz kupić?:cool3:[/quote]

zamówiłam już obiektyw :diabloti:
Dzwonili do mnie że zamówienie moje jest już gotowe i tylko czeka na to żeby je odebrać ;)

[quote name='BBeta']Gdybym wiedziała, że jesteś taka bogata to zaproponowałabym Ci jakiś lepszy obiektyw :cool3:[/quote]

Eee ja nie bogata, ja uzależniona jestem :evil_lol:
Obiektyw to zawsze można później dokupić następny :diabloti: na naukę wystarczy jeden ;)

Dostałam wiadomości że powysyłali cześć mojego zamówienia z allegro :multi: dojdzie pewnie w ciągu kilku dni, pierdoły dla suczydła i moje 5 bluzek i sweter :diabloti:
Koniec! Teraz już nie nie wychodzę z domu, bo gdzie nie wyjdę to tam coś kupie, teraz tylko z Molcią i do domku :evil_lol:

Posted

mam sklerozę, przyznaje się bez bicia :evil_lol:

Hmm zakupy są fajne, gdy się ma gotówkę w ręce i widzisz ile wydajesz, ja wszędzie płace kartą i kasa ucieka a ja nawet nie wiem ile i kiedy :roll: ostatnio przesadzam z wydawaniem, muszę się ograniczyć ;)

Posted

[quote name='BBeta']Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 ;)[/quote]

dokładnie ;)

Jadę dziś go odebrać :multi:

------------------------------------------------

Przyszła dziś maszynka do golenia, ale jeszcze jej nie widziałam bo na adres TZ była wysłana :razz: i doszło jedzonko.

6kg dietetycznego RC, odchudzam intensywnie sukę :diabloti:
Ona nie jest chyba zbytnio zadowolona :evil_lol:

[B]Moli i jej jedzonko, pokój jest remontowany więc jest bałagan z tyłu :) P.S jak wam się podoba kolor ściany? ten zielony?właściwie to zroszona trawa :evil_lol:

[IMG]http://images25.fotosik.pl/267/f15c57d7d26e1dbf.jpg[/IMG]

[/B]

Posted

Śliczny kolor ściany, ja malowałam 2 tyg. temu swój pokój i ten chciałam taki kolor, ale wyszedł znacznie jaśniejszy jak już wysechł:mad:

A psinka z lękiem spogląda na to co ją czeka ...:evil_lol:

Posted

to nie mój pokój tylko rodziców :) ale kolor mi się podoba ;)
Hmm pewnie robiłaś farbą z pigmentem, my kupowaliśmy gotowe z dekorala i wyszło dokładnie tak jak jest na opakowaniu :loveu: ja u siebie też chce przemalować, mam teraz kolor pomiędzy piaskowym a żółtym, ale chce czerwony albo fioletowy :)

Moli nawet nie chciała powąchać żarełka :evil_lol: trudno, będzie musiała jeść :diabloti:

TZ przywiózł mi maszynkę bo go nudziłam :diabloti: biedny musiał zostawić wszystko żeby mi przywieźć paczkę i pojechał z powrotem do pracy :eviltong::evil_lol: troszkę ruchu mu nie zaszkodzi :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']to nie mój pokój tylko rodziców :) ale kolor mi się podoba ;)
Hmm pewnie robiłaś farbą z pigmentem, my kupowaliśmy gotowe z dekorala i wyszło dokładnie tak jak jest na opakowaniu :loveu: ja u siebie też chce przemalować, mam teraz kolor pomiędzy piaskowym a żółtym, ale chce czerwony albo fioletowy :)

Moli nawet nie chciała powąchać żarełka :evil_lol: trudno, będzie musiała jeść :diabloti:

TZ przywiózł mi maszynkę bo go nudziłam :diabloti: biedny musiał zostawić wszystko żeby mi przywieźć paczkę i pojechał z powrotem do pracy :eviltong::evil_lol: troszkę ruchu mu nie zaszkodzi :diabloti:[/QUOTE]

Tak, tak z pigmentem;/ mama sie uparła ...

Posted

[quote name='smallpati']to nie mój pokój tylko rodziców :) ale kolor mi się podoba ;)

TZ przywiózł mi maszynkę bo go nudziłam :diabloti: biedny musiał zostawić wszystko żeby mi przywieźć paczkę i pojechał z powrotem do pracy :eviltong::evil_lol: troszkę ruchu mu nie zaszkodzi :diabloti:[/quote]

A może skusisz się pomalować swój pokój na różowo?:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='piciminikas']Tak, tak z pigmentem;/ mama sie uparła ...[/quote]

te gotowe farby są lepsze, bo kolory wychodzą ładniejsze ;)

[quote name='infers1995']A może skusisz się pomalować swój pokój na różowo?:cool3::evil_lol:[/quote]

niet :) chce czerwień albo fiolet, chociaż róż też nie głupi :diabloti:

Właśnie przetestowałam nową maszynkę na Moli :evil_lol: super jest, aż piesa była nią zachwycona :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']
niet :) chce czerwień albo fiolet, chociaż róż też nie głupi :diabloti:

Właśnie przetestowałam nową maszynkę na Moli :evil_lol: super jest, aż piesa była nią zachwycona :loveu:[/quote]

Buuu!
Ja miałem kiedyś różowe ściany w pokoju:cool3:.

Posted

Mam już Nikusia :loveu::loveu::loveu: jest rewelacyjny, super w ręce leży :) troszkę ciężki ale fajnie się nim robi zdjęcia :p

[CENTER][B][IMG]http://images42.fotosik.pl/3/f777cf3eeea21932med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/3/5ffe1ea4a2a4ba85med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images30.fotosik.pl/268/9dbb63cb57b6c807med.jpg[/IMG]
[/B] [/CENTER]

Posted

I te zdjęcia jakimś kitem robiłaś, tak?
Zawsze jak ktoś pisał coś o kitowych obiektywach, to w mojej wyobraźni ukazywały się jakieś zwyczajne zdjęcia, ale po obejrzeniu fotografii z kitowych obiektywów zmieniłam zdanie.

Posted

[quote name='Malina.']Aha :oops:
Jak widać, niezbyt łapię się w tym wszystkim, ale mam nadzieję, że do czasu :evil_lol:.[/quote]

ja też jestem początkująca i zielona w tym wszystkim :evil_lol: