Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']a co to? nikt nas nie odwiedza :-([/quote] ja odwiedzam ; ) tylko nie piszę. Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Tinka:)']ja odwiedzam ; ) tylko nie piszę.[/quote] o ty kozo wredna :evil_lol: sobie za tydzień pojadę to będziesz miała spokój :-( czekam aż mi się yy "skombinuje" lejdis :evil_lol: jeszcze jakieś 1000 kb :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']o ty kozo wredna :evil_lol: sobie za tydzień pojadę to będziesz miała spokój :-( czekam aż mi się yy "skombinuje" lejdis :evil_lol: jeszcze jakieś 1000 kb :loveu:[/quote] ja już chcę mieć :cool1: :diabloti: a ja umieeeram, już mi sie spać chce... Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 dobra, zapamiętam to sobie :mad: ja będę film oglądać jeszcze :evil_lol: zresztą i tak chodzę spać o 01;00 przeważnie, a wstaje o 7;30 bo z Molą wychodzę i żyje ;) Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']dobra, zapamiętam to sobie :mad: ja będę film oglądać jeszcze :evil_lol: zresztą i tak chodzę spać o 01;00 przeważnie, a wstaje o 7;30 bo z Molą wychodzę i żyje ;)[/quote] :evil_lol::evil_lol: ja kładę sie zwykle 12-1, wstaję 6-7... w międzyczasie mam jeszcze treningi i rowerek, co mnie dodatkowo wykańcza, jak dzisiaj : P Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 noo to do spania zmykaj jak jesteś zmęczona ;) ja pogrzebie sobie jeszcze na allegro :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']noo to do spania zmykaj jak jesteś zmęczona ;) ja pogrzebie sobie jeszcze na allegro :evil_lol:[/quote] właśnie idę. ale wzięło mnie na rysowanie, mam pomysł w głowie i chyba coś nabazgram... allegromaniaczka :evil_lol: mi zostało 30zł na cały czerwiec :placz: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='aleb']Dobry :loveu:[/quote] dobry wieczór :multi::multi: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Tinka:)']właśnie idę. ale wzięło mnie na rysowanie, mam pomysł w głowie i chyba coś nabazgram... allegromaniaczka :evil_lol: mi zostało 30zł na cały czerwiec :placz:[/quote] hehe nawiedzona artystka :eviltong: ja będę miała parę tysiaków za miesiąc :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']hehe nawiedzona artystka :eviltong: ja będę miała parę tysiaków za miesiąc :diabloti:[/quote] spadówa :cool1: ostatnio ktoś też mnie tak nazwał... tańczę, maluję, rysuję, robię zdjęcia... nic dziwnego : P (a szkoła do mnie nie trafia:roll:) a ja będę za kasę sprzątać dom co tydzień :diabloti: bo się mama na sprzątaczkę wkurzyła : P Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a ja muszę sprzątać w domu za darmo :razz: przyjedz do mnie to tez ci zapłacę :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']a ja muszę sprzątać w domu za darmo :razz: przyjedz do mnie to tez ci zapłacę :evil_lol:[/quote] powiedziałam że jak mam sprzątać to tylko za kasę :evil_lol::evil_lol: a ile? :razz: :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Tinka:)']powiedziałam że jak mam sprzątać to tylko za kasę :evil_lol::evil_lol: a ile? :razz: :diabloti:[/quote] u mnie by to nie przeszło :roll: a ile dostajesz w domu za sprzątanie? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']u mnie by to nie przeszło :roll: a ile dostajesz w domu za sprzątanie? :evil_lol:[/quote] ja jestem zbuntowaną nastolatką :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to orzez to, że się na sprzątaczkę wkurzyła bo musiała jeszcze raz sama sprzątać : P za to dom mam wielki, ponad 200m2... :roll: tajemnica:diabloti: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 noo ja mam tylko 48 :roll: ile żebym ci nie przepłaciła :eviltong: Quote
aleb Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Tinka:)']ja jestem zbuntowaną nastolatką :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to orzez to, że się na sprzątaczkę wkurzyła bo musiała jeszcze raz sama sprzątać : P za to dom mam wielki, ponad 200m2... :roll: tajemnica:diabloti:[/quote] Osz ty, masz trochę większy od mojego :cool1: Ja za darmo sprzątam i kasa od rodziców za sprzątanie by nie przeszła :roll: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 u mnie też by nie przeszła :roll: jakbym nie sprzątała to w ruch poszłoby gardło rodziców :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='smallpati']noo ja mam tylko 48 :roll: ile żebym ci nie przepłaciła :eviltong:[/quote] 6800 :cool1: : P [quote name='aleb']Osz ty, masz trochę większy od mojego :cool1: Ja za darmo sprzątam i kasa od rodziców za sprzątanie by nie przeszła :roll:[/quote] wykańcza się nowy dom, który ma ponad 300m2 :diabloti: :evil_lol::evil_lol: u mnie przechodzi ; ) jak widać : P [quote name='smallpati']u mnie też by nie przeszła :roll: jakbym nie sprzątała to w ruch poszłoby gardło rodziców :eviltong:[/quote] u mnie to nawet gardło by nie pomogło xDD jestem leń pospolity... dobranoc ; ) Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 taaaa za tyle to sama posprzątam :eviltong: po cholerę wam tyle metrów? Quote
aleb Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Tinka:)']6800 :cool1: : P [B] wykańcza się nowy dom, który ma ponad 300m2 [/B]:diabloti: :evil_lol::evil_lol: u mnie przechodzi ; ) jak widać : P u mnie to nawet gardło by nie pomogło xDD jestem leń pospolity... dobranoc ; )[/quote] omg :diabloti: też tak chcę :cool3: Quote
Cheritka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Gadacie i gadacie a Molinki niee ma :shake::-( Quote
Cheritka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='betty_labrador']Molinka spi!!!!![/quote] To i ja ide spać, bo nikt do mnie nie zagląda :-(:-(:placz: Quote
Recommended Posts