Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweet']Widziałam:P ale tatuaż chcę :P:P :eviltong:
Masz boskie sandałki:P właśnie dzisiaj je na allegro znalazła i teraz patrze: O Pati ma te piękne sandałki :eviltong:[/QUOTE]

tatoo się musi zagoić by wyjść w miarę konkretnie na zdjęciu ;)

toż to z allegro mam :diabloti:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']tatoo się musi zagoić by wyjść w miarę konkretnie na zdjęciu ;)

toż to z allegro mam :diabloti:[/QUOTE]

To chociaż powiedz mniej więcej gdzie i co to jest :P Bo mnie ciekawość zżera :P
A no widzisz ^^ Prześliczne są :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc fajnie Was widziec :D znow w pełnym wigorze i wypoczynku :D

a basen jaki ma Molly-taki sam leży u mnie w lesie od kilku lat, troche wyszczerbiony ale dobry zbiornik na wode do picia dla psow na spacerze :evil_lol:[/QUOTE]

Hej
o jak ja dawno cię nie czytałam :p

Moli basen leży na wsi, bo ja mieszkam w bloku i nie mam go gdzie trzymać, a wymiarowo na balkonie się nie mieści, więc korzysta z niego tylko gdy jedziemy pooddychać świeżym powietrzem :p

Posted

faktycznie, dużo osób przestało się regularnie odzywać, mnie samej zdarza się znikać na kilka miesięcy, bo zwyczajnie brakuje mi czasu

No niestety, nie mam ogródka i kiszę się w blokach :-(

Posted

[quote name='NightQueen']faktycznie, dużo osób przestało się regularnie odzywać, mnie samej zdarza się znikać na kilka miesięcy, bo zwyczajnie brakuje mi czasu

No niestety, nie mam ogródka i kiszę się w blokach :-([/QUOTE]

no wszyscy podorastali i rzadziej poprostu siedza na dogo :D maja teraz prawie lub juz dorosłe życie ":) ale chyba to dobrze-zmiany zawsze sa czymś dobrym :)

ja ostatnio tez mieszkam w Wawie-zrezygnowałam z lasów na rzecz tych głupich dojazdow prawie 2godz w jedna strone :D

Posted

oo ale fajnie, że jesteście.:lol: ja też do Bułgarii jadę niedługo.:roll:

sandałki śliczne tak jak mówicie, a za to jaki piękny kolor, a i pokazuj ten tatuaż.:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dog193']Pati, kiedy masz czas się spotkać czy coś? ;) Musisz wreszcie się zobaczyć ze swoim dzieckiem chrzestnym :D

Generalnie fajnie by było się zobaczyć ;)[/QUOTE]

Wiem wiem, tylko u mnie ciężko z czasem, obecnie mam masę egzaminów, więc dopiero jak je pozaliczam będę myślała o spotkaniu, ale coś zreorganizować trzeba ;)

[quote name='Talia']Jakie to jest słodkie :loveu: Tak bym tuliła, ze by oczka wyszły :evil_lol:[/QUOTE]

ona i tak już ma oczy za duże :evil_lol:

dodałabym więcej zdjęć, ale się nie da :roll: dogo coś znów szwankuje

Posted

[quote name='Sweet']Pokazuj ten tatuaż:P po tygodniu to już powinien być zagojony, albo prawie zagojony :evil_lol:[/QUOTE]

jest zagojony ale sama sobie zdjęcia nie zrobię, bo on jest na ramieniu ;p

Posted

[quote name='dog193']A jak tam sprawa psa dla siostry? :)[/QUOTE]

na razie wstrzymane, bo pojawiały się kolejne komplikacje z ogrodzeniem, pecha mają, jak nie murki z których schodziła farba, to deski niewymiarowe, a obecnie nie mogą znaleźć konstrukcji na bramę, a póki ogrodzenia nie będzie to i psa nie będzie z wiadomych powodów, a gdyby nie te wszystkie komplikacje to pies byłby już dawno, ale za to przyplątał się do niej kot, a raczej kotka, z imieniem na cześć poprzedniej kotki czyli Gracja, ba nawet wygląda identycznie :p przyszła o 3 nad ranem, w połowie udanej imprezy i cuciła kolegę zalanego w trupa :diabloti: lizała go po głowie i tak już została :evil_lol: dzieciak 4 miesiące ma i kuleje na nogę, ale to stary uraz i nie da się z tym nic zrobić, ale kotka ma super charakter :loveu:

Posted

Talia też kiedyś chciała mieć kotka, bardzo chciała. W szczególności małego, czarnego... I Talia spotkała takiego na spacerze, biedny kotek przełożył łapkę przez obrożę, zabiła go psimi smakołykami, złapała, a kotek się odwinął, ugryzł i uciekł...
Potem Talia chodziła na serie pięciu zastrzyków i już nie chciała kotka...

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Talia']Talia też kiedyś chciała mieć kotka, bardzo chciała. W szczególności małego, czarnego... I Talia spotkała takiego na spacerze, biedny kotek przełożył łapkę przez obrożę, zabiła go psimi smakołykami, złapała, a kotek się odwinął, ugryzł i uciekł...
Potem Talia chodziła na serie pięciu zastrzyków i już nie chciała kotka...

:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]

będę tą historie opowiadać dzieciom przed spaniem :evil_lol:

Posted

[CENTER]głupi imageshack :angryy: popsuł się i znikły wszystkie zdjęcia z galerii, które były przez niego pomniejszane :angryy: a do tego mam popsute dogo i nie moge dodawać zdjęć, rewelacja

[/CENTER]