NightQueen Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='BBeta']Jesteś pewna, że próbowałaś? :diabloti: Wode można zabarwić na 1000 różnych kolorów :cool1:[/quote] próbowałam, ale jak już miałam zdjęcia zrobione :eviltong: nie da się odkręcić, ale czego by się spodziewać więcej za 15 zł :evil_lol: Ja nie jestem taka inteligentna żeby farbic wodę, jedyne na czym się znam to zakupy :diabloti:, więc swoje zdolności wykorzystałam :eviltong: [QUOTE]A nie nałyksłs się helu i nie szczekała cienkim głosikiem po nim?:evil_lol::evil_lol: Fotka Bombowa!:multi::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] nie szczekała, ale jak zrobiła dziurę to prosto nos w ten hel wsadziła i nie mogłam jej odciągnąć :roll: na szczęście to szybko się ulatnia ;) dzieki ;) Quote
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='smallpati']buteleczki od tego dziadostwa nie dało się odkręcić :razz: jak nie widać, widać, woda jest przeźroczysta, a to żółtawe, jak mocz :evil_lol:[/QUOTE] Jesteś pewna, że próbowałaś? :diabloti: Wode można zabarwić na 1000 różnych kolorów :cool1: Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 zamówiłam sobie gaz pieprzowy :diabloti: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='smallpati']zamówiłam sobie gaz pieprzowy :diabloti:[/quote] A co to.? :crazyeye: A tak swoją drogą, Co tam u Molki.? ^^ Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Kibaa']A co to.? :crazyeye: A tak swoją drogą, Co tam u Molki.? ^^[/quote] Używa się go głównie do samoobrony, działa poprzez wywołanie uczucia silnego pieczenia, połączonego z trudnością oddychania i utrzymania otwartych oczu oraz dezorientację :diabloti: a ja go potrzebuje na agresywne psy które właściciele puszczają luzem po mieście :angryy: U zwierza w porządku, czeka ją fryzjer, ale ja jestem ostatnio leniwa i obiecuje sobie od 3 tyg że ją podetnę :evil_lol: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='smallpati']Używa się go głównie do samoobrony, działa poprzez wywołanie uczucia silnego pieczenia, połączonego z trudnością oddychania i utrzymania otwartych oczu oraz dezorientację :diabloti: a ja go potrzebuje na agresywne psy które właściciele puszczają luzem po mieście :angryy: U zwierza w porządku, czeka ją fryzjer, ale ja jestem ostatnio leniwa i obiecuje sobie od 3 tyg że ją podetnę :evil_lol:[/QUOTE] Ja też się zrobiłam leniwa. x_x A też chcę ten gaz pieprzowy. Oo'' Przydałby się jak Leja by miała cieczke. :lol: Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 gaz to ostateczność jak pies się na ciebie rzuca, a nie jak chcesz odstraszyć inne psy przed lataniem za twoją suką podczas cieczki Quote
infers Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Lepszy jest paraliżująco-duszący:diabloti: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='smallpati']gaz to ostateczność jak pies się na ciebie rzuca, a nie jak chcesz odstraszyć inne psy przed lataniem za twoją suką podczas cieczki[/QUOTE] A no to wybaczcie, nie znam się na tych waszych gazach. xdd :lol: Quote
NightQueen Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [QUOTE]Lepszy jest paraliżująco-duszący:diabloti:[/QUOTE] skąd wiesz? testowałeś na sobie?[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [QUOTE]A no to wybaczcie, nie znam się na tych waszych gazach. xdd :lol:[/QUOTE] to lepiej nie kupuj takich bajerów :evil_lol: możesz skrzywdzić siebie i inne psy ;) Quote
Cheritka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cześć dziewczynki Molinki, co tak u Was, jak przygotowania do Świąt ? Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 po staremu u nas ;) Nie m przygotowań do świat, bo już wszystko zrobione :eviltong: prezenty już od list. leżą zapakowane w papier :evil_lol: muszę tylko okna umyć :razz: ale tylko dwa więc szybo pójdzie :) Kupiłam sobie nowy telefon :diabloti: Iphona :evil_lol: Quote
infers Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bosze , iphone:shake: Za tą cene co on stoi mogłaś mieć dużo lepszego wielo-zadaniowca:cool1: Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='infers1995']Bosze , iphone:shake: Za tą cene co on stoi mogłaś mieć dużo lepszego wielo-zadaniowca:cool1:[/quote] jak będzie głupi to go sprzedam :eviltong: nie powiedziałabym że za tą cenę miałabym lepszy, jakby był to bym taki kupiła, ale nie ma takiego, który by mi odpowiadał Quote
infers Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='smallpati']jak będzie głupi to go sprzedam :eviltong: nie powiedziałabym że za tą cenę miałabym lepszy, jakby był to bym taki kupiła, ale nie ma takiego, który by mi odpowiadał[/QUOTE] Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz: Quote
Unbelievable Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='infers1995']Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz:[/QUOTE] nokie n się strasznie wieszają :cool1: ja bym brała np. samsunga omnie albo co- ipona w życiu:cool1: po kiego mam płacić za mnóstwo funkcji, skoro większość i tak nie działa w polsce :roll: Quote
infers Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja i tak bym brał enke, albo jakiegoś lg np.:ku990:cool1: Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='infers1995']Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz:[/quote] zasada "do wszystkiego, do niczego" w sprawach tel się nie sprawdza :eviltong: nie kupie porządnej noki Nki za cene iphona, te nokie które mi się podobały są droższe. Tinka:) jakie masz na myśli opcje, nie działające w Pl? bo ja nie znam żadnej takiej która jest w iphonie, a jeśli nawet byłaby taka to ja często wyjeżdżam więc się przyda :eviltong: samsungi są kijowe, nie uznaje telefonów innych mark po za sonym ericsonem i nokim, a iphona kupiłam na próbę :evil_lol: a reszta;Lg, motorole, samsungi to jedno wielkie G :diabloti: P.S mieliście w ręce iphona? robiliście cos na nim że takie opinie macie? Quote
Unbelievable Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='smallpati'] Tinka:) jakie masz na myśli opcje, nie działające w Pl? bo ja nie znam żadnej takiej która jest w iphonie, a jeśli nawet byłaby taka to ja często wyjeżdżam więc się przyda :eviltong: samsungi są kijowe, nie uznaje telefonów innych mark po za sonym ericsonem i nokim, a iphona kupiłam na próbę :evil_lol: a reszta;Lg, motorole, samsungi to jedno wielkie G :diabloti: P.S mieliście w ręce iphona? robiliście cos na nim że takie opinie macie?[/QUOTE] sprawdzanie giełd, takie biznesowe bardziej : P chodzi o sam fakt płacenia za to... goopia:diabloti: samsungi są fajne ;) miałam, 3 dni nosiłam bo koleżanka nie była w stanie :evil_lol: najbardziej mnie wkurzał strasznie czuły ekranik, byle dotknięcie a ten już :mdleje: i niewygodnie pisanie:roll: Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 sprawdzanie giełd jak najbardziej jest w Pl praktyczne :eviltong: czasami sama sprawdzam więc dla mnie to plus :evil_lol: Po za tym daje sobie głowę urwać że w twoim tel. też są opcje z których nie korzystasz a za nie zapłaciłaś :cool3: Bo iphona nie dotyka się palcami tylko rysikiem :eviltong: wtedy wszystko ładnie chodzi Samsungi są beznadziejne, nie warte pieniędzy. Dziadostwo jedno, ja osobiście w życiu bym takiego tel nie kupiła, natomiast mieli go w rodzinie i znajomi itd. i nie byli zadowoleni. Ja w nokiach zakochana :loveu: najbardziej w telefonach z klapkami, lub podobnego wyglądu, nie lubie takich klasycznych, gdzie klawiatura jest pod ekranem Quote
psiulka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='smallpati'] samsungi są kijowe, nie uznaje telefonów innych mark po za sonym ericsonem i nokim, [U]a iphona kupiłam na próbę[/U] :evil_lol: a reszta;Lg, motorole, samsungi to jedno wielkie G :diabloti: P.S mieliście w ręce iphona? robiliście cos na nim że takie opinie macie?[/quote] Telefon za mnóstwo kasy na próbę. :diabloti: Oj Ty zakupoholiczko! :lol: Ja do Nokii straciłam zaufanie, gdy musiałam troszkę 'przerobić' moją ostatnią 6103, bo 2 klawisze coś się sprzeciwiły. Nie wspominając o tym, że 2 razy była w naprawie, bo ekrany się zepsuły. :shake: Teraz mam niedługo SE W910i i jak narazie jestem zadowolona. Zobaczymy, czy przetrwa (ze mną) próbę czasu. :razz: Quote
Unbelievable Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='psiulka'] Teraz mam niedługo SE W910i i jak narazie jestem zadowolona. Zobaczymy, czy przetrwa (ze mną) próbę czasu. :razz:[/QUOTE] poczekaj aż zacznie ci się sam wyłączać i obudowa odpadać :loveu: :diabloti: mam taki sam : P pati, sprawdzanie giełd w polsce nie działa ;) chyba że już to zrobili... a rysik, no bez przesady, jeszcze mi rysik potrzebny :mdleje: Quote
NightQueen Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 nie zakupoholiczka :eviltong: raczej lubię technologię i bajery :loveu::evil_lol: Ja miałam całe życie nokie, ale góra dwa lata, bo zmieniam telefony, ale zawsze byłam zadowolona, jedną nawet wyprałam w pralce i nadal działała :diabloti::evil_lol: po za tym bateria jest super w nokiach :loveu: nie ma to jak nokia Nie lubię guziczków w SE W910i [QUOTE]pati, sprawdzanie giełd w polsce nie działa ;-) chyba że już to zrobili... a rysik, no bez przesady, jeszcze mi rysik potrzebny :mdleje:[/QUOTE] giełda w Pl jest, jak wgrasz do tel. specjalny program to będzie się dało sprawdzać :eviltong: wole rysikiem niż paluchami odciski zostawiać, ja nie znoszę jak mam upalcowany tel :evil_lol: po za tym mam tipsy wiec to pewne utrudnienie :eviltong: wole rysik Quote
Unbelievable Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='psiulka']Hmmm... Od czego jest gwarancja... :loveu: W starej Nokii gwarancji nie miałam, więc nie miałam jak zareklamować. Teraz po doświadczeniach z nią, wolę sobie gwar. zachować. :D Nie tylko SE same się wyłączają (u mnie jeszcze się to nie zdarzyło). Koleżanka ma Nokię jakąś rozsuwaną i jak mocno 'klapnie' to się wyłącza. :evil_lol:[/QUOTE] no mój był na gwarancji :loveu: :diabloti: haha, moja stara:loveu: ulubiona :loveu: 5300:loveu: tak nie miała, ale za to zasięgu nigdzie nie ma, i rozmowę można było prowadzić 5s :diabloti: Quote
psiulka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Tinka:)']poczekaj aż zacznie ci się sam wyłączać i obudowa odpadać :loveu: :diabloti: mam taki sam : P pati, sprawdzanie giełd w polsce nie działa ;) chyba że już to zrobili... a rysik, no bez przesady, jeszcze mi rysik potrzebny :mdleje:[/quote] Hmmm... Od czego jest gwarancja... :loveu: W starej Nokii gwarancji nie miałam, więc nie miałam jak zareklamować. Teraz po doświadczeniach z nią, wolę sobie gwar. zachować. :D Nie tylko SE same się wyłączają (u mnie jeszcze się to nie zdarzyło). Koleżanka ma Nokię jakąś rozsuwaną i jak mocno 'klapnie' to się wyłącza. :evil_lol: Quote
Recommended Posts