Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBeta']Jesteś pewna, że próbowałaś? :diabloti:
Wode można zabarwić na 1000 różnych kolorów :cool1:[/quote]

próbowałam, ale jak już miałam zdjęcia zrobione :eviltong: nie da się odkręcić, ale czego by się spodziewać więcej za 15 zł :evil_lol:
Ja nie jestem taka inteligentna żeby farbic wodę, jedyne na czym się znam to zakupy :diabloti:, więc swoje zdolności wykorzystałam :eviltong:

[QUOTE]A nie nałyksłs się helu i nie szczekała cienkim głosikiem po nim?:evil_lol::evil_lol:

Fotka Bombowa!:multi::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

nie szczekała, ale jak zrobiła dziurę to prosto nos w ten hel wsadziła i nie mogłam jej odciągnąć :roll: na szczęście to szybko się ulatnia ;)

dzieki ;)

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']buteleczki od tego dziadostwa nie dało się odkręcić :razz:
jak nie widać, widać, woda jest przeźroczysta, a to żółtawe, jak mocz :evil_lol:[/QUOTE]
Jesteś pewna, że próbowałaś? :diabloti:
Wode można zabarwić na 1000 różnych kolorów :cool1:

Posted

[quote name='Kibaa']A co to.? :crazyeye:

A tak swoją drogą, Co tam u Molki.? ^^[/quote]

Używa się go głównie do samoobrony, działa poprzez wywołanie uczucia silnego pieczenia, połączonego z trudnością oddychania i utrzymania otwartych oczu oraz dezorientację :diabloti: a ja go potrzebuje na agresywne psy które właściciele puszczają luzem po mieście :angryy:

U zwierza w porządku, czeka ją fryzjer, ale ja jestem ostatnio leniwa i obiecuje sobie od 3 tyg że ją podetnę :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Używa się go głównie do samoobrony, działa poprzez wywołanie uczucia silnego pieczenia, połączonego z trudnością oddychania i utrzymania otwartych oczu oraz dezorientację :diabloti: a ja go potrzebuje na agresywne psy które właściciele puszczają luzem po mieście :angryy:

U zwierza w porządku, czeka ją fryzjer, ale ja jestem ostatnio leniwa i obiecuje sobie od 3 tyg że ją podetnę :evil_lol:[/QUOTE]

Ja też się zrobiłam leniwa. x_x A też chcę ten gaz pieprzowy. Oo'' Przydałby się jak Leja by miała cieczke. :lol:

Posted

[quote name='smallpati']gaz to ostateczność jak pies się na ciebie rzuca, a nie jak chcesz odstraszyć inne psy przed lataniem za twoją suką podczas cieczki[/QUOTE]

A no to wybaczcie, nie znam się na tych waszych gazach. xdd :lol:

Posted

[QUOTE]Lepszy jest paraliżująco-duszący:diabloti:[/QUOTE]

skąd wiesz? testowałeś na sobie?[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

[QUOTE]A no to wybaczcie, nie znam się na tych waszych gazach. xdd :lol:[/QUOTE]

to lepiej nie kupuj takich bajerów :evil_lol: możesz skrzywdzić siebie i inne psy ;)

Posted

po staremu u nas ;)
Nie m przygotowań do świat, bo już wszystko zrobione :eviltong: prezenty już od list. leżą zapakowane w papier :evil_lol: muszę tylko okna umyć :razz: ale tylko dwa więc szybo pójdzie :)

Kupiłam sobie nowy telefon :diabloti: Iphona :evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']Bosze , iphone:shake:
Za tą cene co on stoi mogłaś mieć dużo lepszego wielo-zadaniowca:cool1:[/quote]

jak będzie głupi to go sprzedam :eviltong:
nie powiedziałabym że za tą cenę miałabym lepszy, jakby był to bym taki kupiła, ale nie ma takiego, który by mi odpowiadał

Posted

[quote name='smallpati']jak będzie głupi to go sprzedam :eviltong:
nie powiedziałabym że za tą cenę miałabym lepszy, jakby był to bym taki kupiła, ale nie ma takiego, który by mi odpowiadał[/QUOTE]

Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz:

Posted

[quote name='infers1995']Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz:[/QUOTE]

nokie n się strasznie wieszają :cool1: ja bym brała np. samsunga omnie albo co- ipona w życiu:cool1: po kiego mam płacić za mnóstwo funkcji, skoro większość i tak nie działa w polsce :roll:

Posted

[quote name='infers1995']Iphone to jest ładnie wyglądające urządzenie, które ma wszytsko, a jak coś jest dpo wszytskiego to jest do...:evilbat:, jak za tą cene bym brał jakąś nokie n series:razz:[/quote]

zasada "do wszystkiego, do niczego" w sprawach tel się nie sprawdza :eviltong:
nie kupie porządnej noki Nki za cene iphona, te nokie które mi się podobały są droższe.

Tinka:) jakie masz na myśli opcje, nie działające w Pl? bo ja nie znam żadnej takiej która jest w iphonie, a jeśli nawet byłaby taka to ja często wyjeżdżam więc się przyda :eviltong:
samsungi są kijowe, nie uznaje telefonów innych mark po za sonym ericsonem i nokim, a iphona kupiłam na próbę :evil_lol: a reszta;Lg, motorole, samsungi to jedno wielkie G :diabloti:

P.S mieliście w ręce iphona? robiliście cos na nim że takie opinie macie?

Posted

[quote name='smallpati']
Tinka:) jakie masz na myśli opcje, nie działające w Pl? bo ja nie znam żadnej takiej która jest w iphonie, a jeśli nawet byłaby taka to ja często wyjeżdżam więc się przyda :eviltong:
samsungi są kijowe, nie uznaje telefonów innych mark po za sonym ericsonem i nokim, a iphona kupiłam na próbę :evil_lol: a reszta;Lg, motorole, samsungi to jedno wielkie G :diabloti:

P.S mieliście w ręce iphona? robiliście cos na nim że takie opinie macie?[/QUOTE]

sprawdzanie giełd, takie biznesowe bardziej : P chodzi o sam fakt płacenia za to...
goopia:diabloti: samsungi są fajne ;)

miałam, 3 dni nosiłam bo koleżanka nie była w stanie :evil_lol: najbardziej mnie wkurzał strasznie czuły ekranik, byle dotknięcie a ten już :mdleje: i niewygodnie pisanie:roll:

Posted

sprawdzanie giełd jak najbardziej jest w Pl praktyczne :eviltong: czasami sama sprawdzam więc dla mnie to plus :evil_lol: Po za tym daje sobie głowę urwać że w twoim tel. też są opcje z których nie korzystasz a za nie zapłaciłaś :cool3:

Bo iphona nie dotyka się palcami tylko rysikiem :eviltong: wtedy wszystko ładnie chodzi

Samsungi są beznadziejne, nie warte pieniędzy. Dziadostwo jedno, ja osobiście w życiu bym takiego tel nie kupiła, natomiast mieli go w rodzinie i znajomi itd. i nie byli zadowoleni.
Ja w nokiach zakochana :loveu: najbardziej w telefonach z klapkami, lub podobnego wyglądu, nie lubie takich klasycznych, gdzie klawiatura jest pod ekranem

Posted

[quote name='smallpati']
samsungi są kijowe, nie uznaje telefonów innych mark po za sonym ericsonem i nokim, [U]a iphona kupiłam na próbę[/U] :evil_lol: a reszta;Lg, motorole, samsungi to jedno wielkie G :diabloti:

P.S mieliście w ręce iphona? robiliście cos na nim że takie opinie macie?[/quote]

Telefon za mnóstwo kasy na próbę. :diabloti: Oj Ty zakupoholiczko! :lol:

Ja do Nokii straciłam zaufanie, gdy musiałam troszkę 'przerobić' moją ostatnią 6103, bo 2 klawisze coś się sprzeciwiły. Nie wspominając o tym, że 2 razy była w naprawie, bo ekrany się zepsuły. :shake:

Teraz mam niedługo SE W910i i jak narazie jestem zadowolona. Zobaczymy, czy przetrwa (ze mną) próbę czasu. :razz:

Posted

[quote name='psiulka']

Teraz mam niedługo SE W910i i jak narazie jestem zadowolona. Zobaczymy, czy przetrwa (ze mną) próbę czasu. :razz:[/QUOTE]

poczekaj aż zacznie ci się sam wyłączać i obudowa odpadać :loveu: :diabloti: mam taki sam : P

pati, sprawdzanie giełd w polsce nie działa ;) chyba że już to zrobili... a rysik, no bez przesady, jeszcze mi rysik potrzebny :mdleje:

Posted

nie zakupoholiczka :eviltong: raczej lubię technologię i bajery :loveu::evil_lol:

Ja miałam całe życie nokie, ale góra dwa lata, bo zmieniam telefony, ale zawsze byłam zadowolona, jedną nawet wyprałam w pralce i nadal działała :diabloti::evil_lol: po za tym bateria jest super w nokiach :loveu: nie ma to jak nokia

Nie lubię guziczków w SE W910i

[QUOTE]pati, sprawdzanie giełd w polsce nie działa ;-) chyba że już to zrobili... a rysik, no bez przesady, jeszcze mi rysik potrzebny :mdleje:[/QUOTE]

giełda w Pl jest, jak wgrasz do tel. specjalny program to będzie się dało sprawdzać :eviltong:

wole rysikiem niż paluchami odciski zostawiać, ja nie znoszę jak mam upalcowany tel :evil_lol: po za tym mam tipsy wiec to pewne utrudnienie :eviltong: wole rysik

Posted

[quote name='psiulka']Hmmm... Od czego jest gwarancja... :loveu: W starej Nokii gwarancji nie miałam, więc nie miałam jak zareklamować. Teraz po doświadczeniach z nią, wolę sobie gwar. zachować. :D

Nie tylko SE same się wyłączają (u mnie jeszcze się to nie zdarzyło). Koleżanka ma Nokię jakąś rozsuwaną i jak mocno 'klapnie' to się wyłącza. :evil_lol:[/QUOTE]

no mój był na gwarancji :loveu: :diabloti:

haha, moja stara:loveu: ulubiona :loveu: 5300:loveu: tak nie miała, ale za to zasięgu nigdzie nie ma, i rozmowę można było prowadzić 5s :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']poczekaj aż zacznie ci się sam wyłączać i obudowa odpadać :loveu: :diabloti: mam taki sam : P

pati, sprawdzanie giełd w polsce nie działa ;) chyba że już to zrobili... a rysik, no bez przesady, jeszcze mi rysik potrzebny :mdleje:[/quote]

Hmmm... Od czego jest gwarancja... :loveu: W starej Nokii gwarancji nie miałam, więc nie miałam jak zareklamować. Teraz po doświadczeniach z nią, wolę sobie gwar. zachować. :D

Nie tylko SE same się wyłączają (u mnie jeszcze się to nie zdarzyło). Koleżanka ma Nokię jakąś rozsuwaną i jak mocno 'klapnie' to się wyłącza. :evil_lol: